Şimdi Ara

Sıfır Sitem Düzdüm MAkina Kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kıngston 4 gb DDr3 1333 Mhz Ram
    İntel Quad8400 İşlemci
    Sapphıre HD4850 1 Gb 256 Bit Ekran Kartı
    Sandisk 128 Gb Ssd Hdd

Bu Sistemi Aldım KEndime Kurulum Yaptım Yaptıkdan 2 3 Dk Sonra Kitlenip Mavi Ekran Hatası Veriyor

Sitemimim Tüm Parçalarını Değiştirdim Sorun Hala Devam Ediyor (anakart,işlemci,power supply,ram,hdd,ekran kartı)

Ayrıca Sitem Güvenli Modda 4 5 saat Kadar Çalıstırdım Hiç Bir Sıkıntı Yok İşletim Sistemi İle Açtıgımda MAvi Ekran Hatası VEriyor

Daha Sonra Ssd Hdd Mi DEğiştirdim Sorun KAlktı ORtadan Ama SSd Hdd Mi BAska Bi Pc De Kullandıgım Zaman Ondada Bi Sorun Olmuyor

ACil Biri Bana YArdımcı Olabilirmi

• Sistemin tüm parçalarını değiştirdim derken ? .. Değiştirdikden sonra mı hata almaya başladınız .. ?

Birde mavi ekran hatasını konuda paylaşırsanız bakalım neymiş ..
    Bu arada ramler ilk akla gelen ..Ramleri tek tek slot değiştirerek denediniz mi?
    Ayrıca ram frekansları bıosdan manuel ayarlamayı deneyebilirsiniz..

Aşağıda anakartın özelliklerinde 1333 mhz yi o.c ile çalıştırdıgı yazıyor ..

2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory
    Dual channel memory architecture
    Support for DDR3 1333(OC)/1066/800 MHz memory modules

Buda site

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3610#sp

Biosdan elle frekansları 1333 mhz ye ayarlamanız gerekıyor sanırım ..

Buraya kadar çözüm olmassa eğer ekran kartı sürücüsü mavi ekran hatasına neden olabilir.. Farklı bir sürücü ile deneyebilirsiniz..

• Hatayı PArçaları DEğiştirmeden de Alıyodum O YÜzden FArklı Parçalar İle Denedim Hata HAlen Devam Ediyor Ekran KArtı Olmadanda Denedim
    Onboard Kullanırkende Aynı Hatayı Alıyorum RAm DEğiştridim FArklı Slot Kullandım Ama Olmadı Bide Ram Frekanslarını Manuel Olarak Yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: toronada

Hatayı PArçaları DEğiştirmeden de Alıyodum O YÜzden FArklı Parçalar İle Denedim Hata HAlen Devam Ediyor Ekran KArtı Olmadanda Denedim
    Onboard Kullanırkende Aynı Hatayı Alıyorum RAm DEğiştridim FArklı Slot Kullandım Ama Olmadı Bide Ram Frekanslarını Manuel Olarak Yapıcam

Eminim düzelecekdir ..Anakart 1066 ya kadar otomatik 1333 mhz yi o.c ile çalıştırıyor

Bu arada yine sorun çıkarsa frekansı 1333 mhz dende aşagı çekin mesela 1200 yada 1066 gibi siz değiştridikce secenekler otomatik çıkacakdır zaten .. Birde oyle bakarsınız .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ama Söyle Bi Şey VAr Anakartı Değiştirdim Ben Sorun Devam Ediyor Ayrıca Güvenli Modda Sorunsuz Çalısıyor
  • quote:

Ama Söyle Bi Şey VAr Anakartı Değiştirdim Ben Sorun Devam Ediyor Ayrıca Güvenli Modda Sorunsuz Çalısıyor

Yukarıda yazdıgınız parçalar dışında ne kaşdı değişmeyen ? .. O zaman o parçada yada sürücülerinde falan sorun var ..Ses kartı uydu kartı vs.. değişmeyen ne var ?
  • Pc De Ekstra Birşey Yok Anakart,RAm ,hdd,ekran kartı,powersuplly Felan Herşeyi Değiştirdim Sürücüleri Yüklemedende Sorun Devam Ediyor

Güvenli Modda Açarsam Sıkıntı Yok Hdd Yi DEğiştirdim Sıkıntı Gidiyor Ama

Hdd De DE Sorun Yok Baska Bir Pc ye TAktım Aynı İşletim Sistemi İle Değiştirmeden Çalısıyor

Hdd SAndisk 128 Gb solid state disk Hdd Bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pc De Ekstra Birşey Yok Anakart,RAm ,hdd,ekran kartı,powersuplly Felan Herşeyi Değiştirdim Sürücüleri Yüklemedende Sorun Devam Ediyor

Güvenli Modda Açarsam Sıkıntı Yok Hdd Yi DEğiştirdim Sıkıntı Gidiyor Ama

Hdd De DE Sorun Yok Baska Bir Pc ye TAktım Aynı İşletim Sistemi İle Değiştirmeden Çalısıyor

Hdd SAndisk 128 Gb solid state disk Hdd Bu

firmware güncellemesi yapmayı deneyin ssdye.. sandiskin sitesine göz atın mutlaka vardır ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.