Şimdi Ara

Şifre Çözme Oyunu-Youtube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu çok bilmiyorum ama konu dışı kategorisinin altında 'her şey' yazdığından ötürü burada paylaşıyorum. Eğer yanlışsa özür dilerim, taşınsın lütfen.

Kısaca özetleyeyim, dün aklıma böyle bir kanal açma fikri geldi ve çok basitinden bir videoyla konsepti sizlere tanıtmak için oluşturdum. Aynı zamanda ilgiyi ölçmek ve devam edip etmemeye karar vermek için. O video;

https://www.youtube.com/watch?v=eYKZBNOV3rk

Kısa sürede beklediğimden çok ilgi geldi. İlk şifre basit olduğu için çok kişi de çözebildi zaten. Ben de ilgi üzerine 2. videoyu paylaştım, bu biraz daha zor ama fazla zor değil ve henüz çözen olmadı. 2. video;

https://www.youtube.com/watch?v=3usXIs2Vr80

Kısaca not düşeyim, 2. videoda ASCII çevirisinde hata yapmışım. Yani aslında 1'de oluştururken yapmışım converter kullanmayınca kafam dağılmış sanırım. Ama şifre çözmede hiçbir etkisi olmadığından önemli bir durum değil. Sadece hikaye bazlı bir durum o. Çok takmanıza gerek yok. Binary ile 'Noob' yerine 'Nmmb' yazmışım sadece hata bu.

İlgi gösterenler bunu çözmekle uğraşırken ben de kanalın temel işleri üzerinde çalışıyorum (banner, profil resmi, vs.). Sizinle de paylaşmak istedim, çok bir yerde paylaşım yapmadım zaten.

Eğer konu yanlış yerdeyse şikayet edin, gerçekten bilmiyorum ve karışık bir forum düzeni var fazla kalabalık geldi bana. Yanlış anlaşılmasın, muhtemelen benim salaklığımdan öyle geldi. Foruma laf ettiğim yok.

(2. şifre eğer 1 gün içerisinde çözülemezse çözüm videosu da paylaşacağım)

İyi seyirler!

• Dislike vermek için youtube üyeliği açtım.
  • Lol, eyvallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format ve şifre
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.