Şimdi Ara

SIFIR ARACI TESLIM ALIRKEN..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar mrb.geçtigimiz günlerde peugeot 407 1.6 hdi executive model araba aldık ve bi aksilik olmazsa bu hafta içinde teslim alacaz.benim sorum şu:sıfır araba bayiden teslim almadan önce hangi kontroller yapılır yapılmalıdır?yani aracı teslim almadan önce şu kontrolünü yaptnizmi flan diye sormak istiyorm.mesele lastik ayarlarını biliyorm peki ya baska?

• Havalar kötü heryer kar çamur.Arabanın teslime hazırlanması için üstündeki mumları çıkarılıyor son ayarlamalar falan yapılıyor ve bu arada bir çok kişi arabaya inip biniyor.Sana tavsiyem sağına soluna döşemeler ve paspasın altına iyice bak kirletmişler mi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbeklisüpermen

Havalar kötü heryer kar çamur.Arabanın teslime hazırlanması için üstündeki mumları çıkarılıyor son ayarlamalar falan yapılıyor ve bu arada bir çok kişi arabaya inip biniyor.Sana tavsiyem sağına soluna döşemeler ve paspasın altına iyice bak kirletmişler mi diye
    quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

Havalar kötü heryer kar çamur.Arabanın teslime hazırlanması için üstündeki mumları çıkarılıyor son ayarlamalar falan yapılıyor ve bu arada bir çok kişi arabaya inip biniyor.Sana tavsiyem sağına soluna döşemeler ve paspasın altına iyice bak kirletmişler mi diye

dostum kirlenmiş veye başka bir sorun varsa ne yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MASTER_E

quote:

Alıntıları Göster
    bence şimdi alıpta can sıkıcı problemlerle karşılaşma...en azından yerlerdeki kar ın kalkmasını ve havaların düzelmesini bekle...

şayet şimdiden alırsan araban batacak ...ee tabi yeni arabayı bu şekilde can çekişir şekilde görmek can sıkıcı olabilir...

(gerçi insan dayanamaz gider alır kapısının önünde yatırır dimi şahsen çoğu kişi öle yapar )

şimdiden hayırlı olsun..yapman gereken birşey olmaz şayet bayi gerekn herşeyi yerine getiriyorsa...

ilk karşılacağın problemleri yazsak daha iyi..

1-arabaya çeki düzen veren arkadaşa güzel bir hayırlı olsun bahşisi
    2.ve önemlisi *ki duruma göre uzun sürer ki bu süreç 5000km ve sonrasına yansıyabilir arabanın parlama ve temizlik durumuna göre...pompanın takılma durumu...

-abi pompa çıkmıyor sıkıştı....bu da demek oluyor ki benzinciye de bahşiş vermek gerekiyor.. ee tabi ilk seferinde sonraki seferlerde ki diaolg ise

-kaçırdın abi 2 depo önce idi geyiğini yapmayın (bir kaç kişiden duydum..!! az da olsa 1-2 ytl gibi bahşiş göz çıkarmayacaktır
    veya tabiki vermeyip araç yeni diil şeklinde sohbeti kısadan kesip gaza basıp devam etme moduna girin...

hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

bence şimdi alıpta can sıkıcı problemlerle karşılaşma...en azından yerlerdeki kar ın kalkmasını ve havaların düzelmesini bekle...

şayet şimdiden alırsan araban batacak ...ee tabi yeni arabayı bu şekilde can çekişir şekilde görmek can sıkıcı olabilir...

(gerçi insan dayanamaz gider alır kapısının önünde yatırır dimi şahsen çoğu kişi öle yapar )

şimdiden hayırlı olsun..yapman gereken birşey olmaz şayet bayi gerekn herşeyi yerine getiriyorsa...

ilk karşılacağın problemleri yazsak daha iyi..

1-arabaya çeki düzen veren arkadaşa güzel bir hayırlı olsun bahşisi
    2.ve önemlisi *ki duruma göre uzun sürer ki bu süreç 5000km ve sonrasına yansıyabilir arabanın parlama ve temizlik durumuna göre...pompanın takılma durumu...

-abi pompa çıkmıyor sıkıştı....bu da demek oluyor ki benzinciye de bahşiş vermek gerekiyor.. ee tabi ilk seferinde sonraki seferlerde ki diaolg ise

-kaçırdın abi 2 depo önce idi geyiğini yapmayın (bir kaç kişiden duydum..!! az da olsa 1-2 ytl gibi bahşiş göz çıkarmayacaktır
    veya tabiki vermeyip araç yeni diil şeklinde sohbeti kısadan kesip gaza basıp devam etme moduna girin...

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Dostum ne kadar aldın aracı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MASTER_E

quote:

Alıntıları Göster
    Şunu yaparlar: bende oldu aynı sorun ben yalatmaktan beter ettim yıllarımın birikimi ile sıfır araç alacam onca para verecem ve içi kirli olacak.
    Fark etmesem çok üzülürdüm ama fark ettim kızgınlığımı ortaya koydum ve bir güzel temizlettim.
    quote:

Orjinalden alıntı: MASTER_E

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: göbeklisüpermen

Şunu yaparlar: bende oldu aynı sorun ben yalatmaktan beter ettim yıllarımın birikimi ile sıfır araç alacam onca para verecem ve içi kirli olacak.
    Fark etmesem çok üzülürdüm ama fark ettim kızgınlığımı ortaya koydum ve bir güzel temizlettim.
    quote:

Orjinalden alıntı: MASTER_E

quote:

Alıntıları Göster
    1-ruhsata dikkatlice bak,modeline ,plkasına,2006 yılı I. taksi Motorlu taşıtlar vergisi Vergi Tahsi alındısın iste,kasko olcaksa kasko degerine bak,fatura üzerinden mi,tenzılat yapıldı ise,tenzilattan önceki deger üzerinden,2006 yılı trafik sigortası ve bunun gibi...tabii fatura da.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç teslim alma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

1-ruhsata dikkatlice bak,modeline ,plkasına,2006 yılı I. taksi Motorlu taşıtlar vergisi Vergi Tahsi alındısın iste,kasko olcaksa kasko degerine bak,fatura üzerinden mi,tenzılat yapıldı ise,tenzilattan önceki deger üzerinden,2006 yılı trafik sigortası ve bunun gibi...tabii fatura da.....

Alıntıları Göster
    arkadaşların mesajlarının haricinde ,vermezlerse;

"ya bunun trafik seti nerde göremedim "

demek..

• quote:

Orijinalden alıntı: emre.

arkadaşların mesajlarının haricinde ,vermezlerse;

"ya bunun trafik seti nerde göremedim "

demek..

Alıntıları Göster
    bır de yedek stepne lastıkle,aracın diger 4 lastigi aynı markamı ..buna bakın......
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

bır de yedek stepne lastıkle,aracın diger 4 lastigi aynı markamı ..buna bakın......

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

özellikle aracınız yerliyse

• quote:

Orijinalden alıntı: smartcard

Dostum ne kadar aldın aracı?

Alıntıları Göster
    araç executive donanim fiyat 51 milyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERTA

araç executive donanim fiyat 51 milyar

Alıntıları Göster
    aldıgın arabayı kitlet kardeşim kimse binmesin sağını solunu kurcalamsın ben öyle yaptım şayet
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulmonty

aldıgın arabayı kitlet kardeşim kimse binmesin sağını solunu kurcalamsın ben öyle yaptım şayet

Alıntıları Göster
    aldıktan sonra bir kaportacıya göstert ne olur olmaz bazen vuruk arabada olabiliyor aman dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEHE

aldıktan sonra bir kaportacıya göstert ne olur olmaz bazen vuruk arabada olabiliyor aman dikkat

Alıntıları Göster
    Pekii!! 0 araç alımında, servis ya da acenta araç konusunda bir eğitim, bilgi sunumu gibi şeyler yapmıyor mu? Aracı kim tanıtır bize? Fonksiyonları, dikkat edilecek konular vs...? Bu konularda bilgi verilmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazan2

Pekii!! 0 araç alımında, servis ya da acenta araç konusunda bir eğitim, bilgi sunumu gibi şeyler yapmıyor mu? Aracı kim tanıtır bize? Fonksiyonları, dikkat edilecek konular vs...? Bu konularda bilgi verilmiyor mu?

Alıntıları Göster
    kesinlikle kaportacıya göster bizim ark.lara komple boyalı reno satmışlardı mahkemeye verdiler öle aldılar sıfır kangoo yu. Ayrıca bizim kaportacı anlatıyo geçen sene 2 tane adam ford fiesta getirmişler buna komple boya yaptırmılar ve araba 0 mış öle müşteriye teslim edilmiş haberiniz olsun arkadaşlar bunlar çok çok başımıza gelmesede dikkatli olalım bide elektronik sistemin tam olarak çalıştıgına şasi numarasına dikkat et kapıdaki ile motordaki ve ruhsattaki birbirini tutsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: trasher

kesinlikle kaportacıya göster bizim ark.lara komple boyalı reno satmışlardı mahkemeye verdiler öle aldılar sıfır kangoo yu. Ayrıca bizim kaportacı anlatıyo geçen sene 2 tane adam ford fiesta getirmişler buna komple boya yaptırmılar ve araba 0 mış öle müşteriye teslim edilmiş haberiniz olsun arkadaşlar bunlar çok çok başımıza gelmesede dikkatli olalım bide elektronik sistemin tam olarak çalıştıgına şasi numarasına dikkat et kapıdaki ile motordaki ve ruhsattaki birbirini tutsun...

Alıntıları Göster
    evet öyle bişey benim bi arkadaşa da oldu!! sıfır aracı tırdan indirirken düşürmüşler yaptırıp herife sıfır fiyatından kaktırmışlar şimdi arabayı satarken ortaya çıktı mahkemelik oldu!! aman dikkat!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kazan2

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

benim aracımı arabayı satan arkadaş tanıttı.teybi,silecekleri,aracın özelliklerini kabaca..ancak gerek de yok,çoğu bildiğimiz şeyler..
    ama mercedes gibi özellik fışkıran araçlardan aldıysak nasıl yaparlar bilmem...

• quote:

Orijinalden alıntı: emre.

quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

benim aracımı arabayı satan arkadaş tanıttı.teybi,silecekleri,aracın özelliklerini kabaca..ancak gerek de yok,çoğu bildiğimiz şeyler..
    ama mercedes gibi özellik fışkıran araçlardan aldıysak nasıl yaparlar bilmem...

Alıntıları Göster
    arkadaşım ben araba alırken faturadaki motor no ile ruhsattaki motor no farklı yazılmıştı yeni aldığın araçta bunu mutlaka kontrol et yarın başın ağrımasın

• quote:

Orijinalden alıntı: tock_mack

evet öyle bişey benim bi arkadaşa da oldu!! sıfır aracı tırdan indirirken düşürmüşler yaptırıp herife sıfır fiyatından kaktırmışlar şimdi arabayı satarken ortaya çıktı mahkemelik oldu!! aman dikkat!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tock_mack

bunu hangi firma yada firmalar yapıyorsa adınıda yazında bilelim kardeşim. bilelimki tedbirli olalım dimi ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: milchschnitte

quote:

Orjinalden alıntı: tock_mack

bunu hangi firma yada firmalar yapıyorsa adınıda yazında bilelim kardeşim. bilelimki tedbirli olalım dimi ama.

Alıntıları Göster
    HORTLATIRIM ACIMAM

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.