Şimdi Ara

Sıfır opel arızalı çıktı,başınıza gelmemesi için okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
5.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Opel ...dan 0 km araç almak için işlemleri başlattık, 3 gün sonra 29 Ekim 2011 Cumartesi günü aradılar neyse aracımı almak için malum yere gittim, saat 5'e yaklaşmıştı, teslimatçı olarak çalışan adam çıkış saati yaklaştığı için hızlı hızlı arabayı anlatmaya başladı, ben bu arada test etmek istediğim yerlere bakmaya çalıştım arabanın etrafında fır döndüm eksiği var mı gediği var mı diye, neyse aracı aldım,

2 gün oldu bu süre içinde arabayı bildiğiniz kullanmadım (allahtan kullanmamışım da) yatırdım araç şu an 40 km'de, evde cd yapıp tam sürücektim ki araba cd yi almadı, bi aksilik oldugunu düşündüm ve evden diğer cd lerimi getirdim fakat sorun yine aynı, cd yi içeri bile sokamadım,

bugün servise gittiğimde 40 km de ki aracımda benden kaynaklanmayan bi problemi 1 kere bile çalıştıramadığım konsolun sorumlulugunu alarak buyur kardeşim yenisini takıyorum diyecek kimseyi bulamadım(ellerinde bulundurmuyorlarmış ama beni ilgilendiren birşey mi bu?), neyse elektronik bölümüne giden aracımın sorununu çözemediler, sanki 1 yıl kullandıktan sonra ortaya çıkan bir problemmiş gibi ancak cd çaların yetkili servisine gönderip bekleyebileceğimizi söylediler, opel kullanan arkadaşlar bilir cd çalar tek başına çıkmıyor bildiğin orta konsol bütün menülerle beraber gidiyor.

şu an aracım 40 km de ve ortasında kocaman bi boşluk var arkadaşlar. park sensörü dahii çalışmıyor ses sistemi gittiği için.
    Arabanın cd çalarını sen üretmişsin başkası üretmiş onlar toplanıcaklarmış karar vericeklermiş beni hiç ilgilendirmiyor arkadaşlar, benin ürünüm tamir edilse bile yenisini isticem,kimse parasını sokaktan bulmuyor.
    sözde arabaları kendileri de almadan önce kontrol ediyor, günümüzde siz de kabul edersiniz ki bi arabada olmazsa olmazlardan birisi cd çalardır arkadaşlar,bir tane kalite kontrolcü arkadaş oraya cd sokup denemiyor mu?
    0 km araç alırken yanımda cd ile mi gidicektim, ben yapmadım ama lütfen siz yapın görmemiş gibi olurum demeyin mutlaka cd de götürün yanınızda.
    sırf başı ağrımasın diye 2. el değil 0 km araç aldık ama başımız daha beter ağrıdı.
    sinek küçüktür ama mide bulandırır,
    ben haklarımı her şekilde kullanıcam, bunları anlatmamın sebebi sizler daha dikkatli olun benim başıma gelmez demeyin. Ben benim de başıma gelebilir mantığıyla yaklaştım herşeyini sorgulamaya çalıştım ama yine de sonuç bu maalesef, yaşananları buradan sürekli yazacağım takip edebilirsiniz

Not: Sorunun çözümüne etki edebileceği için firmanın adını kapatmayı uygun buldum

Tüketici Hakları 4. Madde
    Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilanlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.
    Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0tr0n -- 4 Kasım 2011; 18:56:13 >

• Cok sinir bozucu bir durumi geçmiş olsun. Aynı şey benimde başıma gelse cok fena kızardım bayii'ye. Bu konularda cok titizim dediğiniz gibi cd götürcem galiba aklıma yattı :)
  • Teşekkürler dilerim sizlerin de başına gelmez, bu şekilde bi olay yaşayan arkadaş varsa aydınlatırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0tr0n -- 1 Kasım 2011; 20:22:21 >
  • Satış temsilciniz kim?
  • Ya üstad sıfır arabada da böyle sıkıntı olunca insan arabadan nefret ediyor.
  • banchi_doğan kendisinin bi bilgisi olup olmadığını bilmiyorum. ama o da öve öve bitiremediği full ün full ü modunda anlattığı arabayı, bugün olabiliyor bazen böyle şeyler diyerek nefret ettirdi o da bu işten, isim vermem doğru olmaz ama
    ecan50 : aynen kardeşim aynen bakalım nasıl çözücez bu olayı.
  • Sıfır araçta olabilir tabiki bu tip problemler zaten 2 senelik garanti o nedenle var. ellerinde parçalar olmaz isterler gelince takarlar çok problem etme gıcık bi durum olmakla beraber. Her parçayı stokta tutacak kadar paraları olmadı için çoğunluğunu dışardan ısterler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Opel türkiye çok komik..

Astrası olan arkadaşım orjinal navigasyon montaj bilgilendirmesi için aradı(alpata-eskişehir), tam sayamadım ama sanırım 7 kere telefonu yönlendirdiler beklete beklete, kimse bilmiyor. Birine yönlendiriyor, derdimizi anlatıyoruz, bir saniye diyip başkasına yönlendiriyor. En sonunda biz sıkıldık kapattık. Opel eskişehir özel servisini aradık cevabı "opel bayiini arayacan, alpatayı arayacan" oldu. Bursa opel'i aradık, biz bilemiyoruz deyip Alpatanın numarasını verdiler.

Kendi sattığı araçtan bu kadar bihaber, müşterisine bu kadar sorumsuz pek firma yoktur heralde. Satışı yaparken 5 dakikada krediyi hazırlamayı biliyorlar ama.
  • TAmda opel almaya niyetlenmistim :::)))
    Neyse bu yaziyi babama okutim
    Birde bu opel istanbulda dimi
  • Araç nedir ?
  • enforacle, nasıl kolaymış çözümü arkadaş hiç aklıma gelmediydi ya bu benim.

Lord Sparhawk: katılıyorum, hem fiyat politikası hem de servisleri yüzünden , şöyle söyliyim servis olayı da baya büyük bi deneyim oldu bu yaşadığım olaydan sonra, gözünüz açık olcak dostum mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Araç nedir ?

araç opel astra classic 1.3 cdti
  • opel astra classic adı altından baya sorun okudum araç deneme tahtası gibi
  • öyle markalar(giyim) var defolu ürün getirdiğinizde anında değişim yapıyorlar,bazı markalarda fabrikaya yollayalım bakalım diyorlar.üzücü bir durum,geçmiş olsun
  • opel servislerine gıcık olmayan yok.

insignia dan caymamın en büyük sebeplerinden olur o elemanlar.

şikayet etsende değişmiyor, etmesende. hepsi ayrı cins.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0tr0n

Lord Sparhawk: katılıyorum, hem fiyat politikası hem de servisleri yüzünden , şöyle söyliyim servis olayı da baya büyük bi deneyim oldu bu yaşadığım olaydan sonra, gözünüz açık olcak dostum mutlaka

Aynen, bir başka arkadaşım da sırf doğuş' un triplerine uyuz olup gitti civic aldı. Daha arabayı satmadan böylelerse satınca nasıl olurlar. Sanırsın bugatti satıyor, ilgisiz alakasız, bir artistlik, ford desen aynı. Eskişehir Honda Ufuk bir ara müşteri memnuniyetinde türkiye birincisi seçilmişti. Gerçekten ilgi, alaka, yaklaşım süper. Vallaha arabayı alırken bir de muhattap olacağınız bayii'de düşünüp akıllıca davranmanız lazım.
  • Geçenlerde opel çok sorun çıkartıyor dedim diye demediğini bırakmayan sevgili(!) opelci kardeşlere(!) duyrulur...
  • Bayi memnuniyeti servisten servise göre değişir,ben örneğin izmir arkastan oldukça memnunum.İlgililer ve allaha şükür bir sorun yaşamadım.
    n0tr0n arkadaşım,üzücü bir olay.Geçmiş olsun...
  • renault bu konuda türkiyede 1 numara gerçekten satış sonrası ilgi alaka bakım sonrası memnun oldunuz mu diye 2 defa aramalar, en ufak şikayette aynı gün içinde problemi çözmeler, garantisiz araçta çıkan bir problemi ücretsiz gidermeye kadar. mükemmel bir servis ağı oluşmuş renaultta. ama ben yinede fransızları pek sevmem arabamı seviyorum ama
  • Direk bayi ile satış temsilcinizi şikayet edin mail atın öyle bir durummu olurmuş? Bende opel kullanıcısıyım servise giriyorum kapımı açıyorlar abi anahtar kalsın biz hallederiz diyorlar şikayetimi söylüyorum çıktı veriyorlar ve terasta kafe var ücretsiz orada oturuyorum uzun sürüp canım sıkılırsa showrooma iniyorum araç inceleyip test sürüşü yapıom falan filan..... Ben böyle ilgi görüyorum açıkcası sizin ki biraz ilginç geldi bana....

Büyük geçmiş olsun....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.