Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
36 Misafir (4 Mobil) - 32 Masaüstü4 Mobil
5 sn
392.559
Cevap
6.469
Favori
68.279.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1285 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
    O zaman fiyat performansta zirveye oturur. Testte Tesla standard range kurallara uymuyor, Ioniq 6 ise gaza gelip önde gidiyor. Şimdiye kadar yapılan bütün testlerde en verimli olan en az tüketen Ioniq 6 idi. Bu işte bir terslik var.
    54 kW brüt batarya ile neredeyse 88kw Togg t10x kadar yol almış. Soguk havada ısı pompasıyla aradaki farkı daha da kapatırdı.
    Tesla juniper yeni büyük bataryasıyla eskisine göre daha iyi. Makyajlı Ioniq 6 gelince 63 kW ile gelecek. O zaman dengeler değişir.

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 26 Ekim 2025; 8:15:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 0110engin kullanıcısına yanıt

Nissan renoya bulaştıktan sonra japonyanın pejosu oldu arıza istatistiklerin de hep zirveye oynuyor yazık oldu bu eski efsane japona...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Araç alma arifesindeyiz. İlk arabam olacağı için çok araştırıyorum. Chery de baktığım markalar arasında.C5 aircross bakıyorum bir ara tiggo 7 ve 8 lere bakıyordum o zaman bekleyeyim biraz daha madem. Bundan 1 hafta önce Ankara Tanoto Chery bayisine gittim hiçbir şekilde indirim felan yapmadılar tiggo 7 Inteligent modeli için. 1950 aşağı bir kuruş inmediler.Ben dedim zaten içimden görürüm sizi kasım aralık ayında nasıl ineceksiniz o fiyatları mecbur indirim yapmak zorunda kalacaksınız bu paralara satamayınca diye. Eğer sizin dediğiniz doğru ise çok güzel olur o zaman piyasa biraz daha oturabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu sistem çok sıkıntı çıkardı, düzelttiler mi göreceğiz ama yakın tanıdığım 2 kişi illallah edip sattı araci inverter arizasi bastabolmak üzere tahrik Sistemi arızaları nedeniyle. Bunun dışında araç güzel rahat konforlu..

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 26 Ekim 2025; 9:48:11 >

• Nerminator N kullanıcısına yanıt

Dört mevsim, ciddi yaz ve kış mevsimi yaşamayan iklimler için, belirli konularda feragat etmek kaydıyla mantıklı bir seçim.Bunu kar, ıslak ve kuru zemin testlerinde rahatça görebilirsiniz. Senede iki kere lastik değiştirme, jant çizilmesi, rot balans ayarıyla uğraşma, zaman kaybı, değiştirilen lastiği saklama gibi dertlerden kurtulma da cabası. Elbette iyi bir marka almak kaydıyla. İdareten 4 mevsim alınmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 26 Ekim 2025; 10:25:0 >

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Ben Trabzonda yaşıyorum hocam. Buraya kar senede ya 1 gün ya 2 gün yağar. O da 1 2 saate erir gider. Sahil kesiminden bahsediyorum. Daha dün yaz lastiği aldım. 4 mevsim çok çok iyi olmadığı sürece alınmaz bence de. Özellikle haritadaki yeşil kesimlerde sadece yaz lastiği ile bile çok rahat idare ediliyor.

Üç kuruş benzinden tasarruf edeceğim diye yalıtımsız yol ve rüzgar sesini fazlaca içeri alan gürültülü konforsuz bu arabayı bu fiyatlara almam . Kaldı ki benzinden yaptığım 3 kuruş tasarrufu da 1.8 motorun yüksek MTV sini öderken kaybedeceğim. Toyota ALJ ile insanları aptal yerine koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolunay35 -- 26 Ekim 2025; 10:57:24 >
  • Atto 3 f/p haline gelmiş bence. 1980e bırakıyor bayiler. 420 km wltp ve araç da oldukça dolu. Elektrikli araç alacak olsam değerlendiririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Byd yavaş yavaş belasını buluyor inşallah...

Hacı bakıyorum hemen hemen her arabayı honda ve toyotanın araçları ile yakıt tüketimi yönünden kıyaslıyorsun.Millet 2 milyon tl para veriyor.Bu araçlara bu kadar para verdikten sonra yakıt tüketimi sıralamada kaçıncı sırada acaba ? Hadi diyelim yakıt tüketimi önemli km başına 1.5 - 2 tl fark ediyor desek bile 10.000 km de 15-20 bin tl 30 bi km de 50-60 bin tl fark eder oda ortalama 2-3 yıl civarında yapılır.

Şimdi adam araç alırken Tucsonu 50-60 bin tl kampanyada ucuza yakalayıp aldı mı zaten arada fark kalmıyor.

Hadi hepsini geçtim.Tucson ile Corollanın konforu , yol sürüş keyfi , motor çekişi , genişliği , donanınımı , yalıtımı arasında dağlar kadar fark var.Ben şimdi aynı para diye bu az yakıyor diyip corolla niye alayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equal- -- 26 Ekim 2025; 11:2:34 >

Çok iyi ortalaman , ankara için genelde 10 lt civarında tüketim.Önceden belki 9 lt felandı çünkü son yıllarda trafikte arttı onun etkisi.Kullandığınız şehirde önemli.

E power qsh skypck kullanıcısıyım. Sana bu bilgileri anlatan arkadaşın yanlış demeyelim de eksik anlatmış dostum. yada ona mı denk gelmiş bilmem ?

birincisi bagajda jeneratör var çirkin bir tabir olmuş zira Pazarcıların kullandığı patpat jeneratörü bagaja koymuşlar gibi hayal edebilir insanlar. Gerçekte ne peki? kaputun altında benzinli bildiğimiz 1.3 motor var ve sesini zor duyarsınız ki zaten ihtiyaç halinde çalışıyor uzun yolda zaten bu motoru duyamazsın şehir içinde de ışıkta filan beklerken çalışırsa duyasın yani gayet sessiz.

bende bir buçuk yıl oldu nerede ise bir hata filan almadım performansından çok çok memnunuz. elektrik gücünü hissediyor ama şarj istasyonuna gitmiyoruz. tek fark bu. yakıtta tam elektrikliler gibi bir tasarruf beklemeyin ama klasik benzinliden avantajlı plug-in den pahalı yakıtı.

eviniz düz ayak ise 4,7-5,5 arası ortalama yaparsınız geri kazanımı doğru kullanırsanız. sorusu olan varsa cevaplarım

• Tolunay35 kullanıcısına yanıt
    Farklı ekonomik bir araçla 6 lt yakarsınız, bu araçla 4 lt yaktınız diyelim. Yılda 15 bin km yapsanız bile 300 lt benzin tasarrufu yaparsınız. Bu da 16 bin tl lik tasarruf demek. Hadi 5 sene kullansanız 80 bin, 10 sene kullansanız 160 bin tl demek. Standart araçlara göre 300 400 bin tl fazla verip yarısını çıkartamamanın yanında, performanssız ve gürültülü bir sürüşe kimse katlanmak istemez. Rakamları eğip büksek yine de her türlü zarar.

• blueice32 kullanıcısına yanıt
    Çalışma şekli tarif ettiğim gibi bir yanlış yok. Oluşan sorunlarda da bir eksik yok, ziyadesiyle kullanici sorun yaşadı, yurt dışı örneklere bakabilirsiniz TR yi pek kaale almam Zira..
    Zaman içinde iyileştirmeler de yapıldı donanim be yazılım anlamında.

Her araçta olduğu gibi, sizin sorun yaşamamış olmanız Sorun olmadığı anlamına gelmiyor. Bu kronik bir sorun olarak kayıtlara geçti gizli saklı değil zaten..

DSG de kaputu açmayan da var lanet olsun deyip aracı satan da.. Bu şekilde bir olumlu ya da olumsuz genelleme yapamayız..

Aracınız sorunsuz ise bu güzel bir şey keyfini çıkarın.. Sorun yaşayanlar için de kalıcı çözüm üretilmiştir umarım Zira arjadasim noter de ihtar a gitti maalesef en son uğraşamam deyip sattı 1 yıl önce. servis çözüm üretemedi.. Internette duyduğum gördüğüm hayali bir durum değil, kanlı canlı bir örnek.

Arama motoru "e-power inverter failure " yazın gerekli örneklere kolayca ulaşabilirsiniz.. Bazıları kolayca çözülüyor bazıları zamanla Tekrar ediyor.
    Bu durum garip değil bu arada sorun olur çözülür.. Anlamsız savunmaya geçmeye gerek yok.. İnsan yapısı.
    Nissan eski kasa QQ ilk çıktığında patır patır CVT sanziman değiştirdi garantiden. 2013 yılında oldu bu, 2014 sonrası sorun yüksek oranda çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 26 Ekim 2025; 11:11:38 >

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    hankok ventus prime 3 nasıl sizce? arabanın üzerinde geldi başarılı buldum ama sesli yapısı var troc ile gelmişti aslında 4 çıktı onunla neden gelmemiş anlamadım eldekileri takıyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 26 Ekim 2025; 11:23:38 >
  • kullanicininDigerAdi K kullanıcısına yanıt

Hocam fiyat bilgisi var mı?

üstad bu paylaşımına göre doğru bir lastik almışım gibi geliyor :D

istanbulda yaşıyoruz.

Hocam bunlar kis ve yaz kullanima gore ozel uretiliyor,corssclimmate gibi bunu da kullandim oncesinde crossclimmate kullanmistim. Mersin de 45 derecede,kartepe de -10 derecede sorun yasamiyorsunuz,turanza nin negatifi cok ses yapiyor. Kis lastigi tak-cikar derdin yok,kis lastigi 8 derecenin ustunde negatif etkiye sahip ve istanbul v.s. 8 derece altindaki zaman dilimini siz dusunun

Anlamsız savunma demeyelim de mübalağa diyelim . eyvallah tabiki doğrudur sorun yaşayanlar olmuştur. ama arama motoruna e-power inverter failure yazarsanız tabiki onlarca bu örneğe ait sonuçlar çıkacaktır adı üstünde. gri boyalı kapı yazınca da sadece gri kapılar çıkıyor bu örneğe göre.

her neyse. ben en azımdan kendi adıma yaşadıkarımı da söyleyeyim ki o zaman insanlar olumlu örnekleri de görsün.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.