Bildirim
Sıfırdan Matematik
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
takip. -
ekol hoca karekök 0 fem simetri birey b hepsini bitirirsen zirveye ulaşırsın -
antremanlarla matematik 1 ile temel at önce bi
karekök 0 ı da bitir
sonra fem simetri setini bitir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fesbi -- 5 Mayıs 2012; 8:05:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fesbi
antremanlarla matematik 1 ile temel at önce bi
karekök 0 ı da bitir
sonra fem simetri setini bitir
dediğin gibi yapcam hocam yanlız kitapların yayınları veya yazarları varsa yazarmısın sıkıntı çıkmasın :) -
isimleri bile yeter hemen hemen her kitapçıda var bu dediğim ilk 2 kitap fem simetri bende varda nasıl satıldıgı nerde satıldıgı konusunda fikrim yok -
quote:
Orijinalden alıntı: fesbi
isimleri bile yeter hemen hemen her kitapçıda var bu dediğim ilk 2 kitap fem simetri bende varda nasıl satıldıgı nerde satıldıgı konusunda fikrim yok
teşekkürler homer :) -
sıralaman aynen şöyle olsun antremanlarla matematik - fem ilk adım - karekök 0 - birey a - güvender soru bankası - fem simetri - birey b aynen bu sıralama ile giderek kitapları hakkını vererek yani yapamadıklarını sorarak bitirirsen 45 - 50 arası garanti ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CescFabregas4 -- 5 Mayıs 2012; 12:14:57 > -
beyler adam sözelim diyor siz ne diyosunuz ya -
ben size
0'dan başlayanlara aktif matematik kitabını
öneriririm
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmethoca2005
ben size
0'dan başlayanlara aktif matematik kitabını
öneriririm
Barındırmayın yahu. Adama bak sırf reklam için üye olmuş. -
Fem Mat-1 İlk Adım SB ile başlayabilirsin. Sorular gayet kolay ve öz güvenin de gelişmesine yardımcı olur. -
sıfırdan matematik kitabı
konu anlatımlı tüm çözümleri ve video destegi var
ozeldersci.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X