Şimdi Ara

Sıfır araçımda çıkan sorun garantiye nasıl girmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2017 model ford focus aldık zamanında.
    Aldığımız ford bayisinde kaskomuda yaptılar yani aracım hem garantili hemde garantiyi veren ford bayisinden full kaskolu.

Neyse konu şu ben araçla kaza yaptım büyük bir kaza değildi bariyere arabanın sol kısmı sürttü ve kasko kapsamında yaptırdım.

Sorun burada başlıyor araç servisten çıktı ve belli aralıklarla lastik basınc sensörü uyarı veriyor 2 3 kere servise gittim sıfırladık diyip teslim ediyorlar lakin sorun tekrar devam ediyordu.

En sonunda sensörün değişmesi lazım ama bu ne garantiye ne kaskoya girer diyorlar kaza olmadığı sürece demişler.

Benim anladığım garantiye giriyor ama yan ciziyorlar ve kaza olsa kaskodan para kazanırız tavrındalar sanırım.

Benim aldığım sıfır arabada garanti neyi kapsıyor ben lastigin icine girip te sensörü bozmadım ya kullanıcı hatası olsun
    Kazadan dolayı olsada aynı firma kaskodan yaptı bu arabayı ve halledilmeyen sorun varsada yaptıgı işin garantisidir sonuçta buda

Sizce haklımıyım haksızmıyım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ulan valla bu gibi konulardan bıkkınlık geliyor sinirim tavan yapıyor. Abi böyle birşeye nasıl hakları var? Biz gerçekten muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz? Neden her firma insanları yormaya çalışıyor, neden her firma farklı prosedür uygulamaya çalışıyor, işin çakallığına kaçıyor. Adam 0 araba almış nasıl sensör değiştiremiyorsun. Yani bu şahsiyetsiz kahpe evlatları adamına göre mi muamele yapıyor? İlla diş mi göstermek lazım bağırıp küfürler mi savurmak lazım? Kimi kibar beyefendi görseler yok şunu yapamayız, yok garantiden olmaz.

Sen sabır eyle Allahım. Gerçekten bir bok olmaz bu ülkeden. Denetim adına hiç bir şey yok
  • Birazdan bayi ile tekrar görüşeceğim sizce haksızmıım

• Sensör sizin yaptığınız kaza ile bozulduysa kaskodan yapılmalıydı eğer kaza ile ilgisi yok ise garantiden yapılmalı. Bu tür durumlarda maalesef ağlamayana meme yok tarzı konuşmakta eğer pasif kalırsanız sizi soyup yollarlar, çirkefleşip hakkınızı sonuna kadar arayın gerekirse kavga çıkarın. Genelde saf birini yakaladılarmı adamı soyarlar bunlar ortaya laf atmış siz pasif kalmayacak çirkefleşerek bunu yaptıracaksınız eğer yapamıyorsanız kendilerine tüketici haklarını anlatıp şikayet edeceğinizi söyleyin ve edinde.

Maalesef günümüz türkiye esnaflarının iş yapma tarzı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcihan00

Sensör sizin yaptığınız kaza ile bozulduysa kaskodan yapılmalıydı eğer kaza ile ilgisi yok ise garantiden yapılmalı. Bu tür durumlarda maalesef ağlamayana meme yok tarzı konuşmakta eğer pasif kalırsanız sizi soyup yollarlar, çirkefleşip hakkınızı sonuna kadar arayın gerekirse kavga çıkarın. Genelde saf birini yakaladılarmı adamı soyarlar bunlar ortaya laf atmış siz pasif kalmayacak çirkefleşerek bunu yaptıracaksınız eğer yapamıyorsanız kendilerine tüketici haklarını anlatıp şikayet edeceğinizi söyleyin ve edinde.

Maalesef günümüz türkiye esnaflarının iş yapma tarzı bu.

Hocam demin konuştuğumda sizin dediğiniz gibi kazadan dolayı olsa idi kasko tamirinde bunuda yapmalıydı ve buda garantili olmalıydı dedim.
    Ha kazadan kaynaklı değilsede garantiden değişimi sağlanmalı dedim.

Kanunları okudum garanti kapsamını okudum öyle pasif kalmadım şimdide tabi efendim haklısınız biz üst makama baskı yapıyoruz garanti kapsamına sokmak icin diyorlar.

Madem bu garantiye girmiyor neden ben bakımları hep sizde 200 300 lira fazla odeyerek yapıyorum garantisi bozulmasın diye şimdide garantiye girmior diyorsunuz dedim.

hemen geri vites attılar

• Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    Nabız ölçüyorlar hocam asla taviz vermeyin yapılacak deyin günde 2 enayi düşse söz meclisten dışarı para cepte işte asla taviz vermeyin ve sonucu bize bildirin.

• mcihan00 kullanıcısına yanıt
    Bugün telefonda sert çıktıntan sonra akşam arayıp garantiden değişecek denildi.

Araç annemde servise o götürünce kandırırız dediler heralde bende askerim doğuda allahtan beni aradı benle konuşunca geri vites attılar.

• İadeli taahhütlü mektupla ihtar cekin. Yazili cevap isteyin. Kaza kaynakli derlerse sigortaya ihtar çekip onlardan talep edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu is tamamıyle servislerin halt yemesi.

Bak daha yeni başıma gelen olayı anlatayım

Aracimda 10 inç multimedya var..alırken üstünde veriliyor..araç 2016 model..2017 lerde anlaticagim sorun yok..tablet arasıra donma yapıyor.muzik dinlerken kapanıyor vs.ama ayda 1 felan.sik diil..45 bin bakıma götürülen servisi aradım.2016 modellerde bu kronikmis dedim evet dediler..sokelim bakımda.istanbula tabletin servisine gönderelim.10 gün sonra ya yapılıp gelir,güncelleme felan yapılıp ya yenisi gelir..dedimki gel git 650 km yok.yakita yazık zamana yazık..dedim yazık diilmi..dediler doğru yazık.. siz gelin yeni tablet takalim ücretsiz.sifir tablet takıldı..belki bu programla düzelecektir..duzelmesede çokta tin ha..

45 bin bakımı için 600 TL para verdim.belki 200 TL lik malzeme kullanılmadı..filitreler ibik zıbık.ama servis ücretleri böyle..200 km ötede servis var aslında ben bundan sonra 320 km otedekine giderim..

• Bu arıza servisten çıkar çıkmaz başladıysa servisin ve eksperin bok yemesi ve eksik iş yapmasıdır. Kazadan dolayı arızalanmış parça da sigorta kapsamındadır. İlla ki bir yerinin yamulmasına gerek yok.

• ulan valla bu gibi konulardan bıkkınlık geliyor sinirim tavan yapıyor. Abi böyle birşeye nasıl hakları var? Biz gerçekten muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz? Neden her firma insanları yormaya çalışıyor, neden her firma farklı prosedür uygulamaya çalışıyor, işin çakallığına kaçıyor. Adam 0 araba almış nasıl sensör değiştiremiyorsun. Yani bu şahsiyetsiz kahpe evlatları adamına göre mi muamele yapıyor? İlla diş mi göstermek lazım bağırıp küfürler mi savurmak lazım? Kimi kibar beyefendi görseler yok şunu yapamayız, yok garantiden olmaz.

Sen sabır eyle Allahım. Gerçekten bir bok olmaz bu ülkeden. Denetim adına hiç bir şey yok

• Bu ülkede çok da şaşırmaya gerek yok...Çünkü balık taaa baştan kokuyor...Elin gâvuru bir litre benzini 1.57 birime satarken bizim bizim has müslümanlar bir litre benzini 5.1 birime satıyorlar...
    Durum bu iken servisin öpmesi çok masum kalıyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.