13 temmuz 2025 tarihinde fiyatlar alındı 15-16 temmuz kapora gönderecektim vazgeçtik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isthataltinmese -- 21 Temmuz 2025; 0:9:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18627. sayfa)

-
-
Psa öncesi insignia gerçekten başka bir araçtı. Şöfor kabini içerisinde oturuş pozisyonu, saran detayları sürüş keyfi çok güzel arabaydı.maalesef 2.eli gerçekten çok kötü satarken baya beklemiştim. Herkesin övdüğü passat aldım sonrasında insignia tadı yok kesinlikle fakat 2.eli de altın gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hyundai i20 style 1350 - 1400 , elit 1500 fiyat alındı.
İoniq 5 son iki aydır gelen hemen satılmış, Haziran da 1850, Temmuz'da 1900 civarından satılmış. 2025 cam tavanlı model.
Evet icon
Hayır
Teşekkür ederim hayırla binin güzel araç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Fiyatlar tuscon elit plus ile ayni olacakmış. Daha öncede onu baz alıyormuş kia gunay kore. sonuc olarak aynısının daha kalitelisinin 4x2 si.
Bu golf’ün plug in hibriti gelecekti tarihle ilgili hiç haber yok mu? 2 milyon civarına gelir mi sizce
Açıklamaya göre eylül’de Türkiye’de satışına başlanacakmış. 2 milyon civarı bir fiyatla bekleniyor.
Hocam i20 style için 1350 nerden fiyat aldınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Su. Nasil tukensin hocam. Tumenmesi icin dünya disina tasinmasi lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğuş grubu çok ağırdan alıyor, yaz başında getirse 2 civarı fiyatla golfü iyi satardı
Allah'tan şu dizel olayından kurtulduk
-
bu fiyatlar hangi bayi ?
-
1.6dci motorlar zaten çok sorunlu motorlardı birde üzerine bakımsız kalırsa geçmiş olsun
1.5 dci clio kullanıyorum sıfırdan almıştım 2019 araç şuan 155 bin civarında tıkır tıkır çok şükür bir sıkıntısı yok.
-
Honda Jazz Crosstar Liste Fiyatı 1710
Teklif 1680
Kaynak: X
-
Arkadaşlar merhaba, ani bir karar ile 7 kişilik ya da o kadar bagajı olan bir SUV almaya karar verdim. 5008 ya da Kodiaq var diye görüyorum. Başka alternatif öneriniz olur mu?
Fiyatlar da uçmuş, yakın zamanda teklif alan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Rind -- 21 Temmuz 2025; 9:51:36 >
Geçen hafta cuma herkes rahat aldı. Bir sürü alamayan arkadaşım vardı. Hepsi cuma günü almış. Bu hafta deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X