Şimdi Ara

Sıfırlanan Bilgisayar ve iTunes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Windows 8 denemek için bilgisayarı formatladım...iPad'i bağladığımda uygulamaları eş zamanla dersem tüm önceden hazırladığım klasörler ve uygulama dizilişi sıfırlanacak...iPad'imde olduğu gibi yeni iTunes'un bunu kabul etmesini nasıl sağlayabilirim acaba?



  • Ayni sey benimde basimda. Bilgisayarima format attim. iPhone'umun icindekileri eszamanlayim dedim eszamanlaya bastigim zaman iPhone'daki uygulamalar ucuyor acaba pc ye mi atiyor onuda bilmiyorum o yuzden takip edelim. Belki cozumu vardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Riobolt

    Ayni sey benimde basimda. Bilgisayarima format attim. iPhone'umun icindekileri eszamanlayim dedim eszamanlaya bastigim zaman iPhone'daki uygulamalar ucuyor acaba pc ye mi atiyor onuda bilmiyorum o yuzden takip edelim. Belki cozumu vardir.


    Ben tüm uygulamaları yedeklemiştim...iTunes'a attım tekrar...Eşzamanla dediğim zaman ekran görüntüsünde bütün klasörler uçmuş gözüküyordu....Ben de tüm uygulamaları iTunes'dan sildim...iPad'i tekrar bağladım...Uygulamaları eş zamanla dedim...Aktarma onayı istedi ve şimdi iPad'dekileri aktarıyor iTunes'a...Sanırım bu sefer klasör sorunu olmadan halledeceğiz.
  • Yine olmamış...Klasörleri mundar ederek atıyor...Ne saçma iş bu...
  • Cihazı sıfırlayıp iCloud'dan geri yükleyeceğim...Belki hepsi düzelir...
  • Bilgisayara format atmadan önce, icihazın son yedeğini alın ve itunes kütüphanesini tamamen yedekleyin. Formatladıktan sonra cihazı itunes'a bağladığınızda herşeyi sileyim mi diye uyarı verdiğinde iptal edin, "restore from backup" seçeneğiyle, icihazınızın son halini (yani şimdiki haliyle aynı olan halini) tekrar yükleyin. Bu işlem sırasında zaten yeni bilgisayar ile icihaz birbirini tanımış olacak.
  • Şimdi ben bilgisayara format attım, ondan sonra iPhone'uma 7 8 tane daha fazladan uygulama yükledim appstore'dan. iTunes'i tekrar kurup iPhone'umu bağladıgımda tüm uygulamalarım uçacak mı ? Yoksa telefonda ne varsa yeni iTunes'e mi geçirecek ?
  • itunes un en büyük saçmalıklarından biri...

    cihazı jb li kullandığım, itunes yerine itools kullandığım ve yedeklerimi manuel düzenlediğim için (herkese tavsiyem budur aslında ) şimdiye kadar problem yaşamadım bu konuda ama bilidiğim kadarıyla
    format atmadan önce itunes klasörlerinin yedeklerini almanız gerekiyordu.

    google da bu konu ile ilgili sorun yaşayanlar ve çözüm yollarını anlatanlar çokça var, arama ile bulabilirsiniz.

    ama sizin için biraz geç olmuş olabilir, çünkü itunes yedekleri formattan önce alınması gerekiyordu.

    cihazı illa pc ile eşlemek istiyorsanız şu durumda yapılacak en güzel şey uygulamaların bi listesini çıkarıp cihazı eşleyin, sonra tüm uygulamaları tekrar yükleyin, itunes'a çok güvenmeyin, rehber resim müzik vb dosyaların yedeğini manuel olarak kendiniz de alın.




  • Asıl sorun yedeklenen dosyalar değil...Klasör düzeninin kaybolması...Sizin dediğiniz yöntemlerde klasör düzeni aynı kalıyor mu? Ben bir çok yöntemi denedim ve aynı uygulamaları yüklüyor lakin klasörler vs kayboluyor...
  • iCloud'dan geri yükleme yaptım ve her klasör her uygulama yerli yerince geri geldi lakin iTunes'a bağlayınca sorun yeniden başlıyor çünkü iTunes'da uygulamaları eşzamanlamayı seçtiğimizde klasörlerden çıkaracak uygulamaları...iPad'deki düzeni temel olarak niye kabul etmiyor bu iTunes? Yok mu çözümü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.