Şimdi Ara

SIFIR NOKIA E66 WHİTE STEEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar değişime giren ve 1 aylık servis süresi boyunca değişim cihazı gelmeyen e66 cep telefonum için nokıa kutusu açılmamış sıfır e66 verileceği söylendi, bende kullanmayacağım için kutusunu açmadan direk satmak istiyorum,

kutu içeriği standart e66 kutu içeriğidir zaten paket açılmadan verilecektir, kesinlikle açılmayacaktır!
    CİHAZ BEYAZ RENKTİR !

fiyat olarak 450 tl düşünüyorum mantıklı takas teklifleri değerlendirilecektir

Cihaz elime ulaştı, sıfır genpa bandrollü ve jelatinli kutudur takbiri 1 sene garantisi mevcuttur hiçbir şekilde açılmamıştır kutusu vs. alacak olan arkadaşa bu şekilde teslim edilecektir.

takas: LG GD900, veya KM900 gibi cihazlarla takas düşünüyorum altını üstünü konuşuruz teklifler pm den , illa resim resim diyen arkadaşlar olursa sıfır kutuyu çeker ilana eklerim

Ankara dan elden teslim diğer illere kargo alıcıya aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miralay__ -- 24 Ağustos 2010; 12:53:44 >

• hocam bir gelsin bakalım öyle sat...

bir aksilik olur sıkıntı yaşama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyt180 -- 13 Ağustos 2010; 19:48:18 >
  • cihaz bi gelsin bakalim duruma gore..
  • hocam her nekadar 0 ürün gelecek olsada sonuçta garantisinin büyük bir kısmı bitmiş olacak. piyasası 450-500 arası iken fiyat biraz fazla değil mi?
  • Alacak olan arkadaş ciddi ise satış sırasında birşeyler yaparız , ne tür kaliteli ve sağlam şeyleri forumda layıkıyla ucuz fiyattan satmaya çalıştım bunada bir ayar çekeriz elbet
  • pm attım
  • cevaplandı satışa ve takas arayışına devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz Kitty nickli volkan arkadaşımızla takaslanmıştır , teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.