Şimdi Ara

SIFIR GİBİ 4890 KM TEMİZ 1997 TOROS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-acil-satilik-garaj-arabasi-58050860/detay/

Arkadaşlar bu toros'a şans eseri rastladım acaba km doğrumu adam km orjinal demiş. eğer orjinalse 1997 'den buyana sadece 4890 km 'mi yapmış .. Ama param fazla olsaydı gider alırdım aracı ve hemen garaja sokar ve orada bekletirdim 10,15 sene sonra ortalıkta sağlam toros kalmayınca alır binerdim paşa paşa

buda ilanı veren kişinin ilan açıklaması

'' ·SAHİBİNDEN ÇOK ACİL RENAULT 12 SW TOROS 1997 MODEL SIFIR GİBİ ARAÇ SATILIKTIR. KİLOMETRSEİ 4,890 KM(DÖRT BİN SEKİZ YÜZ DOKSANDA). HER HANGİ BİR DEĞİŞENİ, BOYASI YOKTUR. FABRİKA ÇIKIŞI GİBİDİR. GARAJ ARABASIDIR. MUANESİ 2011 YILINI 8 AYINDA YAPILMIŞTIR. TÜM SİĞORTALARI ÖDENMİŞTİR. HERHANGİ BİR BORCU YOKTUR. MERAKLISINA DUYURULUR. BU ARAÇTAN BU KM BAŞKA ARAÇ YOKTUR. AYRICA ARAÇIN LASTİKLERİ BİLE FABRİKA ÇIKIŞIDIR. İSTETMESİ BİLE DEĞİŞMEMİŞTİR. İHTİYAÇTAN DOLAYI ÇOK ACIL OLARAK SATILIKTIR. EN SON PAZARLIKSIZ PEŞİN 15,000 TL ‘YE VERİLECEKTİR. İLGİLENENLER. HALİL KURT: 535 422 18 23 ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 13 Eylül 2011; 23:28:50 >

• Millet şaşırmış yeminle..
  • çok zor bir ihtimal.ama imkansız değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

çok zor bir ihtimal.ama imkansız değil

o zaman o araba yattımı yani bu zamana kadar
    ayrıca toros'un son seriside değil 1997 model hadi 10.000 km filan olsa olabilir ama bildiğimiz 4.000 küsür km
  • Plakayı bilgisayarda paintte falan kapatsaydı keske
  • Fabrika çıkışı lastikler üzerindedir diyor.

Yol yapılmamış diye bir şey olmaz sanıyor. O lastikler çöpe..
  • Kenarda köşede işime yaramayan 15 bin olsa bende alırdım.Haftasonları binerdim.Hatırası var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

çok zor bir ihtimal.ama imkansız değil

o zaman o araba yattımı yani bu zamana kadar
    ayrıca toros'un son seriside değil 1997 model hadi 10.000 km filan olsa olabilir ama bildiğimiz 4.000 küsür km

bu kadar yatması zor diyorum..ama kesin konuşamıyor insan
  • çok acil diyor , 15000 istiyor.
  • araç çok iyi görünüyor koleksiyoncular görse kaçırmaz
  • olmayan şeyleri bozulmadığı için sağlam ilan edilen araç

renault nasıl bir teknoloji uygulamışsa artık mısır piramitlerinin teknolojisi gibi uygulaması imkansız saklı gizli bilinmiyor
  • sakın o km 104890 ya da 204890 olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

sakın o km 104890 ya da 204890 olmasın

Olması muhtemelse bile pek öyle durmuyor..
  • araç cidden çok temiz duruyor ama km gerçek gibi :)
  • Arkadaşlar bu aracın km göstergesi 5 haneli bu araç bence 99999 dan sonra kendi kendine 0 lıyor olmasın.İhtimal vermiyorum ben bu aracın 4 bin km olmasına vardır bi çakallık.
  • ben doğan gördüm 15 senelik koltuklarının direksiyonunun poşetleri çıkmamış almancı aracı almış 15 sene yurtdoşından dönmemiş garajda bekletmiş yeniydi fabrikadan çıkmış gibi sahibinden de ama satılmıştır çok oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Arkadaşlar bu aracın km göstergesi 5 haneli bu araç bence 99999 dan sonra kendi kendine 0 lıyor olmasın.İhtimal vermiyorum ben bu aracın 4 bin km olmasına vardır bi çakallık.

10 bin km'de broadway bulmuştuk bundan 3 yıl önce, hem de 7 bin liraya satıyordu adam. Emekli olunca almış, garaja koymuş. Biraz da trafik korkusu varmış, çevreye yürüyerek gitmiş, şehir dışına da toplu taşıma ile. İhtimaller var yani. Yanlış hatırlamıyorsam 94 modeldi o araç, tabi biz adamın yanına gidene kadar birisi anlaşmış adamla

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Arkadaşlar bu aracın km göstergesi 5 haneli bu araç bence 99999 dan sonra kendi kendine 0 lıyor olmasın.İhtimal vermiyorum ben bu aracın 4 bin km olmasına vardır bi çakallık.

10 bin km'de broadway bulmuştuk bundan 3 yıl önce, hem de 7 bin liraya satıyordu adam. Emekli olunca almış, garaja koymuş. Biraz da trafik korkusu varmış, çevreye yürüyerek gitmiş, şehir dışına da toplu taşıma ile. İhtimaller var yani. Yanlış hatırlamıyorsam 94 modeldi o araç, tabi biz adamın yanına gidene kadar birisi anlaşmış adamla

Dediğiniz gibide olabilir fakat araç İstanbulda küçük şehirlerde felan olsa belki anlarım da her türlü yalan dolan dönen yerde olduğu için ben pek güvenmiyorum.

• bunun sıfırı üretilse 15000 tl veren olmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.