aralık ocak şubat ortalık karışır fiyatlar o zaman iner |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19028. sayfa)

-
-
Teslanın 8730 araç sattığına inanmıyorum. Ağustos ayında doğru dürüst envanter bile açılmadı, nasıl sattılar bu kadar arabayı? Filo satışı falansa bi nebze anlarım.
Ayrıca Tesla satış rakamlarını firmalarla paylaşmıyor diyorlardı geçen aylarda. Ticaret bakanlığının yazısı dernekler aracılığıyla iletilmişti. Derneği sallamıyorlar satış sayısını bile vermiyorlar diyorlar.
-
Tabi T10f bir eşik. Onun satışı Şu an baltalanmaz.
Ama deniz de kum iktidarda fikir bitmez. Bir şekilde T10f sadecee %25 de kalacak şekilde bir sistem icat edebilirler.. Olmaz imkansız demeyin, her şey mümkün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiat egealar ortalama 30bin tl zamlanmış.
en erken ekim sonu gibi araç alabileceğim.
böyle giderse her ay paket düşürmek zorunda kalacağız
-
iyi olur indirim lazım skodaya indirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 2 Eylül 2025; 11:20:27 > -
Burada Ticaret bakanlığı, eğer işini doğru yapacaksa verileri kontrol ediyor olmalı piyasa manipülasyonu olmasın diye
Bunu tespit etmek max 24 saniye sürer.
Tesla nin kestiği fatura belli..ithal ettiği ara sayısı belli. Haliyle stok varsa onun da adedi net bir şekilde belli..
Bunlar son kullanıcıya mi gitmiş, filo ya mi galeriye mi, o da belli..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 2 Eylül 2025; 11:15:48 >
imkan varsa malum sitede n conecta sıfır araçlardan alırdım 100 200 fark var ama fazlasıyla değer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
qq designpack için kapora gönderdim bakalım hayırlısı, skypack için 2270 dedi bence ne kadar güzel de olsa fark yüksek
-
en düşük fiyatlı olan rengini direk filolara veriyorlar .o yüzden de rakamlar çok yüksek . 5 eylül de bakalım yeni fiyatlarla araç kalacak mı .
-
Byd Dolphin araba da Dacia Sandero, i20, Clio araba değil öyle mi?
-
Ticaret bakanlığı işini doğru yapsaydı geçen ay kendi açıkladığı kararnameye göre teslaya 684 bin tl ceza kesmeliydi. Biz hala tesladan 261 bin tl paramızı alamadık.
-
Temmuzda hergün envanter açıldı ötv artışına kadar (23 temmuz son envanter).Ayın ortasından sonuna kadar satışlar ağustos teslim o yüzden bu ay yüksek çıkmış.
Eylülden itibaren araç gelirse 2-3k ya bağlar.
-
byd dolphin deneyin farkı görürsünüz . clio ve i20 sadece bir yerden bir yere götürmeye yarıyor. satmasının tek sebebi var ucuz olması
-
inş en kısa zamanda çözülür . tesla kendini o konuda rezil etti
-
Benden de 1950 fiyat istediler. Ilave olarak otomatik bagaj ve cam filmi verdiler
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
Genel bir bilgilendirme yapayım aslında bu seride en güzel paket n connecta
Ancak nissan artık bu paketi getirmiyormuş, vergilendirme sürecinde n connecta gelmiş
bu fiyat aralığında (1.9mtl) C suv segmentinde alternatif araçlar toyota corolla cross (tam hybrid) var ancak araç piyasada yok gibi, gelenleri de bekleyen müşterilere satıyorlar, bir de sanırım honda da hrv olması lazım ama mutlaka detayına bakılmalı vs.
Ülke genelinde 1. barınma 2. ulaşım için çok yüksek ücretler ödüyoruz, maalesef böyle olmamalı.
Mevcut maddi durumu değerlendirip yıllık kaç km yapıyorum bakım masrafları vs konuları da hesap ederek en optimal aracı almak için resmen ülkece ordinaryus proffesör seviyesine ulaştık.
Herkese kazasız belasız günler bol sağlıklı ömürler diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 2 Eylül 2025; 11:28:10 > -
Vw de bu dediklerin 200bin üstünde tutuyor. Arkadaşa maks verecekleri 10-20 indirim veya, kaput koruma cam filmi vs olacaktir. Maks belki 1 bakım hediye ederler. Arkadaş almak istemezse de parasını iade ederler napacaklardi başka?
konuya yabancıyım.kapora mı bu 261 bin.kaporaysa bu kadar çok mu kapora lıyorlar.birde geri ödeme bu kadar zor mu oluyor .teslada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 2 Eylül 2025; 11:30:7 > -
Hayırlı olsun hangi bayi ve fiyat nedir hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonKamiq en çok satan modeller arasında 27. sırada . En çok satan 5. B SUV olmuş . Önünde ki 3 rakibi ile arasında çok da fark yok . Satışlar da 2008 , austral , 3 serisi gibi rakiplerini tokatlamış. Bence gayet iyi .
Ayrıca ne kadar araç gelirse o kadar satılır genelde . Kamiq zaten bu ay bayilere çok gelmemişti o yüzden listenin başlarında kendine yer bulamadı .
Bu listede alkışı hak eden bir diger marka da Tesla bence . Megane , egea gibi bu ülkede yıllarca zirvede yer edinen rakiplerine neredeyse 2 katı fark atmış .
kamik'in BMW 3 serisini tokatlamasina ben de cok sasirdim belirttigin iyi oldu. Skoda kamiq, BMW 3 serisinden daha iyi.
yagli kayis 1.2 puretech PSA uretimi Opel Mokka senin kamiq dahil saydiklarinin hepsini tokatlamis(!?).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stddevbuff -- 2 Eylül 2025; 11:35:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X