2016 Temmuzda da Trendline (4 tekerlek 1 direksiyon) Manuel Vites 81.000 TL. ben de almıştım, hala kullanıyorum |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18568. sayfa)

-
-
Neden rahatsız olurlar ki halbuki burada çok fazla potansiyel var.Kis geliyor şarj istasyonuna kapalı bir alan yap içerisine internet hizmeti var.Yazik çardak kur insanlar burada hem dinlensin hem şarj hizmeti sun.Yiyecek ve içecek de satarsın daha ne istiyorlar anlamıyorum :) kuzey Marmara’daki petrollerde bir sürü şarj istasyonu ve imkan var insanlar cafe gibi sosyallesmeye geliyor.Ozellikle pasakoy den çıktıktan sonra ilk istasyon var Opet orası bildiğin buluşma mekanı olmuş geceleri dahi kalabalık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2070 fiyatı veren arkadaşın indirim için verdiği yüzdeleri liste fiyatı üzerinden denediğimizde gayet tutarlı gözüküyor. Life için %17 style için %19 yazmış.
Life paket liste fiyatı: 2.285 %17 indirim ile 1.896 gibi bir fiyat çıkıyor. Forumda son fiyat olarak 1.895 aldığını söyleyen arkadaş var.
Style paket liste fiyatı: 2.578 %19 indirim ile 2.088 gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Arkadaşta 2070 demiş. Tutarlı görünüyor.
Bu aracın 1.5 eTSI Style için 2 farklı motoru olduğundan haberiniz var mı? 116bg ve 150bg şeklinde. Siz fiyatları 150bg üstünden alıyorsunuz gibi görünüyor.
-
Çünkü bu işten ekmek yiyen ve yıllarca bu işi tekelinde tutanların çarkına çomak sokuyor elektrikli araçlar.
Bugün bir benzin istasyonu açmak minimum 10 milyon TL tutar. Ancak bir şarj istasyonu kurmak 2 milyon TL'yi bile bulmayabilir ve bunun için petrol istasyonu açma belgesi gibi saçma sapan belgelere de ihtiyaç yok.
Tıpkı taksicilerin MartıTag, Uber gibi sistemleri kötülemesi/eleştirmesiyle aynı mantık.
Elektrikli araçlar yaygınlaşırsa kimlerin çarkı bozulacak:
1) Petrol istasyonları (akaryakıt satılmayacak)
2) Tamirciler (elektrikli araçların hem bakım hem tamiratı geleneksel araçlara göre çok uzun süreler)
3) Akaryakıt sektörü (motor yağı dahil birçok petrol ürününü satamayacaklar)
4) Yedek parça sektörü (geleneksel otomobillerde çok fazla komponent olduğu için yedek parça sektörü çok güçlü)
5) Al-satçılar (elektrikli araçların mekanik özellikleri daha tahmin edilebilir ve izlenebilir olduğu için yağ yakan veya motoru bitmiş araçları satamayacalar artık)
-
Modern bir elektrikli araç bataryasında gaz birikmesine karşı güvenlik valfleri var, evlerdeki herhangi bir akü, batarya ya da pile oranla daha güvenliler.
Ayrıca ev tipi şarj istasyonları, muhtemelen evin elektrik tesisatındaki en güvenilir kısımdır, piyasadaki elektrik şebekesi ürünlerinin çoğunda hiç bir sertifika falan yok. EMO da şarj istasyonlarına laf edeceğine önce mevzuattaki, DC kaçaklarına karşı etkisi olmayan AC tip kaçak akım rölesi şartına laf etsin.
-
Togg da 3 kademe rejen var. Sadece 1. kademede fren yanmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim üstad, o zaman almıyoruz yapacak biley yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de cam tavan koysalardı güzel olurdu
Sorun şu ki öyle bir indirim style pakette yok hocam arayıp sorabilirsiniz yoksa keşke yüzde 30 inse
Açılmayan cam tavanlar bana sağlıklı gelmiyor.
hem içeriyi yazın sıcak, kışın daha soğuk tutuyor.
özellikle tercih ettim.
-
Mardin beser
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 milyon TL ye istasyona tek pompa koyamazsınz hocam :) pahalı işler. deposu, pompası, binası osu busu deli paralar artık. diger arsa yol vs hafriyat vs vs maliyetleri saymıyorum bile. izinler vs. onları da saymıyorum. rüşveti pardon "katılım bedelini" hiç saymıyorum :)
1 milyon tl dediğin para değil artık.
-
Cupra leon 2500 2600 arası indirimli fiyat deniyor :)) a3 sportback baz baket 2427, cam tavanlı 2730.. Doğuş oto değişik bir taktik uyguluyo çözemedim, cupra leonları hazır olarak elinde tutmuyo sipariş verirseniz gümrükten çekeriz diyor ama bu fiyatlara satacağını düşünmüyorum.
-
Satar. Fanatiği çok. Apaci aracı olarak adlandırılan modifiye işlerine uygunluğu, ve tarzı nedeniyle talep görüyor oldukça.
Leon görünce sürücüye ve araca bakarım, genellikle profil hiç değişmez hem sürücünün hem aracin.. İstisnalar var elbet ama todlan 10 tane Leon çevirin, sonuç bellidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 11 Temmuz 2025; 11:59:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Milyar dolarlık AVM lerin kapalı otoparklarına Sarj İstasyonu yatırımları yapılıyor ve bu istasyonlar öyle 3-5 ay kalmayacak orada, yapılan planlamalar en az 30-40 yıl üzerinden yapılıyor. Bu insanların hepsi gerizekalı, bu kadar mühendis ve planlamacı çalışıyor hepsi gerizekalı burdaki 3-5 tane ergen akıllı kendilerine göre..
Ya ne insanlarla muhatabız hayret bişey.. Zamanında 90 lı yıllarda Doğalgaz geldiğinde Apartmanlarda doğalgaza karşı olan bir kesim vardı onlar gibi bunlar başka bir şeye benzetemiyorum. Bilenler bilir..
-
Cupra'yı severim FP olarak değerlendiriyordum ama bu fiyatlara almam açıkcası :))
-
-
-
Hocam sıfır benzinli mild hybrid hatchback golf ile bu dizel sedan 22000 km kullanılmış aracın alakasını pek çözemedim
Piyasaya göre fiyatı oldukça fp dolar euro'nun bu kadar artmamasına rağmen sıfır fiyatları aşırı ucmuş durumda.. troc'un 1900 ettiği yerde bu araba 2m eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X