![]() ![]() ![]() ![]() Herkese merhaba, 16 Ekim 2024’te Aydın Surtaş bayisinden sıfır olarak aldığım 2024 model Opel Mokka, henüz birkaç ay geçmeden 11 Ocak 2025’te aniden arızalandı ve çalışamaz hale geldi. Araç, Opel yetkili servisine çekildi ve yapılan inceleme sonucunda aküden sızan asidin beyne ve şanzımana zarar verdiği tespit edildi. Aracın beyni ve şanzımanı tamamen değiştirildi. Servisin kestiği fatura tutarı 270.000 TL’nin üzerindeydi. Tüm bu işlemler garanti kapsamında yapılsa da, şanzıman ve beyin gibi hayati parçaların değişmesi hem güven kaybı, hem de ikinci el satışta ciddi değer kaybı anlamına geliyor. Opel Türkiye’ye yazılı başvuruda bulundum. Araç değişimini reddettiler, ardından ben 350.000 TL değer kaybı talep ettim. Günler süren görüşmeler sonunda bana yalnızca 54.000 TL teklif edildi. Bu teklif kesinlikle kabul edilemez ve mağduriyetimi gidermiyor. Konuyu önce Şikayetvar, ardından CİMER’e taşıdım. Şimdi siz otomobil severlerle de paylaşmak istedim. Benimle benzer mağduriyet yaşayanlar varsa yorumlarını ve deneyimlerini çok merak ediyorum. Saygılar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim