Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18627. sayfa)

5 sn
374.844
Cevap
6.299
Favori
64.856.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

13 temmuz 2025 tarihinde fiyatlar alındı 15-16 temmuz kapora gönderecektim vazgeçtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isthataltinmese -- 21 Temmuz 2025; 0:9:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt

Psa öncesi insignia gerçekten başka bir araçtı. Şöfor kabini içerisinde oturuş pozisyonu, saran detayları sürüş keyfi çok güzel arabaydı.maalesef 2.eli gerçekten çok kötü satarken baya beklemiştim. Herkesin övdüğü passat aldım sonrasında insignia tadı yok kesinlikle fakat 2.eli de altın gibi

• Hyundai i20 style 1350 - 1400 , elit 1500 fiyat alındı.

İoniq 5 son iki aydır gelen hemen satılmış, Haziran da 1850, Temmuz'da 1900 civarından satılmış. 2025 cam tavanlı model.

• mcarisma1995 M kullanıcısına yanıt

Evet icon

• alprklt A kullanıcısına yanıt

Hayır

• elegance883 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hayırla binin güzel araç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lewixx L kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• alprklt A kullanıcısına yanıt

Ben teşekkür ederim

• akenatons kullanıcısına yanıt

Fiyatlar tuscon elit plus ile ayni olacakmış. Daha öncede onu baz alıyormuş kia gunay kore. sonuc olarak aynısının daha kalitelisinin 4x2 si.

• Bu golf’ün plug in hibriti gelecekti tarihle ilgili hiç haber yok mu? 2 milyon civarına gelir mi sizce

• c4rbonmonoxide kullanıcısına yanıt
    Açıklamaya göre eylül’de Türkiye’de satışına başlanacakmış. 2 milyon civarı bir fiyatla bekleniyor.

• Synchronous S kullanıcısına yanıt
    Hocam i20 style için 1350 nerden fiyat aldınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt
    Su. Nasil tukensin hocam. Tumenmesi icin dünya disina tasinmasi lazim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Doğuş grubu çok ağırdan alıyor, yaz başında getirse 2 civarı fiyatla golfü iyi satardı

• Allah'tan şu dizel olayından kurtulduk SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

• Tolsthor kullanıcısına yanıt

bu fiyatlar hangi bayi ?

• ALBAY kullanıcısına yanıt

1.6dci motorlar zaten çok sorunlu motorlardı birde üzerine bakımsız kalırsa geçmiş olsun

1.5 dci clio kullanıyorum sıfırdan almıştım 2019 araç şuan 155 bin civarında tıkır tıkır çok şükür bir sıkıntısı yok.

• Honda Jazz Crosstar Liste Fiyatı 1710

Teklif 1680

Kaynak: X

• Arkadaşlar merhaba, ani bir karar ile 7 kişilik ya da o kadar bagajı olan bir SUV almaya karar verdim. 5008 ya da Kodiaq var diye görüyorum. Başka alternatif öneriniz olur mu?
    Fiyatlar da uçmuş, yakın zamanda teklif alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Rind -- 21 Temmuz 2025; 9:51:36 >
  • mrfondip kullanıcısına yanıt

Geçen hafta cuma herkes rahat aldı. Bir sürü alamayan arkadaşım vardı. Hepsi cuma günü almış. Bu hafta deneyin.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.