Bildirim
Sıfırdan her şeyiyle e-ticaret sitesi yapmak için neleri bilmem gerekiyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
vallahi hocam ne gerekmiyor ki
microsoft üzerinden gidersek
bir kere database bileceksiniz, sql dilini ve sql server kullanmayı
arka plandaki yazılım için c#
web yazılım için asp.net
bu iki dili açarsak eğer;
oop, ado.net, ajax, jquery, oop vs vs bir ton konu başlığı var öğrenmeniz gereken.
bence asp.net öğrenerek işe başlayın gerisi gelir. -
Eger uzun yillar programlama deneyimin yoksa, hic baslama. Ogrenmen, bir yerlere gelmen yillar alir. Bunlarin otesinde guvenlik aciklari cirit adar, her turlu somurulursun.
Ver bir sirkete parasini, sana ne istiyorsan yapsinlar. -
programlamamı ogrenmek ıstıyorsunuz yoksa e ticaret ısı yapmakmı bence oyle sıfırdan programlama ısıne gırıp zaman kaybetmeyın sımdı ucretsız yazılımlar var php vs script kurup yada kurudup e tıcarete baslayabılırsınız daha ılerıde kendınıze ozel yazdırabılırsınız bence o kadar takılmayın ozel yazıdırma olayına falan sonucta yazılım baskalarınının ısı hem herseyı kendım yapayım dıye ugrasırsanız cok zaman kaybedersınız
ben cın shenzhen de yasıyorum eskıden bende kendım yazmak ıstıyordum yazdımda ama gerek yokmus vakıt kaybı -
hocam dediğinizi anladım ama değecek bişey değil.anakarta uygun ram almak kadar kolay olmuyor.yani araba alacksanız arabaları araştırırsınız anladık ama bunda öyle olmaz
script satın alabilrisiniz.googlede arayın ücretli eticaret scripti diye.küçük şirketlerelde görüşmeyin büyük yerlerle görüşün
arka plandaki yazılım için c++
web yazılım için php
bence tabi kişisel görüşüm -
E-ticaret sitesi kurmak değil, o siteye koyacak ürün bulmak, o ürünleri depolamak, sipariş takibi yapmak, geri iade işlemleriyle ilgilenmek önemlidir. Bu tür angaryalarla ilgilenmek için çok vaktiniz ve bir ekibiniz olması gerekir. Benim kullandığım sistemde bu tür angaryalarla şirket ilgileniyor, ben sadece siteme müşteri çekmekle ilgileniyorum. SİSTEMİ BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ>>> -
Ürünler ekli e ticaret sitesi çok kısa bir süreliiğne yüzde 10 indirimli indirim kodunuz ve detaylar içintıklayın -
eticaret yapmak isteyen arkadaşlara 150.000 ürünlü sermayesiz e ticaret imkanı sağlanır. Müşteri hizmetleri, kargo vs herşey şirkete aittir. Siz sadece kendi sitenizi tanıtıp satış yapmakla yükümlüsünüz. İlgilenenler pm .
7/24 telefon whatsapp skype desteği. Yeni katılan arkadaşları ekibinize ekleme ve bizim sitemize satış gelse dahi size yönlendirme. Böyle bir ekibi başka nerede bulacaksınız?!
Hemen pm atın veya arayın. 05416337390
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 13 Nisan 2015; 18:18:04 > -
Eticaret sitesi otomasyonunu baştan yapmana gerek yok.
Trendyol zizigo bilmem ne hepsi Magento isimli ücretsiz yazılımı kullanıyor.
Megento için tema alırsın, modül alırsın(ödeme modülleri, kargo modülleri, tasarım modülleri, seo modülleri....), kurulumlarını yaparsın. Ürünleri kategorileri fiyatları eklersin. Bir domain ve hosting alırsın. Seo yaptırırsın. Adwords planlarsın. Sosyal ağlara hedef kitle süzgeçli reklam verirsin. Tanıtım yazıları yazdırırsın. Kampanya planlarsın. Satış hedefi belirlersin. Uzar da uzar, kolay değil bu işler.
Bir eczacıya eticaret sitesi için 28.000 fiyat çekmiştim şu an az çektiğimi fark ettim. İyi ki vazgeçmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kardesşim incele bak eger uygun dersen sana gore dızayn edebılırım zaten herseyım hazır modullerım ıncelemek ıstersen hizlialem.com gir bak bu arada e tıcaret sıtesı kurmak ısteyenlere yardımcı olurum onlarda sıtemdekı ıletısım bolumunden ulasabılırler tel numaramda sıtede yazıyor ıı gunler @Jeito @Jeito -
Reklam yapmışssın ama günün orta saatinde site offline.
Sitemiz güncellenmektedir. En kısa sürede tekrar yayında olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. -
Söküğünü dikemeyen terzi önce sitenden kapalı tag'ı sil :P -
etıcaret sıtesı yazarak tasarlayarak vakıt kaybetmeyın gelin hazır bır sıte alın. sorun olursa desteği aldınızı fırma versın dyaneksin hizmetı bu alanda cok ıyı bır defa lıyorsun sonra yıllık yenıleme bedelide almıyorlar sadece hostıng bedeli.ustelisıtesupermobil uyumu ve istedıgınız tum özellikler var.15 gn ucretsız deneme surumu sıze yardımcı olur.www.dayneks.com -
Opencart gibi sistemelere modul ve tema yazmanız daha karlı olacaktır ama yinede illa yazmak isterseniz.
bence önce diger sistemelri inceleyin ve ne yaparsam onlara karşı bir artım olur onu tespit edin ondan sonra projeyi kafanzıda tam turması için ve kodlamaya gecmeden önce psd lere dökün.
psdlere dökünce gözünüzdede canlanmış olacaktır. ondan sonrada kodlamaya başlayın.
kodlamayıda asp mi php mi oalcağına karar verin. sonra ona göre işte ona göre standart kodlamaya başlarsanız.
bu arada mutlaka mobil uyumlu olmasına özen göstermeniz lazım artık pek kimse bilgisayar basına oturmuyor bu aralar.
kodlamaya gelince php yi öneririm cünkü asp kullanan pek yok ama yinede tabi size kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 24 Aralık 2015; 14:09:27 > -
Bu konuda size iyi bi kaynak verebilirim.
Bu sayfadaki yazıyı okuyun. E-ticaret işine girecek olanlara çok iyi bir rehber hazırlamışlar.
https://www.dayneks.com/post/e-ticaret-sitesi-kurmak-isteyenlere-altin-tavsiyeler-1-girisimcilik
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X