Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18044. sayfa)

5 sn
361.949
Cevap
6.167
Favori
62.846.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1238 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
    tamam öyle yaparım evliya çelebi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fenolchem kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacaksın sadece mevduata bankanın işletmesi için para yatırmak günah değil. Bankadan 1 tl dahi para almaman lazım. Sana yatan maaş bile faiz işletilip ödeniyor bu arada gizli bilgi olarak bunuda vereyim. ( banka sektöründeyim )

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. X1 için de fiyat araştırayım.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Araç alım yönünde kafası karışık olanlardanım, 1600 limitim var suv tarzı düşünüyorum c suv gelmiyor bu paralara, t roc ta hoşuma gidiyor ama fiyatı çok yüksek, ayın kampanyası diye tiago konuşuluyor hep, bende tiago alacağım gibi görünüyor, fiyat olarak 1480 civarı fiyatlar konuşuluyor forumda, bu fiyatı alan varsa bayi paylaşımı yaparsa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hharunn H kullanıcısına yanıt
    seninle aynı durumdayız kafam çorba gibi. 1,0 boş taigoya da onu vermek istemiyorum ama başka seçenej yok gibi eğer sıfır düşünüyorsan

Ankara bayilerinde 1490 opak renk vardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya biraz baktım da göremedim. %30 ötv li en fp hangi araç var. Byd hariç

• fenolchem kullanıcısına yanıt
    Taigo life pakette anahtarsiz giriş çalıştırma var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spongebob35 kullanıcısına yanıt
    Hayır

• caner_gs C kullanıcısına yanıt

0km şart degilse 2.el ioniq5-6 dusunebilirsiniz 1.5-1.6 civarlarina bulursunuz hatasiz boyasiz

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_gs

Merhaba E-208 en son fiyat alan kaç tl aldı en mantıklı F/P Elektrikli araba hangisi sizce bütçe 1.5tl geçemiyorum..

R1 Kısa Menzil Togg al hocam en temizi. Hem finansman olarak da İyi. İnternet bağlantısı olmayan elektrikli araç alınmaz.

Asla tavsiye olmamakla birlikte ilerleyen aylarda Trocda kampanya yapacakmış gibi geliyor yeni makyajlı kasa gelmeden önce ama tabi ytd

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

• spongebob35 kullanıcısına yanıt
    Style paket ile birlikte anahtarsız giriş, sunroof, koltuk ısıtma, IQ led farlar, büyük jant, krom çıtalar, ön sis lambası, ön tarafta uzun aydinlatma, iç ambiyans aydinlatmasi, bazı krom detaylar falan geliyor. VW nin sitesinde pdf olarak tüm farklar yazıyor oradan bakabilirsiniz. Style paket 1700 üstü ama bilgin olsun o paraya çıkınca da başka alternatifler insanın kanına giriyor, Troc life kampanyalı 1803 lira mesela, ya da tesla veya başka bir araç da düşünülebilir.

Ankara Eskihisar bayinden 1480 e opak renk aldım. Arca 1482 Doğuş 1483 dedi.

O paraya i20 var. Yani iyi bu

• piyasayı iyi bildiğini düşündüğüm biri demişti, Reno'nun araç satmak gibi bi kaygısı yok, motordan zaten parayı kazanıyor, araç satışında da filolalara çalışıyo, parekende müşteriye iplemiyo, bu yüzden yüksek kâr ile satıyo demişti.

Gayrettepe'ye gidin orda birsürü ara sokak var hepsi Clio ile dolu olan. hepsi sıfır Clio'lar. hepsi aynı renk ve üst donanım. ordaki şirketlerin filo araçları. bunların hepsi eninde sonunda türlü yalanlar söylenerek (memurdan vs) ikinci elde satılacak bireysel müşteriye.

daha önce yazmıştım. yıllar önce Megane pahalı geldiği için daha ucuza Leon almıştım. memleketteki köye gittiğimde led farla sunroof'u gören akrabalar "paranı dikkatli harca böyle pahalı arabalara saçma Reno al geç" demişlerdi. ben de "Reno daha pahalı ondan dolayı bunu aldım" demiştim.

şimdi işte anneme Clio almak istiyoz ama alamayacaz gibi çünkü zam üstüne zam geliyo sürekli.

Dastır mıydı o araba, fiyatı Tesla'dan yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mob33 kullanıcısına yanıt

Hocam bu cok yabancı olduğum bi araç hiç bilgim yok sormak istiyorum bazılarının donanım ti, biri veloce hangisine bakmak mantıklı bunların arada çok fark varmı ona göre inceleyip araştırayım ?

• Troc ağustos ayında kasa değiştirecekmiş opak renk rline 2120K bir tek bana mı fazla geliyor acaba arkadaşlar?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.