Şimdi Ara

SIFIR ARAÇLAR -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2026 (21150. sayfa)

5 sn
423.004
Cevap
6.817
Favori
74.194.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1340 oy
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş

Evet çoğu kişi bataryanın ömrünü kısaltacagini AC şarjla yapmam gerektiğini söylüyor yapay zeka da benzer şey söyleyince burada danışma ihtiyacı duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nikkor 14-24mm f/2.8 G ED AF-S + Nikkor 24-70mm f/2.8G ED AF-S + Nikkor 70-200mm f/2.8G ED VRI AF-S + Nikkor 50mm f/1.8D AF
  • ASJV06 A kullanıcısına yanıt
    Birde böyle servisler var.

Hardware Plusyoutube
    Alfa Romeo Tonale Rezaleti | Berke Şahiner Yaşadıklarını Anlatıyor
    https://www.youtube.com/watch?si=S0hpr0Rwm6jYd4L6&v=MOltMsOP-EQ&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Oldboy86 O kullanıcısına yanıt
    Cok ucuz degil mi? Hasarsizlik indirimi de yok.

Arac sahibi yasi kac? Hangi kasko acaba?

• Arkadaşlar bugün başıma ilginç birşey geldi Eski aracımı vavacarsa satmak için randevu oluşturdum Dacia Sandero 2016 0.9 tramersiz boyasız hasarsız araca 2 saat bekleme sonucunda on teklife göre baya düşük teklif verdiler bende vazgeçtim.
    Ayrıldıktan 10 dakika sonra benzinlige girdim görevli arkadaşın uyarmasiyla yedek anahtarı aracın üzerinde unutmuslar usten bagajın arasına sıkışmış rüzgarlığı yamultmus hiç ellemden hemen geri döndüm yok bizde öyle hata olmaz kamera kaydına bakarız hata bizdeyse göçük düzeltme yaptırırız gibi şeyler söylediler hatasız arabaya hasar verdiler Canım Çok sıkkın bu durumda ne yapmalı?

Nikkor 14-24mm f/2.8 G ED AF-S + Nikkor 24-70mm f/2.8G ED AF-S + Nikkor 70-200mm f/2.8G ED VRI AF-S + Nikkor 50mm f/1.8D AF
    Uygunmuş fiyatlar. Ben daha yüksektir diye düşünmüştüm. 2021 aracımın MTV’si yıllık 9000 lira. Kaskosu da 12 bin lira. Şimdi sıfır araç alınca durduk yere 50-60 binlik olmayım diye düşünmüştüm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet
  • celikmm C kullanıcısına yanıt

"Volkswagen T-Roc Life --> 2.330 (anahtarsız girişli)"

T-roc anahtarsız girişli diye ayrı bir opsiyon mu sunuyorlar?

Çok kararsız kaldım, bir araç seçemedim. Bes devlet katkısını bekliyorum sonra çıkış yapıp birkaç hafta içinde karar verip almam gerekiyor.

İlginç birşey yazmışsınız. Aracınız ne bilmiyorum ama elekrikli araçların kasko ve vergisi aynı yaş benzinli araçlarla aynı. Hatta şöyle birşey oldu benim 4 yaşındaki qashqai'yi satınca bir önceki yıl ödediğim kaskonun aynısını ödedim basamağın da verdiği avantajla, vergi araç sıfır olduğu için sıfır qq için ödeyeceğim vergi ile aynıydı.

Yani siz tesla değil aracınızın sıfırını alsanız ödeyeceğiniz meblağ artacak elekrikli araç ile alakası yok bu durumun tabii yakıtta tasarruf olmayacağı için sadece gideriniz artacak demektir 

Geçen bunu paylaştığım saniyede silinmişti mesajım. Bakalım senin mesajın ne kadar kalacak :)

Troc life 2300 lük bir araç değil. Bayide gidip inceleyin araç hacim olarak küçük.

yani sıfırının %5 eksiğine ikinci el ve eski kasa aldı bile bile insanlar diyosunuz. Aranızda böyle tesla alan varmı bi zahmet yazsın merak ettim

Abi o hesap en baştan yanlış sanki elekrikli araçların kasko& vergi oranı yüksek diye hesaplıyor. Anladığım kadarıyla arabası eski model sıfırlarsa artacak vergiyi masraf gibi hesaplamış.

Bu arada inşallah millet arabasını satıp elekrikliye geçmez bak bizim sitede 40 araç var 6.5( buçuğu plug in olan) araç var paşalar gibi rahatız, 5 kez şehir dışı yaptım yine aynı rahatlık millet uyanıp buraya alın etse yandı gülüm keten helva ben çevreme hiç memnun değilim diyip kötülüyorum 

Arkadaşınıza ya da sigortacısına özel bir durumdur emin olun 

Bir gerçek kullanıcı da şu iki şanzımanın vites değiştirme karakterindeki farklılıkları anlatmadı.

Forumda görmedim, youtube'da da görmedim.

Zibil gibi youtuber var anca boş çene, ulan deliler gibi kullanılan eat8 rafa kaldırılıp edcs6'ya geçiyor.

Gerçekten büyük değişim çünkü piyasada çok satan bir sürü arabanın şanzımanı eat8.

Eat8 edcs6 farkı şudur diye anlatan yok.

Ben anlatayım eat8'i, vites geçişleri kaymak gerçekten kararsızlık yok, çok çok nadir hafif yokuş aşağı üst vitese geçerken belli belirsiz vuruntu.

Gaza bastığınızda kimse yok, şimdi ne yapıyorum diyor 0,3 saniye, sonra vites düşürüp uzuyur fakat bu 0,3 saniye çok can sıkıcı eğer bu şekilde yeri geldiğinde biraz da olsa "gazlamacı" kullanım tarzınız varsa 0,3 saniye canınızı sıkar.

Aksi takdirde lokum gibi şanzıman, kullanıcıların da %95'inden fazlası oldukça memnundur diye düşünüyoru.

İkisini karşılaştıracak kimse yok mu 

• alexxson kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen baktık bizlik bir şey yok diyecekler, kaskonuz varsa kasko şirketi ile görüşün, şikayet sitesine yazın, kamera kayıtlarının tamamını almaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardaddy58 -- 27 Nisan 2026; 21:58:26 >

Bataryayı da kapsadığı için elektrikli araç kaskoları çok pahalı diye duymuştum. Sizinki uygun çıkmış.

2025 clio bakıyorum ama bulamadım, Ankara veya çevre herhangi bir yerde var mıdır?

2. el 2022 modelini 1250 liraya alacaktım. Sizin söylediğiniz çok daha mantıklı geldi.

Hocam captur bulabilirsen al uzun yol vs 1.3tce ile yapıştırdın mı gidiyor 130-140 arası gitmişimdir 5.5 ortalama ile gittim uzun yola , arka camlar karartmalı, dikiz ayna otomatik kararmalı direksiyon ısıtma cruise vs herşeyiyle memnunum şehiriçinde çok kısa gidiyorsan tek negatifliği ortalam 8-9 lt görüyorum maalesef 3km yol gidiyorum iş için örnek ama 7-8km yapıyorsan benim gibi çıkmaz gittiğim yol çok aşırı yokuş çünkü.

EDC şanzıman ıslak kavrama olduğundan eskisi gibi ısındı yandı bitti sorunu yok ve kararlı davranıyor trafikte 1-2. vites deli deli hareket etmiyor fakat alacaksan bulut gri tavsiye ederim diğer renkler biraz kötü duruyor :)

Fakat hangar gibi bir araç beklentin yoksa fakat bagaj arka mesafe vs 3 kişilik bir aile için hatta 4 yeterli ve fazla ama daha büyük birşey istiyorum diyorsan duster motor şanzıman ikilisi olarak ama içi süperötesi plastik incelediğimde.

2008'de bakabilirsin captur almasaydı 2008 bakacaktım fakat çalışan bir arkadaş 1.2 hybridlere bulaşma abi ya kayışlı al 50k değiştir devam et yada başka birşey bak servis sürekli hybrid ile geliyor dediler maalesef korktum şükür bir problemim yok şuan araçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 27 Nisan 2026; 22:53:5 >

Karadeniz Teknik Üniversitesi
    Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (2011)

• Achteruit kullanıcısına yanıt

Peki sıfır Captur fiyatları ne kadar ki? Pahalıdır zannımca...

İkinci bir sorum da Bayon dan geçmeye değer mi????

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Evet öyle oldu. Bilmeyip sallıyorsunuz. Envanterden juniper alamayan, mecbur 1700 verip eski kasa aldı. 1300 1400e hiçbir dönemde tesla satılmadı.

Hatta 2025 model eski kasalar 1800lere alıcı buldu. Çünkü envanterden juniper alamıyordu insanlar.

Ben 1600e bulsam alacaktım eski kasayı. Sonrasında bulamayınca üstüne daha çok kredi çekip sıfır juniper aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 27 Nisan 2026; 23:55:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.