Şimdi Ara

Satıldı - Sıfır iPhone 11 Siyah 128 GB (Aksesuarlı Kutu) / Spigen Ekran Koruyucu / Kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #iPhone 11 Kapasite #128 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satıldı - Sıfır iPhone 11 Siyah 128 GB (Aksesuarlı Kutu) / Spigen Ekran Koruyucu / Kılıf

Sıfır iPhone 11 Siyah 128 GB aksesuarlı kutudur. 11.11.2020 tarihinde alınmıştır. Apple Türkiye garantilidir. Telefon kullanılmamış, aktif edilmemiştir. Garantisi aktif edilince başlar. Yanında 150 TL civarına alınan Spigen ekran koruyucu ve kılıf mevcuttur.

Not: Kendi kullandığımı satın alınmasından 3 ay sonra aktif ettim. Telefon üzerindeki garanti bitiş tarihi olarak, aktif edilme tarihini 2 yıl sonrasının bir gün öncesi gözüküyor. Bu telefonda ne olur yada servislik bir durumda ne derler bilemiyorum.

Fiyat : 11.000 TL

Lütfen teklif yaparken piyasada haşatı çıkmış telefonlardan daha ucuz bir fiyat teklifinde bulunmayın.

İstanbul içi elden teslim etmek tercihimdir.

Satıldı - Sıfır iPhone 11 Siyah 128 GB (Aksesuarlı Kutu) / Spigen Ekran Koruyucu / Kılıf

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 11000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 10 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 lira daha verip sıfır kapalı kutu üstüne faizsiz krediyle almak varken neden 1.5senelik cihazı alsın insanlar hocam? Aksesuarlı diyeceksiniz de içinden çıkan şarj aletiyle 3.5 saatte şarj oluyor. 10.500tl sıfırını al, 200tl hızlı şarjı al oldu bitti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sorunsuz Alışverişlerim : F.Aykac , murtrax , asim03 , yalkie , philippe , raul_meireles , cio_cio , acht und zwanzig , Renji Abarai , Inventor , fikrets1 , sükût , ciom92 , srcn35 , pmomer , frkn44, cagataybas, jaroo1. Profili kapalı üyelerle alışveriş yapmıyorum.
  • Hocam bu cihaz sıfır mı? Yani sıfır dediğin kutusu açılmamış üründür. Anlayamadım o yüzden soruyorum lütfen kusura bakmayın.

pm atılmıştır.

bilgilendirme olsun:

fatura tarihi ile etkinleştirme tarihi arasında belli gün farkı varsa garanti dışı bırakabiliyor apple. arayıp teyit etmek lazım aradaki gün farkını. bazen yurtdışına bağlanıp tarih düzeltmesi yapabiliyorlar eğer tarih farkı çok acık değilse. başıma gelmişti benzeri durum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.