Şimdi Ara

Sıfır km düşük kalitede bir araç mı yoksa ikinci el kaliteli bir araç mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gssn

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

2002 model arabadan prestij falan beklemek saçma olur.Kimlerin üzerinde tepindiğini,kimlerin her köşebaşında yan verdiğini bilemezsiniz.

Alın 0 km 1.6 dizel araba keyfinize bakın.Az yakması kadar keyifli bişey yok.15 yaşında araba almanın hiçbir keyfi olamaz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orijinal-temiz-bmw-382066965/detay

bu arabadayla 301 i bir kıyaslarmısınız prestij bakamından

Biri apaçi arabası 301 de şirket arabası prestij açısından bi fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

mesela neye göre fazla ?

net bir fikrim yok ama alğı diye de düşünebiliriz, 508 yeni kasasını hiç kullanmadım ama 2010 du sanırım otomatiğini kullandım, şansımanı hiç hoşuma gitmemişti, vites geçişlerini hissetiriyor, ani kalkışlar vs vs.
  • Vites geçişleri hissediliyor ama 1 ayda alıştım ben artık bir sıkıntı yok. Manuel ile kıyas kabul etmez
  • kulakçıkları kullandığınızda gayet ekıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

mesela neye göre fazla ?

2005-2006 model bir arabaya göre bence biraz fazla.Bmw olması demek arabanın model yılını değiştirmiyor

2005-2006 model alt c segment golf corolla civic veya muadili c serisi a4 kaç para biliyor musunuz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

mesela neye göre fazla ?

2005-2006 model bir arabaya göre bence biraz fazla.Bmw olması demek arabanın model yılını değiştirmiyor

2005-2006 model alt c segment golf corolla civic veya muadili c serisi a4 kaç para biliyor musunuz ?

Hocam ben diğerlerini de ucuz demedimki
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    benim gözümde bu saydığım arabalar e46 dahi dahilen kral ve temizinin gerçekten olması gereken fiyatın 25 bin olması lazım oda tavan fiyat.
  • fiyat aralığınız premium bir araç için düşük, e46 alabilirsiniz ama temizini bulmak şans işi ve sonuçta bmw, nasıl kullanıldığını bilemezsiniz. Ayrıca e46 320d için sorunlu diyorlardı iyi araştırın, öyle az yakmaz, bütçeyi artırıp e90 öneririm. Ben 70 80 aralığında aynı şeyi düşünüp dizel e90 aldım memnunum da, sıfır alacağım her arabadan daha üstündü. Şansıma temiz de bi araba çıktı 100bin kmdeydi ama sıkıntısız.
    Gelelim tavsiyeme, madem iyi bişey arıyorsunuz kumar oynamaya gerek yok o fiyata audi alın diyorum. Dizel takıntısı da yapmayın tfsi motorlar çok başarılı. Bir örnek olarak;
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-avukattan-temiz-kullanilmis-a4-2.0-t-fsi-quattro-tiptronic-374282221/detay

bir de a3 1.4 tfsi bakabilirsiniz, bizde var 2009 sonrası modellere bakın gayet başarılı arabalar. Bunun dışında jetta 1.2 tsi önerebilirim o fiyata temiz bulabilirsiniz, veya golf 6 1.4 tsi güzel olur. O paraya alacağınız tüm arabalardan iyi araçlar bunlar parasının hakkını verir. Dizele takılmayın

• Ihtiyaclar dahilindeki en uygun, en hesapli, en kaliteli arac.Bu devirde arabaya cok para verilmez artik
  • quote:

benim gözümde bu saydığım arabalar e46 dahi dahilen kral ve temizinin gerçekten olması gereken fiyatın 25 bin olması lazım oda tavan fiyat.

Aynen hocam bende onu diyorum işte
  • quote:

kulakçıkları kullandığınızda gayet ekıcı

evet kulaçıkları kullanarak daha keyifli ve güzel bir şürüş keyfi veriyor kuşkusuz benim çok hoşuma gitmişti ama o zaman da otomatik olmuyor araba
  • Çokmu zor tık tık ederek vites değiştirmek.
  • Hocam Peugeot 301 hakkında şunu söylemek istiyorum, uzun yolda rahat falan değil. Uzun yolda hem sürmüş hem de yolcu koltuğunda oturmuş biri olarak söylüyorum
  • quote:

Çokmu zor tık tık ederek vites değiştirmek.

yok tam tersine çok keyif aldım (ben her zaman için manuel vites severim burada)

otomatik bir araç düşünen birisi için, hiç de ideal bir araç değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Hocam Peugeot 301 hakkında şunu söylemek istiyorum, uzun yolda rahat falan değil. Uzun yolda hem sürmüş hem de yolcu koltuğunda oturmuş biri olarak söylüyorum

ben de 600/700 km lik bir yolculuğum oldu cruze kontrol vardı benim için pek sıkıntılı geçmemişti ve bir sene boyunca 40bin km şehir içinde kullandım seri, az yakan ve yormayan bir direksiyonu vardı. Tabii bu kıyaslamayı sınıfındaki araçlarla yapıyorum.
  • Sıfır candır gerisi heyecandır...

balatası biter..Bilmemne bakımı gelir, süspansiyon patlar,alt takım tıkırtı yapar, bilmem ne de bilmem ne 2. el aracın derdi bitmez..
  • Satarken korkunuz yoksa jaguar alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

fiyat aralığınız premium bir araç için düşük, e46 alabilirsiniz ama temizini bulmak şans işi ve sonuçta bmw, nasıl kullanıldığını bilemezsiniz. Ayrıca e46 320d için sorunlu diyorlardı iyi araştırın, öyle az yakmaz, bütçeyi artırıp e90 öneririm. Ben 70 80 aralığında aynı şeyi düşünüp dizel e90 aldım memnunum da, sıfır alacağım her arabadan daha üstündü. Şansıma temiz de bi araba çıktı 100bin kmdeydi ama sıkıntısız.
    Gelelim tavsiyeme, madem iyi bişey arıyorsunuz kumar oynamaya gerek yok o fiyata audi alın diyorum. Dizel takıntısı da yapmayın tfsi motorlar çok başarılı. Bir örnek olarak;
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-avukattan-temiz-kullanilmis-a4-2.0-t-fsi-quattro-tiptronic-374282221/detay

bir de a3 1.4 tfsi bakabilirsiniz, bizde var 2009 sonrası modellere bakın gayet başarılı arabalar. Bunun dışında jetta 1.2 tsi önerebilirim o fiyata temiz bulabilirsiniz, veya golf 6 1.4 tsi güzel olur. O paraya alacağınız tüm arabalardan iyi araçlar bunlar parasının hakkını verir. Dizele takılmayın

SKODA NASIL SİZCE?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-super-b-2005-model-383801341/detay

Sıfır km düşük kalitede bir araç mı yoksa ikinci el kaliteli bir araç mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gssn

quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

fiyat aralığınız premium bir araç için düşük, e46 alabilirsiniz ama temizini bulmak şans işi ve sonuçta bmw, nasıl kullanıldığını bilemezsiniz. Ayrıca e46 320d için sorunlu diyorlardı iyi araştırın, öyle az yakmaz, bütçeyi artırıp e90 öneririm. Ben 70 80 aralığında aynı şeyi düşünüp dizel e90 aldım memnunum da, sıfır alacağım her arabadan daha üstündü. Şansıma temiz de bi araba çıktı 100bin kmdeydi ama sıkıntısız.

SKODA NASIL SİZCE?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-super-b-2005-model-383801341/detay

Sıfır km düşük kalitede bir araç mı yoksa ikinci el kaliteli bir araç mı?

300 bine gelmiş bi araç 2.5 dizel az yakmayacak ve son sahibi olacaksınız ben almam, masrafsız olmasını da asla beklemeyin

• Şu yanlış bir algı aracın sadece motoru değil her şeyi 200binden
    araç her çalıştığında 100 km yol yaptı diyelim
    2000 kere marş basılmış
    2000 kere cam açılıp kapanmış
    2000 kere kapılar açılıp kapanmış

200binde istanbulda araç kutsal su ile ykanmadıysa kesin bi yerelere çarpmış bişeyi değişmiştir

şimdi dicekseniz tampon değişince noluyo. zıkkımın üstünde 40 tane sensör ıvır zıvır var ekstra arıza
    pejo yada citroen alın sıfır alın yada x marka sıfır bi araç sana kalmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.