Şimdi Ara

Sıfırdan ileri seviyeye Python programlama dili kursu sadece 24,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya çapında en çok kullanılan ve yeni başlayanlar için ideal programlama dillerinden Python’u öğrenmek isteyenler Udemy’de kısa süreli fırsat bulunuyor. Python kursu, kısa süre için 409 TL yerine 24,99 TL.

18 saat uzunluğunda online Python kursunu 24.99 TL'ye satın almak için tıklayın

Neden Python?

Araştırmalara göre Python, en çok kullanılan programlama dilleri arasında yer alıyor. Açık kaynaklı olması nedeniyle NASA, Google, Instagram, YouTube gibi büyük şirketler kullanıyor. Nesne yönelimli olması, basitliği, gücü ve açık kaynaklı oluşu Python’un tercih sebepleri arasında gösterilebilir.
    Veri bilimi, makine öğrenmesi ve yapay zeka denince akla ilk olarak Python dili geliyor. Bu konulara ilgi arttığı için Python’un popülerliği giderek artıyor. Udemy’deki kursun içeriğinde makine öğrenimi ve veri analizi konularına giriş dersleri de bulunuyor

Kursun içeriğinde neler var?

• Python Dili Temelleri                
    • Nesne Yönelimli Python
    • Veritabanı programlama
    • Json Verisi İşleme
    • Veri Analizi – NumPy
    • Veri Analizi – Pandas
    • Machine Learning Temelleri
    • Django ile Web Programlama
    • HTML,CSS, Bootstrap 4

Kurs için gereksinimler neler?

Kursa katılmak için herhangi bir programlama dili veya spesifik olarak bir yazılım gereksinimi bulunmuyor. Herkes kursa katılabilir. Sıfırdan başlayarak ileri seviye Python programlama dili bilgisine sahip olabilirsiniz.

Engin Demiroğ tarafından hazırlanan “Bootcamp: Python Dili, Veri Analizi, Makine Öğrenmesi, Django” kursunu bu bağlantıdan yüzde 94 indirimle 24,99 TL’ye satın alabilirsiniz.

• İnternetin her yerinde bedava. Bu kurslara para vermeyin. İstihza python yazın ve ilk sonuçtaki siteye girip çalışmaya başlayın. Görüp görebileceğiniz en iyi python kursu o zaten

• Ben Mustafa Murat Coskun'un Udemy'den Python Kursunu Aldım... 25 TL verdim...
    Helal olsun adama...
    Dokümantasyonundan , Anlatımına , Örnek program yapımlarına hepsi On numaraydı...

YouTube'da Dokümantasyon içeren bir tane bile Programlama dili eğitimi görmedim...

Tabi bu hoca'dan hoca'ya gelişecek birşey...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O firsatlar hic kacmiyor zaten, surekli ayni fiyatta duruyor.

• Arkadaşlar python ile arduino veya raspberry'ye iş yaptırabilir miyim?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    İstihza kapandı maalesef. Ama pdf halinde hepsini bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersmail53

Ben Mustafa Murat Coskun'un Udemy'den Python Kursunu Aldım... 25 TL verdim...
    Helal olsun adama...
    Dokümantasyonundan , Anlatımına , Örnek program yapımlarına hepsi On numaraydı...

YouTube'da Dokümantasyon içeren bir tane bile Programlama dili eğitimi görmedim...

Hocam mustafa hocayi mi onerirsiniz bu kursu mu ? Arada 10 tl var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: insaatmüh.

quote:

Orijinalden alıntı: Dersmail53

Ben Mustafa Murat Coskun'un Udemy'den Python Kursunu Aldım... 25 TL verdim...
    Helal olsun adama...

Hocam mustafa hocayi mi onerirsiniz bu kursu mu ? Arada 10 tl var?

Alıntıları Göster
    Fiyatlar aynı o da 25 tl

• istihza kapandı yerine yazbel açıldı bence kurslara para vermeye gerek yok yazbel.com
  • Ben bu kursu almadım, Mustafa hocanın kini aldım memnunum ... Mustafa hocanın dokümantasyonu şu işe yarıyor... Mesela ödev verdi , Bir şeyi yanlış yapıyorsun, Aç dokümantasyonu bak ... Ve şunu de "haaa bundan sebeb; yapamadım" bu işi kolaylaştıriyor aksi takdirde tüm video bir daha izliyecen...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

Fiyatlar aynı o da 25 tl

Alıntıları Göster
    Hocam uygulamadan girince 35 tl webten girincd 25 tl oldu. Mustafa hocadan aldim bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.yilanci

Ben bu kursu almadım, Mustafa hocanın kini aldım memnunum ... Mustafa hocanın dokümantasyonu şu işe yarıyor... Mesela ödev verdi , Bir şeyi yanlış yapıyorsun, Aç dokümantasyonu bak ... Ve şunu de "haaa bundan sebeb; yapamadım" bu işi kolaylaştıriyor aksi takdirde tüm video bir daha izliyecen...
    Tesekkur ederim hocam. Visual basic icin onerebileceginiz Bir kurs vae mi ?

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    https://belgeler.yazbel.com/python-istihza/

• reklamları belirtmiyor muydunuz, ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • hardtracker H kullanıcısına yanıt
    Biliyorum burayı hocam.

• bu dille, bi sunucu kiralayıp
    devamlı sanal alt ipler oluşturup
    youtube izlenme sayısının
    nasıl artırıldığı noktasını bilseniz
    bu dilin gerçekten para kazandıra bileceğini öğrene bilirsiniz
    ama bu seviye bilgiler öyle ulu orta hiç bir yerde bulunmuyor !

• Udemy üzerinde güzel kurslar var kursların hepsine para vermemek için udemy takas grubumuz mevcut ilgilenenler özelden yazabilir.

• Maalesef 409 TL'den 24,99 TL'ye düşmüş...

490 bin TL'den düşseydi alırdım belki.

• Udemy'nin ""kısa süreli"" indirimleri winrarın deneme süresi gibi bitmek bilmiyor
  • Ulan bari %94 indirim demeyin, bu kursun değeri olsa olsa 100TL dir, Udemy'de kursu 400-500TL etiketle bantlayıp %90-95 indirim yaptık demiyomusunuz gıcık oluyorum. Adam akıllı bir fiyat belirleyin, gerçekten bir indirim değeri koyun o fiyattan satın. Abartının anlamı nedir. Zaten Udemyde normal fiyat etiketinin üstüne 500TL daha koysanız gidip bir sanal olmayan kursa yazılırsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.