< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pejo 208 b sınıfı hocam on kapılar gt donanımla bile sert plastik ya Neyi kiyasliyorsun leon nere 208 nere Ayni plastik egea ile hatta linea ile ayni Araçların müşteri profilleri farkli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudret1 -- 21 Ocak 2021; 22:18:31 > |
|
Hangi özellikler kirpilmis? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AHAHAHSGAHSHSHAHSHAHSHSHAH ADAMLAR 1.5 130 bg fr mis gibi aracı 230 bine satıyor . 208 için rüşvet versek alabilir miyiz çok ucuz çünküüü;))) aferim doğuşa bide golf sok 230a cil yavrusu gibi dağılcaklar . bu mesaj silinecektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün ayaküstü soran bir tanıdığa nedense nisan mayıs demişler, otomatikleri mi sordu onu sormadım :) |
Al-satçıların gözü yaşlı |
FR dan donanim kisilmis yazan arkadaslar neyi kastediyor mesela? Hatta bir arkadas FR i FR yapan hicbisey yok demis : ) ben bir eksiklik goremedim cam tavan ve on park sensoru opsiyoneldi onun disinda standart donanimi inceledigimde gayet dolu bir arac gerek konfor gerekse guvenlik donanimlari acisindan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 bölge klima olması çok iyi yalnız style plus'da bile. İlginç C segmentinde standart olması. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 21 Ocak 2021; 22:30:54 > |
Hangi özellikler kırpılmış bilemiyorum ama mesela Style Plus'da olan Full link, FR'da yok ilginçtir. |
Bu düşük fiyatları gördükçe bmw 216d yi almayı ertelıyorum her erteledıgımde gidip acaba a200 sedam mı alsam dıye dolanıyorum |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fr ve style plus standart donanımlarına baktığımda FR ı 230 bandına sokmak için dediğiniz gibi bazı özellikler kırpılmış. Ama o kırpılan bazı özellikler Style Plusta standart olarak sunulmuş.Esasen otomatik olması ve FR da opsiyonel olarak sunulan bu özellikleri stype plusta almak çok daha mantıklı geldi bana. Hatta style plusa ek olarak sunulan cam tavan ve 17'' jant alınarak güzel bi kombin yapılabilir. FR da opsiyon Style Plusta Standart olan donanımlar:
Son olarak FR ın kırpılması hususunda eleştiri yapan arkadaşlara ithafen bence burada Doğuş doğru bir adım attı ,eğer söylendiği gibi FR ı Fr yapan donanımlar ayrıştırılmadan koyulsaydı bu araç da Octavia gibi bir fiyata çıkacaktı ve biz yine 208 e 240 250binleri gözden çıkaracaktık. Burada kırpılmış da olsa gayet dolu yeni kasa C sınıfı bir aracı alma imkanımız doğdu veya otomatik kısmen dolusunu alabileceğiz. Bu adım diğer markalara ( Honda , Toyota , Peugeot ) güzel bir gözdağı oldu tabi alsatçı galerici arkadaşalarada güzel bir kapak oldu. Artık herkes bineceği arabaya, kullanacağı donanıma para verir eskiden olduğu gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 21 Ocak 2021; 22:57:40 > |