Şimdi Ara

Sıfır araca garanti veren markalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela sıfır araca hangi markalar garanti veriyor ? Hyundai 5 yıl garanti veriyor başka markalar varmı bildiğiniz ?

• Sorunuzu biraz değiştirip yeniden sorayım:

"Arkadaşlar mesela sıfır araca hangi markalar garanti ver (m)iyor ?"

Yasal olarak zaten tüm markalar 2 yıl garanti vermeye mecburdur.
    Herhalde beş yıl garanti verenleri soruyorsunuz. Herhalde diyorum zira sorunun devamında beş yıl garanti veren bir markadan söz ediyorsunuz.
    Benim aklıma bir de Honda geliyor. 5 yıl veya 150 000 Km. veriyordu.
    Bir ara Ka SUV'lara ömür boyu garanti veriyordu.
    Birde uzatılmış garanti verenler var. Makul bir ücret karşılığı, garantiniz bittikten sonra 2-3 yıl kadar daha uzatabiliyorsunuz.

Herhalde sorunuza cevap olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speaker -- 4 Mart 2012; 8:01:07 >
  • ısuzu 1.000.000km garanti veriyor
  • Garanti vermeyen var mı ki?
  • diyelim ki 2 yıl verdiler ben 2+2 yapmak istiyorum diyelim ki 2 sene de ücretini ödeyerek garantisini uzattım kaç para tutar ? bir de bu garanti neyleri kapsıyor arızalar vs. herşey onlara mı ait ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

diyelim ki 2 yıl verdiler ben 2+2 yapmak istiyorum diyelim ki 2 sene de ücretini ödeyerek garantisini uzattım kaç para tutar ? bir de bu garanti neyleri kapsıyor arızalar vs. herşey onlara mı ait ?

aracına göre degişir bu siz ne istediginizi bilmiyorsunuz..
    2+2 deki olay ilk garanti kapsamında nelere garanti veriliyorsa aynen devam
    aşınan tükenen kullanıcı hatası yada temelli şeyler yine garanti dışıdır . balata gibi ..
  • başlığı değiştirseniz iyi olur.. her firma 0 araca min 2 yıl garanti veriyor zaten..
    +2 yıl garanti çok değişken.. passatta şu an ben uzatmaya kalksam garantiyi, güncel € kurlarını da dikkate alarak 1700-1800 TL para ödemem gerekiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiat veya hyundai alacam sıfır kilometre hangisini tavsiye edersiniz ? ya accent era veya palio punto da olabilir.
  • Honda 2006 yılından beri 6 yıl 150.000km garanti veriyor.Daha kimse garanti vermezken honda garanti adımını atmıştı.

Bu arada yasal olarak zaten 2 yıl garanti vermek mecburiyetindeler.

Ama +2 +3 gibilerine bence hiç inanmayın kanmayın japon modellerden şaşmayın.Atmosferik motorlu araç almaya çalışın.Zaten size sorun çıkarmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.