Şimdi Ara

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
2
Favori
41.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapma göstermeyen kurlara rağmen yapılacak zammın tek bir açıklaması olabilir:

ÖTV'yi kaldırma, sanmıyorum, ya da ÖTV'de indirimin haberini almış olabilirler :)

Özetle, fırsatçılık peşinde olabilirler...
  • Artsın artsın belki trafik yoğunluğu azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trader Emre

90lar geri döndü. enflasyon, devalüasyon, zam, otoriter rejim bunlara alışmalı.

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: Trader Emre

90lar geri döndü. enflasyon, devalüasyon, zam, otoriter rejim bunlara alışmalı.

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak

hocam hoşgeldin uzun süredir gözükmüyordun

• YA-KU-ZA kullanıcısına yanıt
    Saol.

Biraz uzak kaldım, bizim tayfa hep çekilmiş
  • Maalesef dünya da ve Türkiye de ne olup bittiğini öğrenebildigi tek kaynak a haber olan milyonların olduğu bir ülkede , şuan ve 10 yıl sonra bile bu düzen böyle gider.

Mevcut muhalefet , iktidara çalışıyor kimse kusura bakmasın. Sen girdiğin tüm seçimleri kaybet , ama koltuğu bırakma olacak iş değil. Halk seni istemiyor bunu anlamak zor mu ?

Halk ölümü görünce sıtmaya razı ve çoğuda ki bu milyonlarca insan bana göre. Haberleri izleyip mükemmel bir Türkiye var diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Saol.

Biraz uzak kaldım, bizim tayfa hep çekilmiş

kalmadı hocam kimse

• Bırak araba üretmeyi , arabadaki en basit elektronik aygıtı tek başına üretebilecek know-how 'a ship değilsin.
    Bunun daha motoru şanzımanı vs'si var da var.

Araba uçak treni çokdan kaçtı. Bu saatten sonra ancak yazılım alanına planlı yatırım yapılırsa belki düzlüğe çıkma şansımız olur.Yoksa domates , biber ihracaatına devam.Gerçi artık domatesi ihraç edecek ülke bile bulamıyoruz Araplardan başka , Rusya bile bizden domates almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniqueizm_777

Zamcık

https://www.youtube.com/watch?v=f-V0FF8DIH4
  • ötv deprem vergisi idi geçici çıkarıldı. 1 er sene uzatıldı. Sonra kalıcı hale getirildi. Ne de olsa halk razı. Peki deprem sonrası yaraların sarılması amaçlı çıkarılmış bu söğüşleme yolu ile toplanan eski parayla katrilyonlar nerelerde kullanıldı. Veya fonda ne kadar para birikti. Yarın istanbulda deprem olsa duble yolların asfaltı sökülüp onlardan ev mi yapılacak, yoksa köprülere çadır kent mi kurulacak.Vergi öyle satış fiyatına göre söylenmez. Net satış üstünden bakarsanız asıl vergi çıkar. 140 bine araba alıyon 0 km. Araba net fiyatı 70 bin TL aslında.Devlet senden KDV alıyor, üstüne kdvli fiyat üstünden bir de Deprem vergisi giydirilmiş hali ÖTV olarak da eşek yükü ile tekrar vergi alıyor. Yani 70 binlik arabaya 70 bin TL vergi veriyorsan %100 vergi veriyorsun aslında. :) Zaten maaş alınca kafadan bi %25-35 vergi veriyorken geri kalan harcamalarımda vergi vermemem lazım bence. Zaten kazandığımdan peşin alıyor devlet. Bu artık tavşanın suyunun suyunun suyunun .... suyunu da geçen bir tarzda durum oluyor.

öylesine eski tarihli haber yorum başlık vs.

https://forum.donanimhaber.com/deprem-vergisi-ve-olimpiyat-vergisi-otv-zammi--53919304

http://www.gazetevatan.com/ercan-inan-254488-yazar-yazisi-20-milyar---lik-deprem-parasi-nereye-gitti-/

http://www.hurriyet.com.tr/motorlu-araclar-icki-sigara-ve-cepte-otv-zammi-18973451

http://www.hurriyet.com.tr/maliye-bakanindan-deprem-vergisi-cevabi-19098600

• 7 ay önce aldıgım 61.500 e aldıgım jetta şuan bayide 73.300 yazıyordu 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Almanya'da yaşayanlar şu fiyatların 3'te 1'ine BMW'ye biniyor ama hamdolsun Almanyayı kıskanmıyorum makarnamı yiyorum kafam çalışmıyor mutluyum huzurluyum

selam ve dua ile

Kardeş çok uygun fiyata uçak biletleri var Almanya'ya kimse kimseyi zorla tutmuyor ülkede.

Oo bilet parası çıkınca her şey halloluyorsa gideyim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: osonguler

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

daha çook kıvrancaklar.. almayın 0 araç 2.el alın bakın daha ne kadar sancıları olacak görün.. bayi karı 10bin ithalatçı karı 10bin yok euro yükseldi gümm patt ohh ne güzel dünya.. üretenden çok kazanıyolar a...k.

Kesinlikle dediklerinize katılıyorum fakat üretenden daha fazla kazanan esas olarak vergiler sayesinde devlet. Üreten firma 50000 e satıyorsa 30000 vergi alan bir devlet var. Bunun izahı olamaz. Ha şöyle olurdu hükümet hizmet diye lanse ettiği hiçbir şeyden para almazdı o zaman kabullenilebilirdi. Fakat yol yapılıyor para halktan köprü yapılıyor para halktan üstüne de bu derece acaip vergiler. Yakında oksijen vergisi de gelir.

50bine 50 bin vergi alıyolar kesinlikle katılıyorum..

• ikinci el pazarlarına nur yağacak
  • Yamaha YZF-R1 80bin TL olmuş.

R1M 122bin TL(WTF)

Ehonomi çoh hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi8935

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Bakın burada kur farkını kötü bir şey gibi gösterenler var ancak kur farkı uygulanınca yüzbinlerce kişi kazanacak türk insanı kazanacak sonunda.

Galeriler, bayiler işçi çıkartıyordu artık kur güncellemesi ile insanlar iş bulacak, ekonomiye kattı sağlayacak, insanlar mutlu olacak.

Kur farkı demokratik ve bağımsız büyük türkiye nin özgürlüğünü gösterecek. Demokrasi kazanacak yine.

Terör destekçisi ülkeler kaybedecek bu güncelleme ile. Türk insanı parasının tam karşılığını almış olacak.

Neymiş 30 bin liralık araba 120 bin lira olmuş, iyi de karşım bu paranın 30 bini gavura gidiyorsa 90 bini ülkede kalıyor bu ülke insanı paylaşıyor o para dönüp dolaşıp sana geri geliyor. Cebine daha fazlası giriyor.

alman yine 30 bin alıyor üzülüyor, eskiden paranın %50 sini alırken payı %25 e düştü üzülüyor ağlıyor, kıskanıyor.

Bakın 3 ayda 3 köptü yapıldı bu ülkeye, osmanğazi, yunus emre ve 15 temmuz şehitleri köprüsü istanbulda trafik yok artık insanlar mutlu işine gidiyor, evladını görüyor, trafikte zaman kaybetmiyor artık.

3. havalimanı açılınca almanya batacak farkıda mısınız? Bu yüzden çırpınıyorlar, hollanda da bakanımız sınır dışı edildi neden diye araştırdınız mı hiç?

Çanakkaleye yapılan yeni proje ile bütün dünya yatırımları türkiyeye geliyor yeni baharat yolu yapılıyor dünya liderliği için sadece bir kaç yıl kaldı.

Sonunda ab batacak, abd bitecek, rusya bitecek, israil yok olacak dünya tek bir devletin yönetimine kalacak bu devlet ise türkiye dir. Hollanda, almanya ve fransada halk sokaklarda yeter artık biz türk yönetimi istiyoruz diyor ama devlet susturuyor hepsini.

Çok yakında hedef 2023..

Al abi bi snickers ye..

bu kafaya snickers falan fayda etmez

• mevcut durumda araçlara %15-20 kur zammı ge-le-mez
    gelirse araç satılmaz
    zaten satışlar düşecek bu aylarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: FunnyxD

Almayın arkadaş sizde zam gelince herkes araba almaya hücum ediyo almayin yapmasın onlarda zam. Arz talep mevzusu

Adam Smith was here.

İlkokulda sokakta öğrendiği iki iktisat terimiyle burada hava atıyor.

Almazsak fiyat ucuzlayacak demek arz talep dengesi

Dolar 3.80₺ reel değer kazanmışken 20.000dolarlık aracın 80-90bin tl ye satılması normaldir. Aracı alsan da almasan da fiyatı değişmez.

Türkiyenin krizde olduğunu anlasa insanlar adımları daha emin atar da neyse...

artık elektrikten tasarruf yapıyoruz diye elektrikleri kesen bir ülkede bunu ciddiye alıp alkış tutan beyin yoksunlarına az bile.

Sizin gibi kreş terkler yüzünden bu haldeyiz zaten☺ ben bilmiyodum zaten kur farkini falan sagol aydınlandım Allah razi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunnyxD -- 31 Mart 2017; 16:56:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Almayın arkadaş sizde zam gelince herkes araba almaya hücum ediyo almayin yapmasın onlarda zam. Arz talep mevzusu

Adam Smith was here.

İlkokulda sokakta öğrendiği iki iktisat terimiyle burada hava atıyor.

Almazsak fiyat ucuzlayacak demek arz talep dengesi

Dolar 3.80₺ reel değer kazanmışken 20.000dolarlık aracın 80-90bin tl ye satılması normaldir. Aracı alsan da almasan da fiyatı değişmez.

Türkiyenin krizde olduğunu anlasa insanlar adımları daha emin atar da neyse...

artık elektrikten tasarruf yapıyoruz diye elektrikleri kesen bir ülkede bunu ciddiye alıp alkış tutan beyin yoksunlarına az bile.

Sizin gibi kreş terkler yüzünden bu haldeyiz zaten☺ ben bilmiyodum zaten kur farkini falan sagol aydınlandım Allah razi olsun.

Fa*ir was here.

Senin taparcasına sevdiğin tayyip yüzüne bunlar.
    Bilmediğini değil anlamadığını biliyorum. Yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 31 Mart 2017; 16:58:9 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.