Şimdi Ara

SIFIR DACİA DOKKER ALINIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün reno bayisine gittim dokker bakmaya 38500 fiyat aldım klimalı 20.5 peşin kalanı 18 ay sıfır faizle ayda 1000 tl taksitler halinde 2. el düşünüyordum millet çok para istiyor ve yalancı çok var tertemiz araç diyor satıcı 5664e sms atıyorsun araba haşat olmuş velhasıl bir araç alamadım bu araç bu fiyata alınırmı teşekkür ederim.

• Araçdan beklentiniz nedir? Yani aile aracı olmasını mı istiyorsunuz, yada başka bir tercih mi var? Açıkçası bu aracı sadece fiyatı uygun diye seçmezdim. 2. el tercihlerim olurdu. 2.el konusunda da haklısınız malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

Araçdan beklentiniz nedir? Yani aile aracı olmasını mı istiyorsunuz, yada başka bir tercih mi var? Açıkçası bu aracı sadece fiyatı uygun diye seçmezdim. 2. el tercihlerim olurdu. 2.el konusunda da haklısınız malesef.

hem aile aracı hemde işte kullanırım marketim var o yüzden binek tipide işimi görür ama hem bagajı küçük kalıyor hemde bel fıtığım var küçük araçlara binmekte zorlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

Araçdan beklentiniz nedir? Yani aile aracı olmasını mı istiyorsunuz, yada başka bir tercih mi var? Açıkçası bu aracı sadece fiyatı uygun diye seçmezdim. 2. el tercihlerim olurdu. 2.el konusunda da haklısınız malesef.

hem aile aracı hemde işte kullanırım marketim var o yüzden binek tipide işimi görür ama hem bagajı küçük kalıyor hemde bel fıtığım var küçük araçlara binmekte zorlanıyorum

2.el düşünmüyorsanız alın keyfinize bakın. Genişliği ile marketiniz içinde kullanırsınız. Hayırlısı olsun.
  • Senin için biçilmiş kaftan o zaman marketinin olduğunu da düşünürsek.
  • Seat İbiza SW sizin işinizi görür mü? bilmem ama bakardım.

Aynı şekilde Renault Clio SW'de bakardım.

Tabi 38.000TL'ye bunların anca benzinlisi alınır ama dokker dizel yakıt tüketimi farkı da olacaktır.

Ama
    Seat Ibiza Sportourer 1.4 Style

ve

Renault Clio Sport Tourer 1.2 Joy

bakardım her türlü güvenlik ve donanım olarak Dokker'dan dolu olacaktırlar.

Bildiğim kadarıyla ESP gibi hayati önem taşıyan bir özellik yok.

Clio SW ve İbiza ST'de standart mesela ESP standart olarak var.(İbiza'dan emin değilim bakın derim style donanım için)
  • Her türlü ihtiyacınızı görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet captiva alınırmı?
    10 yıl önce açıldı
    Fiat Albea Alınırmı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vergisi yaklaşık 1000tl
    Kaskosu 1000tl
    Hiz sınırı 50km
    Kamyonet hersene muayene sw araç bakın
    Hafif ticari mantıklı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Vergisi yaklaşık 1000tl
    Kaskosu 1000tl
    Hiz sınırı 50km
    Kamyonet hersene muayene sw araç bakın
    Hafif ticari mantıklı değil.

Kasko neye göre 1000 tl hocam.Bu değerlendirme yanlış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Senin için biçilmiş kaftan o zaman marketinin olduğunu da düşünürsek.

Şu yorumuma 2 eksi veren arkadaşlara selam olsun. Ne almalı bu arkadaş? 2014 model PASSAT VARIANT mı almalı veya yukarı da biri önermiş Seat Ibiza SW vs. Bu arkadaşa her türlü yola gidecek, gerektiği zaman gidip marketine alış veriş yapıp arabasının arkasını alabildiğince dolduracak, doldururken de aman orası çizilmesin, aman buraya dikkat gibi titizliğe gerek duyulmayacak bir araba lazım. Servise gittiği zaman bir parçayı günlerce beklemeyecek bir araba lazım. Bu nedenle arkadaş için DACIA DOKKER gayet cazip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

arkadaşlar bugün reno bayisine gittim dokker bakmaya 38500 fiyat aldım klimalı 20.5 peşin kalanı 18 ay sıfır faizle ayda 1000 tl taksitler halinde 2. el düşünüyordum millet çok para istiyor ve yalancı çok var tertemiz araç diyor satıcı 5664e sms atıyorsun araba haşat olmuş velhasıl bir araç alamadım bu araç bu fiyata alınırmı teşekkür ederim.

Hocam ben olsam bulaşmazdım.Bizim şirkette taşeronlara aldık o araçlardan hiç memnun kalmadılar.Adamlar yaka silkiyor artık servise gitmekten.İkinci el daha sağlam bir şeyler öneririm.Ama sonuçta sizin kararınız tabii.
  • Hafif ticari aracın kapasitesine ihtiyaç duyan birine ibiza clio gibi araçların sw sini önermek ....

Bu araçların sedan kadar bagajı yok. Bahsedilen araçla bunların koltuklarını katlarsanız oluşan hacim birinde diğerinin neredeyse iki katıdır. Standart hacim bile 1.5 katıdır.

Bahsettiği fiyata başka araç yok gibi. Eğer birkaç bin üstü veriliyorsa fordun yeni çıkan hafif ticarisi daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.