Şimdi Ara

Sıfır astra classic mi,fiesta mı?yoksa 2006 focus tdci mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • >>>akadaşlar araba alacağız ama kararsız kaldık.sıfır astra classic,sıfır fiesta yada 2006 focus tdci arasında kararsız kaldık.yakıt tüketimi ve sorunsuzluk tercih sebebimiz.siz ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: toprak1

>>>akadaşlar araba alacağız ama kararsız kaldık.sıfır astra classic,sıfır fiesta yada 2006 focus tdci arasında kararsız kaldık.yakıt tüketimi ve sorunsuzluk tercih sebebimiz.siz ne düşünüyorsunuz?

Uygun fiyata, düşük kilometreli, kazasız bir focus tdci bulabilirseniz onu almanızı tavsiye ederim. Hem değer kaybının daha az olması hemde yeni teknoloji olması sebebiyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRONHOLM

quote:

Orjinalden alıntı: toprak1

>>>akadaşlar araba alacağız ama kararsız kaldık.sıfır astra classic,sıfır fiesta yada 2006 focus tdci arasında kararsız kaldık.yakıt tüketimi ve sorunsuzluk tercih sebebimiz.siz ne düşünüyorsunuz?

Uygun fiyata, düşük kilometreli, kazasız bir focus tdci bulabilirseniz onu almanızı tavsiye ederim. Hem değer kaybının daha az olması hemde yeni teknoloji olması sebebiyle.

+1 focus TDCI ile fiesta veya astra classic zaten karşılaştırılamaz..

• Aslında astra ile fiesta karşılastırlmaz.Yeni fiesta deseniz hadi yeni teknoloji dicem anlicam da neyse.. 2-3 aya kadar yeni kasası cıkacak olan fiestayı sıfır almam şahsen. Ama ikinci el fiesta dizel tabi ki mantıklı bir seçim normal sartlarda. Bu arada astra classicteki yol tutus donanım konfor ve guvendelik hissini hiç bir b sınıfı aracta bulamazsınız fiesta da dahil.

edit: yanlış okumusum ya alınacak araba ihtimallerini kusura bakmayın tdci focus yazıyormuş ben tdci fiesta sandım ama bir kısmı dogru yani sıfır fiesta alacagıma sıfır astra alırım hem de hiç mi hiç düşünmeden. ama 2. el focus tdci de temiz bulursanız en güzel seçim olur tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 5 Eylül 2008; 11:17:49 >
  • Temiz bir 2006 focus tdci gider.Astra yada fiesta miyatlarını doldurmuş araçlar.Her yönden iyidir focus ikisine oranla.
  • Ford Focus
  • Focus temiz ve az km li ise al derim şahsen ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6 mı? Clio 2013 mü?
    12 yıl önce açıldı
    Pejo 2008 mi golf mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiesta derim
  • ben yeni kasasını beklemeden aldım fiestayı bide 5 yıl garanti aldım.araba sorunsuz cocukluk hastalıklarından kurtulmus model dusunmeden al derım.ben cok memnunum.dizel 800 km yol yapıyor sehır ıcınde.
  • Ford Focus TDCİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.