Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (9718. sayfa)

5 sn
374.931
Cevap
6.301
Favori
64.876.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 97169717971897199720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kılıçdaroğlu ötv yi komple kaldıracağım diyor. Seçildi diyelim ötv yi komple kaldırdı. O zaman engelli indirimi devre dışı mı kalacak?

• Aether_ A kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank içerden sigortalı 1.59 dışardan sigortalı 1.61 oran aldım ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ING Bank taşıt kredisi 18 ay 1,39 dan kullanıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkanİnmez kullanıcısına yanıt

Komple kaldıracağım demiyor belli bir oranda indirimler uygulayacağız diyor

• 48 ay veriyorlar mı bu orandan hocam var mı bilginiz?

• msgz44 kullanıcısına yanıt

Sedan ve SUV arasında en genişliği olarak devasa fark yok hocam aslında. Aşağı yukarı aynilar, üstelik SUV daha kısa sedana göre. Yani şehir içi dar yollarda kullanılan sedan araca göre SUV dezavantajlı olmuyor. Hadi b sınıfı hb araca göre kıyaslayınca haklısınız

Ben de uzun yolda sedan araçları seviyorum ama mesela şöyle bir durum var, Oturduğum sokağın cadde ile birleşimi bayağı dik bir yokuş. Hemen hemen her binek araç, en sağdan geniş dönmezse ön tampon mutlaka sürtüyor. Burası İstanbul'un göbeğinde, Koşuyolu Caddesi. Mesela evde iki aracım var V40 hep sürterken, yerden yüksek SUV CUV neyse o hiç sürtmüyor.

O doğal park, hobi alanı vs konusunda zaten tartışmasız haklısınız

• Uykuusuz kullanıcısına yanıt

12-18 Ay 1,39

24 Ay 1,59

36-48 Ay 1,89

Kasko bankadan yapılmazsa 0,5 daha ekleyin oranlara hocam.

• Merhaba. Clio 1.0 tce otomatik touch paket artı sis farı ve yedek lastik 498700 fiyat geldi almak mantıklı mı ?

• Taşıt kredisi kullanıldıgında arac ipotekli oluyor değil mi

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Garanti Bankası, kart limitim 100k üstünde, kredi kartı menüsünden taksitli nakit avans seçtiğimde 100k lira 1.39 faizle 12 aylık nakit avans çekmeme izin veriyor. Normal menülerden nakit avansa girdiğimdeyse sadece 20k liraya izin veriyor.

Evet hocam rehinli oluyor.

• thedevilhimveryself kullanıcısına yanıt
    A önce aralık ayında gelecek araçlar için kocaeli ernaz joy pakete 507 touch pakete 522 fiyat verdi

• ARAÇ pazartesi hazır dediler hocam alayım o zaman teşekkür ederim bilgi için

• Carsever kullanıcısına yanıt

Aynen fransa sitesinde yazıyorlar "worldscoop.forumpro.fr" clio 5 içinde 4-6 ay arası bekliyorlar

Örneğin clio 5 için eylül de vermiş siparişi , şubat 23 de teslim alacakmış , soruyordu makyajlı kasa tam olarak ne zaman çıkacak diye clio 5 makyajlanacak

aslında eylül ekim gibi açıklanacaktı ertelenmiş , Kanca far çıkıntıları kalkacak ,kumaşlar değişecek vs yazıyorlar

fransa kendi ürettiği için bile en az 3 ay sıra veriyor , özellik eklemeseniz standart donanım alsanız bile ,ancak clio 5 de çok sıra var öyle yazıyorlar

408 daha tek tük görüyorlarmış , austral de , megane-e satışları çok artmış ID3 ü geçecek gibi diyorlar

408 in 3008 den 5000euro pahalı olmasından şikayetçiler

geçenlerde haber vardı audi ,vw grubu , pejo ,reno ,citroen çindeki kapanmalardan ve gecikmelerden dolayı üretimde ciddi gecikmeler yaşıyorlarmış , Çin kendi marka ve araçlarına pazar kazandırmak için yapıyor olabilir parça ve çip sıkıntısı çekmeyen sadece çin markaları ve tesla , ne kadar büyük tesadüf :)) avrupa çip fabrikaları kuruyor ancak daha bitmedi sürüyor

• thedevilhimveryself kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiden bulabildiniz acaba

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Öneriniz doğru tercih olur bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onder46 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Vardı ama ben renk tercihi konusunda geç kalınca(5 dakika kadar) beyaz satildi

Ing 1.39 banka kaskolu 18 ay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • msgz44 kullanıcısına yanıt

Hocam siz tamamen İstanbula göre konuşmuşsunuz. Mesela Ankarada Kızılay, Ulus ve Çankayanın eski mahalleleri hariç bu sorunlar neredeyse yok. Hatta gezmelik yerler sizin gibi dibimizde çok olmadığı için büyük bagaj önemli. Olmuşken de yüksek olsun diyorsun..

• Yanlış anlamayın ama aracı incelediğim için biliyorum arona kalitesiz bir SUV . Rakipleri ancak bayon , crossland , stonic falan olabilir.

• 
Sayfa: önceki 97169717971897199720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.