A

Çavuş
05 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Mart ayı için kredi kampanyası başlatmışlar.

https://www.skoda.com.tr/kampanyalar/2021-my-satis-kampanyalari

Mart ayında satışa çıkması bekleniyor. Giriş fiyatlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

2020 model için Ocak ayında alınan en düşük fiyatlar;

ACTIVE PRIME 1.2 PureTech130hp EAT8: 330 -345

ALLURE 1.6 PureTech 180hp EAT8: 354 - 365

Merhaba arkadaşlar,

Harici diskimde yedeklerimin olduğu bir klasör var boyutu yaklaşık 30 gb boyutunda her zaman ulaştığım klasöre şu an ulaşamıyorum.

Tıkladığım aman biçimlendirilmemiş biçimlendirmek ister misiniz diye uyarı veriyor,

diğer klasörlerde bir sorun yok bu klasörü nasıl kurtarabilirim veya düzeltebilirim.

Recover My Files ile kurtarmaya çalıştığım zaman tüm diski tarıyor ve aatler geçmesine rağmen bitmedi bu klasörü nasıl eski haline dönderebilirim

teşekkürler
Merhaba arkadaşlar nokia 1200 modelinde konuşurken ekranda konuşma süresini gösterme özelliği var mı bulamadim ?
mrb arklar

ben lettop ile bilgisayarımı birbirine bağlmak istiyorum bilgisayarımdan lettopa aktarmam gereken dosyalar var bunu en kolay şekilde nası yapabilirim

bilgisayarımdada lettopumdada ethernet kartı mevcut modemimde ise hem usb hemde normal kablo ile internet var

lattopa ethernet kartından diğer bilgsayarımada usb ile internet veriyorum peki bunları kullanarak nası ağ oluşturabilirim

tşkler
mrb arakdaşlar bugün teknosadan hp pav. dv5280ea modelini aldım

ürün kataloğunda tft wxga ekran yazıyor fakat forumlarda bazı ark tft ozelliğinin olmadığından bahsetmiş ama ben görüntüyü farklı açılardan net alıyorum yinede kafama takıldı bu ozelliğin bilgisayarımda olup olmadığını nası anlayabilirim ?

tşkler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.877 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 149 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.