|
Doların hareketlenmesi tedirgin etti beni bugün. 2-3 tane seat bayisi ile görüşüyorum vazgecen falan yok hiç. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalunya5 -- 24 Şubat 2021; 22:39:35 > |
Hocam iste galerici mantigi masabasi pazarlıkla ne alabilirlerse alıyorlar. 3e 5e bakarsan zor iş mepa 308 e 230dan asagi olmaz deyip 2. El aracımıza 10 bin TL daha az veriyordu, akşamına goral 228 bin diye toplu mesaj atmıştı. her neyse, araba satma işi ile uğraşmadan, faiz ödemeden annemin aracını değiştirmiş olduk. Sonu olmayan bir araştırma, yarın ne olacagi belli değil. herkesin hayırlı bir şekilde araba arama defterini kapatmasını dilerim gönlünüze göre olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eco eleganceda düşünebilirsin. |
Bayide opsiyonsuz premium Scala fiyatına sarı sitede 235 civarına sıfır cam tavanlı Scala bulunabilir. Cam tavan çoğu kişi için tercih sebebidir. Bunu göz önünde bulundurun. |
Yarın İzmir de 2 adet Honda bayisini de arayacağım, bugün ikinci kişisiniz bu modele beni yönlendiren. Sağolun |
50.000 TL 12 ay 0 faiz kredi de kullanmayı düşünüyorum. Bayiden almam lazım o yüzden. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fiyat alınca paylaşırsanız sevınırım bende düşünüyorum pek ısınamadım araca ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
230.000 li fiyatlara var sarı sitede... |
Böyle bir kampanya var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İkis arasında tereddütsüz Octavia alırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 Dacia Sandero Stepway 1.0 Prestige Eco-G < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O araçta lpg yok. |
allure 1.5 dizel 405 bin tl. bugün fiyat aldım, renk metalikç |
pazarlıkla 230 lu fiyatlara çeker... |
Doğuş sigorta ve kaskoyu onlardan yapınca veriyor. |
Scala için var mı, bayi ile konuştunuz mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |