Şimdi Ara

Sıfır temelle marmara işletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkadaşlar düz liseye gidiyorum 10.sınıfım sözel ağırlıklı tm öğrencisiyim temelim sıfır bu senede geometri ve kimyadan sorumle geçtim su son 3 sene düzenli çalışarak dershaneye giderek (final düşünüyorum) marmara işletme kazanabilir miyim ? ihtimal yoksa hiç kasmiyim mi? birde burssuz olarak özel üni de okursam fırsatları nasıl olur ?

• up up up
  • Dostum çok rahat halledersin daha şimdiden kafaya koyduysan bak ben finalede fem e de gittim her dershanede arkadaşlarım var sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim finale gitme uğur yada fem'e git fem çemberlitaşı tavsiye ederim. Maddi durumun çok çok iyiyse Fem özele git beşiktaştaki %99 istediğin yeri kazanırsın ama pahalı 17.000tl falan olması gerek
  • kafaya koydum koymasına da ben ortaokulda başarılıydım aslında , 8. sınıftan beri pc den kalkmıyorum düz lise olunca çalışma isteğimde yokyu ama artık karar verdim hedefi koydum temel sıfır diyebiliriz hele matematik :((
  • yardımmm
  • Şimdiden çalısmaya başlasan 12. Sınıfta Boğaziçi işletme kazanacak kıvama gelirsin gercekten istersen. Önünde 3 sene gibi uzun Her sene ededebiyat ve matematikten 1 er soru bankası bitirip alttan konu eksiği bırakmasan çok iyi seyler yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temel olmaması çok büyük sorun 6.sınıftan itibaren matematik 0-1-2 arası berbat yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up
  • Bu yıl tamamen mat kasman gerekicek hiç temel yoksa ilk önce temeli hallet güvenderin ilk adım kitaparını al
  • şimdi biz 4. grubuz 2 saat mat 1 saat geo görüyoruz 3.grupta ise 4 saat mat 2 saat geo var geçiş yapma süresi ilk haftamıydı ? bilgisi olan var mı ben ilk 2 hafta oluyo diye biliyordum.
  • Herkez düzenli git diyor ama sakın ola 10.sınıf ve 11.sınıfta dershaneye gidim deme. Ben gittim finale gidiyordum arkadaşlarla konuşuyorduk felan hiçbirimiz öss havasında değildik. Kendin çalış fakat kesinlikle kendini hayattan soyutlayıp sürekli ders çalışma. Son sene hariç.

Ben 10-11 de okul yazılıları hariç hiç çalışmadım. Fakat zamanımıda güzel değerlendiremedim. asosyaldim. 2 yılım internette geçti diyebilirim. Zamanımı eğlenceli şeyler yaparak geçirseydim yine bu kadar içim yanmazdı giden senelerime. O yüzden bence bana kulak ver.

Not: 10 da mı 11 demi hatırlamıyorum. Rehber öğretmenine gittiğimde dershanedeki bana haftada bir eğlenceye zaman ayır sürekli ders çalış. Hatta zaman kaybı olmasın.
  • kardes haklısında temel 0 düz lisedeyim derslere odaklanamıyorum kimya ve geometriden sorumluyum o yüzden dershane şart.

• daha 10. sınıfsın ne temeli ya. şimdiden çalışmaya başlarsan boğaziçi işletmeyi bile kazanırsın.
  • abi tamamda daha çarpım tablosunu bilmiyorum gecen sene 4 geo sınavı olduk hepsinden 0,5 aldım.

• abiler simdiden baslarsan boğaziçi diyonuz 2.dönemden itibaren başlarsam hedeften uzaklaşır mıyım?

• up up
  • Ertelemen iyi olmaz. Bence şimdiden git bir karekök 0 matematik kitabı al yaza kadar yavaş yavaş çöz bitirirsin sonra zorluğu bir doz arttır güvender al 11.sınıfın ilk dönemine kadar bunu bitir sonra 1 doz daha arttır fem al 12 de birey-final-fen bilimleri gibi kitapları al çöz bunları da tabi lys de 10.sınıf çok önemli hocaları dinle sonra konu tekrarı yap kitapta al çöz işlediğiniz yere kadar en sonda boğaziçi'yi bile kazanırsın senin gibi bir arkadaşım vardı 9.sınıfta 4 1'i vardı matematik 1 edebiyatı 1 di ama 10.sınıftan beri çalışmaya başladı ygs de tm 2 de 19bin. oldu son 2 ayda bazı sorunlar nedeniyle çok çalışmadı lys ye şimdi Uludağ hukuk okuyor lys yede çalışmış olsa son 2 ay şimdi Ankara hukuktaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bismarckk -- 30 Eylül 2012; 13:37:43 >
  • Marmara işletme öyle büyütülecek bir bölüm değil yahu 25k ile aldı sanırım bu yıl.

Son yıl sağlam bir şekilde çalışsan bile girersin. Tabii işi sıkı tutmakta fayda var.
  • şimdiden durumunun farkında olman bile yeter. kazanmaman için bir sepep yok bence.
  • dershane şart diye düşünüyorum antalya final iyi midir 7.sınıfta gitmiştim fena değildi .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.