Bu Sistemi Aldım KEndime Kurulum Yaptım Yaptıkdan 2 3 Dk Sonra Kitlenip Mavi Ekran Hatası Veriyor
Sitemimim Tüm Parçalarını Değiştirdim Sorun Hala Devam Ediyor (anakart,işlemci,power supply,ram,hdd,ekran kartı)
Ayrıca Sitem Güvenli Modda 4 5 saat Kadar Çalıstırdım Hiç Bir Sıkıntı Yok İşletim Sistemi İle Açtıgımda MAvi Ekran Hatası VEriyor
Daha Sonra Ssd Hdd Mi DEğiştirdim Sorun KAlktı ORtadan Ama SSd Hdd Mi BAska Bi Pc De Kullandıgım Zaman Ondada Bi Sorun Olmuyor
ACil Biri Bana YArdımcı Olabilirmi
Sistemin tüm parçalarını değiştirdim derken ? .. Değiştirdikden sonra mı hata almaya başladınız .. ?
Birde mavi ekran hatasını konuda paylaşırsanız bakalım neymiş .. Bu arada ramler ilk akla gelen ..Ramleri tek tek slot değiştirerek denediniz mi? Ayrıca ram frekansları bıosdan manuel ayarlamayı deneyebilirsiniz..
Aşağıda anakartın özelliklerinde 1333 mhz yi o.c ile çalıştırdıgı yazıyor ..
2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 1333(OC)/1066/800 MHz memory modules
Biosdan elle frekansları 1333 mhz ye ayarlamanız gerekıyor sanırım ..
Buraya kadar çözüm olmassa eğer ekran kartı sürücüsü mavi ekran hatasına neden olabilir.. Farklı bir sürücü ile deneyebilirsiniz..
Hatayı PArçaları DEğiştirmeden de Alıyodum O YÜzden FArklı Parçalar İle Denedim Hata HAlen Devam Ediyor Ekran KArtı Olmadanda Denedim Onboard Kullanırkende Aynı Hatayı Alıyorum RAm DEğiştridim FArklı Slot Kullandım Ama Olmadı Bide Ram Frekanslarını Manuel Olarak Yapıcam
quote:
Orijinalden alıntı: toronada
Hatayı PArçaları DEğiştirmeden de Alıyodum O YÜzden FArklı Parçalar İle Denedim Hata HAlen Devam Ediyor Ekran KArtı Olmadanda Denedim Onboard Kullanırkende Aynı Hatayı Alıyorum RAm DEğiştridim FArklı Slot Kullandım Ama Olmadı Bide Ram Frekanslarını Manuel Olarak Yapıcam
Eminim düzelecekdir ..Anakart 1066 ya kadar otomatik 1333 mhz yi o.c ile çalıştırıyor
Bu arada yine sorun çıkarsa frekansı 1333 mhz dende aşagı çekin mesela 1200 yada 1066 gibi siz değiştridikce secenekler otomatik çıkacakdır zaten .. Birde oyle bakarsınız .
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ama Söyle Bi Şey VAr Anakartı Değiştirdim Ben Sorun Devam Ediyor Ayrıca Güvenli Modda Sorunsuz Çalısıyor
quote:
Orijinalden alıntı: toronada
Ama Söyle Bi Şey VAr Anakartı Değiştirdim Ben Sorun Devam Ediyor Ayrıca Güvenli Modda Sorunsuz Çalısıyor
Yukarıda yazdıgınız parçalar dışında ne kaşdı değişmeyen ? .. O zaman o parçada yada sürücülerinde falan sorun var ..Ses kartı uydu kartı vs.. değişmeyen ne var ?
Pc De Ekstra Birşey Yok Anakart,RAm ,hdd,ekran kartı,powersuplly Felan Herşeyi Değiştirdim Sürücüleri Yüklemedende Sorun Devam Ediyor
Güvenli Modda Açarsam Sıkıntı Yok Hdd Yi DEğiştirdim Sıkıntı Gidiyor Ama
Hdd De DE Sorun Yok Baska Bir Pc ye TAktım Aynı İşletim Sistemi İle Değiştirmeden Çalısıyor