Acaba renault bayileri oyak kampanyası olmayan dönemde oyak üyelerine ilave indirim yapıyor mu? bilgisi olan var mıdır? |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (5985. sayfa)

-
-
tucson 1.6D Elite 4X2 370 bin
-
Yerinizde olsam. Trafiği olan bir şehirdeysem Kamiq, değilsem Golf alırdım. Ama son kararımı da koltuğa oturunca verirdim.
2.el satışında çok fark olmaz ama manuel olsa dahi Golf'ün daha az değer kaybedeceğini düşünüyorum.
-
KAMIQ bayilerde bulunmuyor arkadaslar. Elite fiyatina aldanmayin. Bildigin gel gel yapmis skoda. Arayacaksiniz sizin aklinizi baska aracla celmeye calacaklar. O yuzden kafanizdaki ikinci secenegi bulursaniz alin. Kacirmayin. -
240 a extra donanımlı golf nerede ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Hyundai'nin internet sitesinde i20 1.4 jump paket için 146.400 liralık nakit alım kampanyasının devam ettiği yazıyor. Sizce bu dönemde değerlendirilebilir mi? tamam i20 ve jump paket baya baya boş ama bu zamanda sıfır alınabilecek en uygun araçlardan biri olmuş durumda. İlle de sıfır araba olsun diyenler için bir seçenek olduğunu (maalesef) düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam jantlar 17 inc orijinal RS jantı mı? Executive pakette olanlardan?
-
quote:
Orijinalden alıntı: demiradam2727
Arkadaşlar Hyundai'nin internet sitesinde i20 1.4 jump paket için 146.400 liralık nakit alım kampanyasının devam ettiği yazıyor. Sizce bu dönemde değerlendirilebilir mi? tamam i20 ve jump paket baya baya boş ama bu zamanda sıfır alınabilecek en uygun araçlardan biri olmuş durumda. İlle de sıfır araba olsun diyenler için bir seçenek olduğunu (maalesef) düşünüyorum.Bugün fiyat listesini gorunce bende sizin gibi dusunuyorum,
%45 otv dilimindeki araclarin icinde bence en mantiklisi i20(illa sifir olsun diyenler icin), ibiza atmosferik 170 olmus iken fiyat olarak gayet iyi, hatta 100bin %0.99 veriyolar ise harika
Nline tavsiye ederim
kredi kampanyasını bu fiyat için vermiyorlar maalesef, olsa yağlı ballı börek olurdu. kredi kampanyasıyla 168.500 lira oluyormuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ
Peki arkadaşlar bir şey sorsam.
235’e kamiq mi 240’a ekstra donanımlı impression Golf mü?
Elbette kalite olarak kıyas olmaz üstelik sınıf farkı da var. Fakat Kamiq’in otomatik olması cazip kılıyor. Golf’un manuel olması satarken sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum.
Şu an aynı fiyattalar. 1-2 sene sonra satmak istesem hangisi yüksek fiyattan gider sizce? Elbette satmak için almıyorum ama düğün yaparsam satmak durumunda kalabilirim.. Fikirlerinizi merak ediyorum.Devir suv otomatik devri kamiq al.
quote:
Orijinalden alıntı: abormen240 a extra donanımlı golf nerede ki
Soran başka arkadaşlarda olmuş genel bir cevap olsun.
Fiyat sabit değil araçlar gelene kadar değişebilir 5-10 üzerine koyabileceklerini düşünüyorum. Şu an için üst vergi dilimine girmesi beklenmiyor. %50’den verecekler. Bugün açıklanan nisan fiyatlarında zam gelmedi zaten.
Araçlar şu an gemide bir aksilik olmazsa 8 nisan gibi Türkiye’de olacak. Bu araçların ödemesi veya kaporası 2 hafta öncesinden alınmış zaten
diyelim Golfu ileride 20-30 bin pahaliya sattiniz bunun icin yillarca manuel arac kullanmaya deger mi? Bu sorunun cevabi sizde.
Firsatci Citroen elinde aylardir duran araclar bunlar, yani gelis rakamlari degismedi, gecen ay 355bin + 8 bin tl yakit destegine veiyorlardi. Elektrikli koltuk olanlari da 360 gibiydi
her malın alıcısı olur. Önemli olan fiyat ve ne kadar sürede satılacağı. Kabul etmek lazım ki günümüzde, özellikle yeni model otomobillerde otomatik vites tercihte çok belirleyici. Yani çok daha hızlı satılır.
-
İndirim oluyor fakat kampanya dönemi kadar değil
Sıfıraracal sitesinden teklif alan oldu mu acaba? Modele göre bayiler teklif veriyor mu cidden? -
Arkadaşlar bmw kosifler 118i msport+shadow paket+executive paket mavi renk yani full+full arabaya 515k diyor aynı aracın sarı sitede 2020 modeli sıfır km si 460k sizce mantıklı mı ? Sarı sitede aynı aracın gri rengi 2500km de olanı da geçenlerde 445 e satıldı. Golf 1.5rline 460k sıfır arkadaşım golfe o fiyatı vermem dedi haklı olarak. Araç bana değil arkadaşıma bakıyoruz bu arada sizce alınır mı 460 cok mu sıfırına göre
-
Yok hocam araba yoktu zaten ortada o fiyattan da vermediler kapora iadesi alıcam malesef
quote:
Orijinalden alıntı: discrepancy
Şu piyasada Kamiq fırsat aracı statüsünde fakat en azından otomatik klima (sadece tek bölgeli, golfteki gibi) olsaydı, hız sabitleyici ye takılmaz alırdım ama işte 230.000 para verip, çevirmeli klima olması hoşuma gitmiyor, yoksa gerçekten beğendiğim bir araç, ben manuel Golf yerine Kamiq tercih ederdim, Golf daha elektronik olsada (hayalet ekran,otomatik park freni, otomatik klima, hız sabitleyici,) otomatik araç her zaman daha kolay satılır.Fikrinize saygım var da manuel klima ile otomatik arasında fark göremiyorum ben. Düğmeye basınca ikisi de soğutuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X