Şimdi Ara

Şifre Doğru ama Bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Airties RT-206 modem kullanıyorum. İnterneti ortak kullanıyoruz. Bir adet kablolu bilgisayara bağlı. 2 adet de laptop kablosuz bağlanıyoruz. Gün içerisinde kablosuz bağlanmaya çalıştığım zaman ''Windows bağlantıyı yapamadı'' uyarısı alıyorum. Gecenin ilerleyen saatlerinde bağlanabiliyorum ancak. Sabah olunca da yine bağlantı gidiyor. Ağ listesinde bizim ağ var ancak bağlantı yapamıyorum. Bu işin çözümü nedir? Modem ayarlarından yapılır mı?

Not: Windows 7 kullanıyorum. Bir de kablosuz kullanana diğer ortak da aynı sorunu yaşıyor. Muhtemelen modem kaynaklı olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih01sem -- 29 Ağustos 2012; 8:04:01 >

• Her modemin farklı node sayıları vardır. Bu node sayıları modeme aynı anda kaç cihazın bağlanabileceğini belirler. Node sayısı düşük bir modem ise kullanılan, izlemen gereken çözüm yolu yeni bir modem edinmek olacaktır.
    Farklı bir sorun var ise bilemeyeceğim ama yazdıklarının farklı bir sorunla ilgisinin olmadığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilcan07 -- 29 Ağustos 2012; 10:46:45 >
    "Şu an ben derken garip bir boşluk var içimde, nedir ben? Kendimi eskisi gibi hissedemiyorum, öylesine unutulmuşum. Gerçek olandan bende kalan tek şey, varolduğunu duyuran bir varoluş. Usul usul, uzun uzun esniyorum. Hiç kimse, kimse için yok artık Antoine Roquentin. Pek keyiflendiriyor bu beni. Neyin nesiymiş acep bu Antoine Roquentin? Soyut bir nesne. Bilincimde küçük, olgun bir anı kıpırdanıyor kendimden. Antoine Roquentin..." (Sartre, 1995: 297)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.