Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (473. sayfa)

5 sn
357.979
Cevap
6.132
Favori
62.187.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1229 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nilnes

Golf fiyatı efsaneymiş Nakit fiyatı mı bu?
    aradımda polo fıyatıymış o
  • nilnes kullanıcısına yanıt
    Sehven verilmiş. Polo için verirken hata olmuş. Güncel fiyat 126 bin.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Adamların sıteden bıle haberı yok, ısını duzgun yapan kalmamıs bu sektorde. Bana dızel benzınlıden az yakar dıye akıl veren st bıle gordum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thrgl T kullanıcısına yanıt
    :((

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tiguan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Corolla life elinde olan bayi kaldi mi? Bilen duyan

• corolla için en düşük fiyat alan nekadar almıştı? en az 77 görünüyor sitede
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    bu araca gerçekten en azından sonradan cruise control takılabilir mi? Güvenli mi? Mantıklı mı? Nerede yaptırabilirim?
  • asbst A kullanıcısına yanıt
    Hocam görünüyor ama araç yok

• Ankara Toyan Toyotaya gittim içeride 1 tane araç yok girişte müşteri temsilcisi karşılıyor malesef aracımız yok diyip geri çıkartıyor. 1 aralıkta gelecek ancak hangi fiyatla gelecek belli değil dedi
  • İkinci elde yaprak kimildamiyor arabayı satamadigim gibi arayan soran da yok. Ortalama fiyatin altında yazdım.Eger mantıklı bir sıfır araç fiyatı bulamazsam satmaktan vazgececegim

• bir arkadaşım dün ankara toyanda tesadüfen araştırırken daha önce satılan ancak kredi çıkmadığı için elinde kalan araç buldu ve hemen aldı. toyota almak isteyenler bayilerde bu tarz araçları da bulabilirler. hem de 81000 e verdiler ki son araçlarda 83000 - 84000 gibi fiyatlar istemişlerdi.
  • abduri A kullanıcısına yanıt
    forumlarda takan ve sorunsuz kullanan çok kişi var. bazı sitelerde de satılıyor cc. yurtdışı sitelerda daha ucuz sanırım. sadece ekranda cc ışığı yanmıyormuş. onun haricinde takması gayet kolay. takmayı gösteren birçok video da var. ayrıca bazı servisler de takıyormuş
  • Erzurum Opel Erdemir hurda teşvikli ve ötv indirimiyle 74.500 e 2018 Astra Edition paketini bırakıyor. Doğu'da yaşayıp da aklında olanların haberi olsun.

Bayinin telefon numarası: 0442 242 00 50
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eudo

aradımda polo fıyatıymış o

Alıntıları Göster
    Hmm, yanlışlıksa satsalarmış bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmeto

Bu mesaj silindi.
    ix35 tarzinda?

dizel ve otomatik?

100-110 civarinda?

Oldu tamam

• ne zaman biri gelip nokta atışı

bayi ismi

donanım özellikleri

ile xxxx çok uygun fiyat aldım/ süper fiyat var dese

dolu hasarlı araçlardır ?

göktaşı düşmüştür? şeklinde alınan uygun fiyatları hazmedemeyenler var büyük ihtimal bu tipler yüksek fiyat çeken markanın diğer bayi ajanları

dolu afeti olalı 2 yıl olmuş istanbulda ? bu vakte bu araçları elinde tutan aptallık eden varmıdır . çoktan o araçlar uygun fiyata elden çıkarıldı

piyasayı yüksetmeye çalışan herkesle topyekün mücadele kapsamında illegal bu yapılanmalara operasyon düzenlemeli

• Arkadaşlar forumda gezerken burayı gördüm..araba bilgisi ve şoförlük bilgim 2 aylık..2004 polo otomatik aldım 90 bin km de..arabayı alırken mantığım acemilik atmak ve işimi görmesiydi..arabada epc kodu ve motor işareti yanmaya başladı.usta yaptı sensör değiştirdi şu an bişey yok gibi..elimdeki arabayı satıp üstüne para ekleyip otomatik vites ne alabilirim..okuduğum kadarıyla fransız arabalara soğuk bakıyorum..otomatik olayında honda bir numara diyorlar..

Kısaca elimdeki arabayı verip kampanya olarak sıfır faizle nakit bilmem kaç para filan veriyorlar..o tarz bişey olabilir..fiyat olarak da maksimum 100 bin diyorum ama az mı diyorum..öyle 150-200 veremem bir arabaya

• Golf 1.4 TSI 125 PS DSG Comfortline 166.600,00 TL bu sitede görünen fiyat buna istinaden nasıl bmw 116 golften ucuz olur dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyash

Arkadaşlar forumda gezerken burayı gördüm..araba bilgisi ve şoförlük bilgim 2 aylık..2004 polo otomatik aldım 90 bin km de..arabayı alırken mantığım acemilik atmak ve işimi görmesiydi..arabada epc kodu ve motor işareti yanmaya başladı.usta yaptı sensör değiştirdi şu an bişey yok gibi..elimdeki arabayı satıp üstüne para ekleyip otomatik vites ne alabilirim..okuduğum kadarıyla fransız arabalara soğuk bakıyorum..otomatik olayında honda bir numara diyorlar..

Kısaca elimdeki arabayı verip kampanya olarak sıfır faizle nakit bilmem kaç para filan veriyorlar..o tarz bişey olabilir..fiyat olarak da maksimum 100 bin diyorum ama az mı diyorum..öyle 150-200 veremem bir arabaya
    Kontak yarımken bu normal herhangi bir arıza değil araba çalışırken oluyorsa sorun 0 poloda da yarım kontakta yanar EPC ve motor bloğu işareti sarı renkte

• 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.