Şimdi Ara

sıfır numara nasıl alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce kullanılmamıs sıfır telefon numarası turkcell den alınabiliyor mu? eğer yoksa başka operator önerebilir misiniz? numara ilk kez satısa cıkıyor olmalı ve kesinlikle daha önce kullanılmamıs olmalı.. su an bir turkcell numaram var böyle bela bir numara.. kötü kadınlardan, alacaklı bankalara, bankalardan 800 lü dolandırıcı hatlara kadar 1000 kisi arıyor günde.. eski sahibinin ismiyle hitap eden avukatlar da arıyor.. numara tam bir spam cöplüğü numarada rehber dısında herkesi blokluyorum ama böyle kullanmak da istemiyorum sıfır numara lazım ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 9 Aralık 2020; 11:29:46 >

Bimcell öneririm 85 tl ye sıfır numara satıyor, hattınız açıldığı zaman 4551'e BIMCELL BONUS yazın 30 gün geçerli 300 DK+300 SMS+9 GB hattınıza tanımlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 9 Aralık 2020; 11:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Maalesef sıfır numara turkcell,telekom ve vodafone üçlüsünde yok.

Bimcell öneririm 85 tl ye sıfır numara satıyor, hattınız açıldığı zaman 4551'e BIMCELL BONUS yazın 30 gün geçerli 300 DK+300 SMS+9 GB hattınıza tanımlanacak.

Ne cell olursa olsun yeter ki sıfır olsun. Bu bimcell adı üzerinde bim de satılıyor değil mi?

Bimcell, Pttcell, Teknosacell ve Vestelcell numaraları da sıfır numara garantili, istediğiniz numarayı seçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Burada diğer operatörler de yok yazanlara bakmayın

Yeni numara almak yerine numaranızı değiştirmeyi düşünmediniz mi?

12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belli ücret karşılığında numara değişikliği yapabiliyorsunuz sanırım hocam bunu da deneyebilirsiniz,yeni hat almadan makul 30 lira civarlarında olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 9 Aralık 2020; 16:19:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Turkcell in her zaman ki durumu

Burada diğer operatörler de yok yazanlara bakmayın

Yeni numara almak yerine numaranızı değiştirmeyi düşünmediniz mi?

Bu bela numarayı zaten numara değişikliğiyle almıstım. Hazır kartı satın aldıgımda gelen orjinal numara cok karısıktı.. Biraz daha kolay numara icin degistirdim.. Müşteri hizmetlerinde makine okumustu numaraları ben de secmistim.. Keske değiştirmeseymisim zaten kimse numara ezberlemiyor.. Rehbere kaydediyorlar.. Yani değiştirince verilen numaralar da kullanılmıs oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 9 Aralık 2020; 16:43:50 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.