< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

akguler
,
penpencil
,
038poyraz
,
GuardofAngel
,
mustaac
,
eagle_gwaihir
,
mustela_61
,
sneakersnack
,
eagle_gwaihir
,
atavratpusat
,
hmobolo
,
enginemre01
,
12359
,
BlueNight2
,
redali
,
DoğanGörünümlüToros
,
Mhmtyc
,
fiiliyol
,
HüseyinDoğan ELSFJ
,
ölücü4545
,
barisarock13
,
Tugaykcshn
,
tamerbey07
,
phoenixpyre59
,
CeLLaT_1905
,
kadirmania
Daha Az
46 Mobil,
3 iOS
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam Vitara alacaksan sıfıra yakın 2. el bakmanı öneririm. Sıfır fiyatları komik derecede şişik Suzuki'nin. Ayrıca Vitara yerine S-cross daha mantıklı bir seçim olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bomboş aracı dolusunun fiyatından da koysak Türk halkı mal bulmuş mağribi gibi alır diyen Tesla yönetimi cevabını aldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 23 Kasım 2025; 2:53:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sıfır C4 hakkında bilginiz var mı hangi bayide bu fiyat, puretech bile olsa alınır bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendizz -- 23 Kasım 2025; 9:21:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Araç 4000 adet gelmiş ve şuan son 750 araç kalmış. Tesla yönetimi memnunmuş sadece davuk dünyası 50 tane almış filo için güzel fırsat 1 ayda getirdikleri satsalar yeter de artar bile. Bende kimse almaz diyordum fakat siz bu ülkeyi fazla küçümsüyorsunuz kerizden bol insan yok dışarıda… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bu paketin Almanya vergisiz fiyatı 34.420 € ...... Türkiye vergisiz fiyatı 31.120 € Almanlar yine bizi kıskanmış Ha kimse Almanya'da peşin fiyatla almıyor düşük gelir grubuna 4000 € vergi iadesi var falan da Teslanın cebine giren para durum bu şekilde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamner -- 23 Kasım 2025; 10:11:7 > |
|
Hayırlı olsun hocam. 2 sene kullandım aynı modeli sonra kardeşime verdim. Araç şuanda 65 binde daha bakım dışında servise uğramadı. Hiçbir trim sesi yok. Koltuk ısıtması, adaptifi, kör noktası, 1.4 turbo motoru falan baya memnun kaldık, 6.5 lt civarı gezersiniz. Tek sıkıntısı uzun yolda 130 kmh sonrası yol tutuş biraz zayıf geldi bana ek olarak içi nispeten demode ekran kalitesi düşük ama iç ferahlığı ve camların konumları sebebiyle görüş açıları çok iyi. 340 bin 0 faiz ciddi fırsat bu araç için neredeyse polo parası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|