Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (7656. sayfa)

5 sn
357.616
Cevap
6.127
Favori
62.123.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1229 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 76547655765676577658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Liste fiyatı 561Bin TL.

30 bin aksesuara saymış. Lansmandaki satışlarda çorlu bayii 25 bin istemişti.

Bu dönemde Bursa çok abartmamış gibi.

Merak etmeyin,gün ola hayrola.devlet çöker başlarına yakında.

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt

Güle Güle kazasız belasız kullanın inşallah.

Bu arada depoyu doldurun,araç kendine gelsin.Aç susuz bırakmayın arabayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Güle Güle kazasız belasız kullanın inşallah.

Bu arada depoyu doldurun,araç kendine gelsin.Aç susuz bırakmayın arabayı :)

Saolun hocam bayiden çıktığım bu an ilk benzincide attım 50 lira 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • www.juetten-koolen.de
    VW Golf VIII 5-Türer Life 1.5 TGI 130PS / Golf 8 / NEU | EU Neuwagen
    https://www.juetten-koolen.de/eu-neuwagen/VW-Golf-VIII-5-Turer-Life-1.5-TGI-130PS--Golf-8--NEU_29-B16_54815

1500 euro asgari ücret uygulaması olan yerde 220 euro taksitle sıfır golf alıyorsun. Akpliler hiçmi zorunuza gitmiyor daaa.

• oceangoingoff O kullanıcısına yanıt

Avcılardaki Kia bayiinin önünde bende birkaç tane Juke görmüştüm birkaç gün önce.

• oceangoingoff O kullanıcısına yanıt

Az once görüştüm. Ellerinde hiç araç yokmuş.

İkinci elde de şu araçlar varmış:

https://www.sahibinden.com/arama?storeId=115136

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tripleseven kullanıcısına yanıt

hava yastığı almama gerek yok sağ olun mevcuttaki kia aracımda a dan z ye hepsi mevcut zaten :)))))))))))))

Kim bu örnek bayi hocam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt

Sen de 16 aralık'tan önce bir tane daha al, varsa birikmiş paran Golf, Polo olsun 98 olsun 2000 olsun 2004 olsun paranın yettiği bişey daha bul ve al. o halde.

devletimiz varolsun, yeni yatırım araçları üretti.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

16 aralıkta bir faz indirimi daha gelirse dolar o zaman 15 lira olur. Bu araç fiyatlarını mumla arayacağımız günler gelecek gibi.

Faizi sabit tutarlarsa ben yine en az 14 bandını devireceğini düşünüyorum.

Açık açık her yerde faizi bitireceğiz derken faiz arttırımına giderse dolar en fazla 13 bandına iner ve şuan var olan fiyatlar kalır gibi düşünüyorum.

Ancak ocak ayında yerli araçlar için bir ötv matrah düzenlemesi gelecek diye düşünüyorum belki clio, vision paket corolla, egea gibi arabaları kapsayacaktır sadece.

Şahsi düşüncem, ytd.

• Corolla dream otomatik alındı 22 Aralık teslim yılbaşından sonra tescil edilecek şekilde 345.000

• prvn90 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman sipariş etmistiniz hocam başka varmi bayide?
    Bulursam alacağım bı turlu bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b4s4y3v -- 9 Aralık 2021; 18:33:53 >

Bugün mü aldınız, ne zaman aldığınızı yazarsanız daha aydınlatıcı olursunuz ki bu hafta o fiyatlara alınması imkansıza yakın bence

• Corolla dream 1.5 MDS + LPG için kasım ortasında kapora verilerek 360 bin liraya alındı.

Ocak 1.hafta teslim.

• Yorumları okuyunca araç fiyatlarının bu denli hizli artmasına şaşıran arkadaşlar olduğunu görüyorum. Türk lirası 1 ay da %50 değer kaybetti. Bu araçlar euro bazlı dolayısıyla fiyatlari benzer oranda artiyor.
    Vergisiz fiyatini baz alırsak avrupadan daha ucuza araca biniyoruz. Uretici firmalar zaten elini taşın altına koymuş. Kar marjıni kismis Türkiyeye verdiği araclarda. Avrupada vergisiz fiyati 18 bin euro olan arac burada vergisiz 14 bin euro.
    Kim nasil alır tabi orasını bilemem ama vergi indirimi vb gelmediği sürece bu fiyatlar düşmez aksine artmaya devam eder. En kötü firmalar Turkiyeye arac göndermez istedikleri gibi kar edemezlerse.

• atesoku kullanıcısına yanıt

Yoooo

Al sana vergisiz tiguan fiyatı 22.000 euro.

www.juetten-koolen.de
    VW Tiguan III Life 1.5 TSI EVO (Facelift) | EU Neuwagen
    https://www.juetten-koolen.de/eu-neuwagen/VW-Tiguan-III-Life-1.5-TSI-EVO--Facelift-_29-B16_552

Tr deki bayiler ipin ucunu kaçırdı.

Cok iyi fiyat bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Yoooo

Al sana vergisiz tiguan fiyatı 22.000 euro.

www.juetten-koolen.de
    VW Tiguan III Life 1.5 TSI EVO (Facelift) | EU Neuwagen
    https://www.juetten-koolen.de/eu-neuwagen/VW-Tiguan-III-Life-1.5-TSI-EVO--Facelift-_29-B16_552

Tr deki bayiler ipin ucunu kaçırdı.

Hocam attığın sayfaya bakmadım ama ben eylülde tiguan aldım almanya fiyatı 30 bin di türkiyedeki ham fiyatını euroya çevirince 24 bin yapıyordu burda daha ucuza veriyorlardı vergiler hariç tabi, haziran gibi piyano aldım çocuğa burda 1000 € vergi dahil avrupa fiyatı 1500 e geliyordu herşey için geçerli olmaz tabi ama bir çok marka alım gücü düşük olduğu için heralde farklı fiyat politikası uyguluyor

Almanya yüzde 19 kdv uyguluyor hocam sen kdv li fiyata bakmışsın. Benim attığım sayfada kdv sinden arındırılmış hali görünüyor. Yardımcı oluruz falan diyorlar ithalat işlemleri için, 2 gün içerisinde almanya sınırlarından çıkartırsan kdv yi iade ediyorlar falan diyor. Bilemedim. Türk mevzuatını tam öğrenmek lazım. Alıp geliriz arabayı gümrükten çıkaramayız sonra başımıza bela. Ne zor bi ülkede yaşıyoruz ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Almanya yüzde 19 kdv uyguluyor hocam sen kdv li fiyata bakmışsın. Benim attığım sayfada kdv sinden arındırılmış hali görünüyor. Yardımcı oluruz falan diyorlar ithalat işlemleri için, 2 gün içerisinde almanya sınırlarından çıkartırsan kdv yi iade ediyorlar falan diyor. Bilemedim. Türk mevzuatını tam öğrenmek lazım. Alıp geliriz arabayı gümrükten çıkaramayız sonra başımıza bela. Ne zor bi ülkede yaşıyoruz ya.

O işler öyle kolay olsa yer gök ithal araba olur memlekette bu miller 40 milyon takla atar getirmek için çevremde 1 tane bile getiren duymadım görmedim

• 
Sayfa: önceki 76547655765676577658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.