Şimdi Ara

İPHONE 6 /6S İLE TAKASLIK SAMSUNG S6 EDGE 32GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Samsung Model #Galaxy S6 Edge
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İPHONE 6 /6S İLE TAKASLIK SAMSUNG S6 EDGE 32GB
    En baştan konuya girmek gerekirse;

ürün ilk teknik servis girişi - kamera mor leke ( kamera değişti )
    ikincisinde ekranda klavye lekesi vardı ( ekran,arka kapak, ön kamera, parmak izi okuyucu değişti)
    üçüncü ve dördüncü servis girişlerinde işlemsiz iade yapıldı
    beşinci servis girişinde , avcılar ekmen servisin değiştirdiği ekranda dikey olarak 2 tane koyu leke vardı , üçüncü ve dördüncü servis girişleri bu yüzden iade şeklinde oldu . incirli samsung a götürdüm cihazın değişimini istedim . ancak değişim kriterlerine göre (1 yılda 4 defa mekanik onarım görmesi gerekiyormuş(!) ) sadece ekranı değiştirdiler leke ve sorun ortadan kalktı, samsunga konusu vs. açıldı , cihaza tekrar mekanik onarım gerekirse şayet (ses kayıtları ,arıza kayıtları, arıza konuları mevcut samsungta ve bende ) cihazımın değiştirileceği söylendi. Ancak ben samsung markasından feci şekilde soğudum, alırım,uğraşırım, 3000 tl faturası mevcut mahkemeye veririm diyen kişiler yahut samsung bünyesinde tanıdığı ettiği olan kişiler uğraşmadan cihazı yeniletebilip sıfır kullanabilirler, şuanda aktif kullanmaktayım , çizik vs. şeyleri bulunmamakta!

kutu faturaya ek olarak kablosuz şarj standı birisi uygulanmış kavisli ekran koruyucu (bir tane yedek ) ,metal bumper ve bir çok silikon kılıf verilecektir.

iphone 6 ile takas düşünen arkadaşlar herhangi bir ücret ödemeden başa baş takas edebilirim

6s ile takas düşünenler için yurtiçi/yurtdışı cihaz durumuna göre altı üstü konuşulup bir orta yol bulunur.

ilanımla ilgili yorumu olacak arkadaşlar iletişimi direkt benimle yapıp ilan altında kirlilik yapmazlarsa mutlu olurum , iyi forumlar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1799 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Mayıs 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.