Şimdi Ara

SIFIR iPhone 5s alınmaz,6'yı bekleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda çok sayıda konu açılıyor.iPhone 6'nın tanıtılmasına bir ay kaldı en fazla.Artık 5s almayın eğer sıfır alacaksanız,yazık.

6'yı bekleyin.

• Bu konu üst başlık olsun
  • Büyük ekranlı telefon sevmiyorsanız ben ve benim gibiler; 6 beklenmez 5s alınır.
  • neden yazık? neden almayalım? bunların cevaplarını başlığı açarken görürüm diye umutlanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pxsel

Büyük ekranlı telefon sevmiyorsanız ben ve benim gibiler; 6 beklenmez 5s alınır.

Pxsel hocam öyleyse 1 ay sonra çok daha uygun fiyata alırsınız yine de alınmaz

sada0547 hocam 5s alan şahıs en güncel telefona kucak dolusu para dökmüştür ve 1 aya kalmaz yenisi çıkacak.kesinlikle beklenmeli 64 bit işlemci daha da gelişecek touchid hakkında iyileştirme yapılır ekran büyür kamera için iyi şeyler bekliyorum.
  • evet fiyat için beklenebilir
  • kesinlikle katılmıyorum i5s ile i6 arasında ciddi farklılıkar olmayacaktır.Sizin de söylediğiniz gibi ikiside 64 bit işlemciye sahip bana göre i6 bekleyen insanın tek geçerli nedeni büyük ekrandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben iphone u sırf işlem gücünden almıyorum ki elde tutabilmesi rahat ve performansı üzmeyeceği için alıyorum.
  • Herkes istediğini alır kimse beklemek zorunda değil hocam hangisi hoşuna giderse ben beklemedim 5s aldım herkesin fikri farklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa0547

kesinlikle katılmıyorum i5s ile i6 arasında ciddi farklılıkar olmayacaktır.Sizin de söylediğiniz gibi ikiside 64 bit işlemciye sahip bana göre i6 bekleyen insanın tek geçerli nedeni büyük ekrandır.

Nasıl fark olmayacak?

Daha büyük ve daha iyi ekran
    Daha iyi işlemci
    Daha iyi gpu
    Daha iyi kamera
    Birçok yeni sensör
    Daha ince

Apple markasının en radikal değişiklikleri ile gelecek. Kesinlikle iphone 6 alınmalı

• kişilerin zevkine karışılmaz 5s hala alınabilir bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

quote:

kesinlikle katılmıyorum i5s ile i6 arasında ciddi farklılıkar olmayacaktır.Sizin de söylediğiniz gibi ikiside 64 bit işlemciye sahip bana göre i6 bekleyen insanın tek geçerli nedeni büyük ekrandır.

Nasıl fark olmayacak?

Daha iyi işlemci
    Daha iyi gpu
    Daha iyi kamera
    Birçok yeni sensör
    Daha ince

Apple markasının en radikal değişiklikleri ile gelecek. Kesinlikle iphone 6 alınmalı

+ olarak, arkadaki apple logosu bildirimler için yanıp sönecek deniliyor

• Arkadas zaten bundan sonra hic 5S almayin dememis, isteyen gider 4S de alir buna kimse bir sey diyemez zaten. Ama bir ay sonra piyasaya surulecek yeni bir telefon var ve her yeni model piyasaya girdikten sonra oncekilerin fiyatlari ciddi oranda dusuyor. 5S alacaksaniz bile paranizdan tasarruf yapmak istiyorsaniz 1 - 1.5 ay beklemeniz daha mantikli olacaktir mutlaka. Tabi tasarruf edeceginiz parayi cok onemsemiyorsaniz istediginiz zaman alirsiniz buna da kimse bir sey diyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

quote:

Nasıl fark olmayacak?

Daha iyi işlemci
    Daha iyi gpu
    Daha iyi kamera
    Birçok yeni sensör
    Daha ince

Ne olursa olsun sonunda S harfi olmayan ıphona para vermem, tecrübe ile sabittir.
  • iPhone 3Gs den iPhone 4'e geçerken de fark yok diyenler vardı. Her yeni iPhone tanıtılınca, mevcut iPhone kullanıcılarından ''Ne fark bunda yeaa'' diyen çıkıyor.
  • Bir ay sonra yenisi çıkıcak herhalde alınmaz az daha sabredin apple store açıkldı artık ekim gibi piyadaya girer bizde de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s i bekleyin 6s çıkmasına yakında 7 dedikoduları yayılır 7 yi beklersiniz olmadı,7s falan diye gider o olay..Telefon da alamazsın :)
    Hangi model hoşunuza giderse alın yoksa şu modeli bekliyorum yok bu çıkacak bu gelecek boş iş bunlar..

• Bence ip6 için beklenir. ip5s alacaksan bile ip6 çıkınca fiyatı ucuzlar
  • iPhone 6'nin cikmasi bence 5s almamak icin sebep degil. 6 boyut olarak 4.7 boyutunda cikacak. Bir cok kisinin bu boyut daha cok hosuna gitsene 4" ekran boyutundan cok memnun olan kullanicilar var ve kesinlikle daha buyuk ekran boyutu istemiyorlar. Ama teknolojiyi takip edip en son cikan cihazlari kullanmak isteyen biri tabiki dediginiz gibi 6'yi beklemeli.

• İphone un s serileri iphone hayranları için kesinlikle alınmalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.