Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (17980. sayfa)

5 sn
359.892
Cevap
6.146
Favori
62.531.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1234 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

- Siz de hayallerinize kavuşmak için Eminevim’e gelin; 4.500.000 TL tutarındaki eve ayda sadece 18.750 TL taksitle kolayca kavuşun.

- Siz de hayallerinizdeki araca kavuşmak için Eminevim’e gelin, 1.500.000 TL tutarındaki araca 7.500 TL taksitle kolayca kavuşun.

Yukarıda verilen miktar vede taksitler çok cazip ister istemez insanı etkiliyor ve neredeyse tüm kanallarda her gün reklamları dönüyor.

Bu ve benzeri sistemden kredi çeken yada kullanan oldu mu burada arkadaşlar.

Sistem nasıl işliyor.Ben otomobilime karar verdim ve bana 1 hafta içinde alabilirsiniz dediler mesala.Hemen para transferi oluyor mu satın aldığım firmaya ve taksitleri ödemeye başlıyor muyum ?

Yanlış anlamayın hiç bir bilgim olmadığı için soruyorum.

• sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Ben 2022 de showroomda kalan lacivert Ibiza için Bursa'ya gittim. Girdim mekana baktım benim lacivert arabanın üzerinde satıldı yazısı var, satılmış. Hadi ya tüh müh derken iki st kendi arasında 'ya şu araç noldu iptal mi tamam' deyip bana döndüler. Dediler ki 1 tane aynı renk kalmış sadece, havada kaptım. O zaman bunun bir satış taktiği olduğunu anlayamadım. Ancak en dürüstü yine Doğuş çıktı. Bütün markalar el altından para alırken, 3 liralık cam filmini 300 tl ye satarken, ne bileyim elden para isterken, Doğuş liste fiyatından 1 kuruş üste satmadı. Ki piyasada egea parasına şerit takipli, çarpışma asistli araç almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 17 Mayıs 2025; 23:38:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Dezavantajı (risk olarak) çok.
    Öyle. Reklamda yazdığı gibi değil.. Her madde diğer madde ile etkileşim yaratan sözleşme var.. Satır satır okumanız gerek.. He dolandırıcı olanları kapadılar zaten.. Ama cennet vaadedn reklamlar pek de öyle değil.. Firmalar arasında da. Nuanslar var. Detaylı bilgi alın mutlaka İnternet bilgisiyle Imza atmayın.

• plateau kullanıcısına yanıt
    A5 ten ziyade Audi kötü gidiyor komple, satışların globalde de bizde de düştüğü belirtiliyor.

1.5 lt. A5 üretilmiyor bildiğim kadarıyla 2.0 lt. benzin ve dizel. Ama parasının arabası değil söyleminize katılmıyorum tüm araçlar vergi sisteminizden dolayı pahalı ama, A5 bazı markalara göre baya ucuz kalmış :))

• Hasan 06 kullanıcısına yanıt

Elbette 2.0 motor ötv’sinden dolayı fiyat dezavantajı var maalesef ama 5.5milyona önden çekiş,geneli siyah döşeme,sönük jantlı kombinasyon satmak zor bu dönem,yoksa audi iyi arabadır severek kullanmıştım…Globalde de çin-elektrik dominasyonu tüm Almanları zorluyor,yalnız Audi’yi değil malum…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraxx06 B kullanıcısına yanıt
    Bastan desene kendi hayal dunyama gore mesaj yaziyorum diye.

Bizde bosuna ugrasmayiz cevap yazmaya.

• drrad D kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili farklı söylentiler oldu. Temmuz civarı, son çeyrek, 2026 başı vs.

Kia'nın en büyük pazarı Amerika Kia sitesine aylardır ara ara bakardım yoktu makyajlı Sportage, şimdi baktım gelmiş, ama Hybrid versiyon hala makyajsız görünüyor.

Almanya, Fransa, Rusya ve aracın Avrupa için üretileceği Slovakya'da dahi makyajlı Sportage halen satışta yok. İnşallah kısa sürede gelir.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Senin hayal dünyan jazzdan ibaret. Etli ekmekci arkadasin gibi kamiqci kankanla birlikte ban yemen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxx06 -- 17 Mayıs 2025; 23:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Of Monsters and Men

350km’deki 3 haftalik elektrikli grandland aracimiz servislik oldu. Elektrikli bagaj kapagi ve anahtarsiz giris-kilitleme bir anda calismaz oldu. Arac dili fransizca falan oldu garip sekilde sapitti arac. Opel servisi de 10 gun sonrasina randevu veriyor ancak. Araci goturunce de parca icin bekletecekler muhtemelen. Psa grubu pismanliktir derlerdi de yasamak gerekiyormus 😅

İyi dilekleriyle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Bir güncelleme yapayım konuyla alakalı. Araç ilginç bir şekilde 3-4 saat ve üzerinde kitli kaldığında dil ayarları dahil tüm ayarları sıfırlıyor. Eski araçlarda akü kutup başını sökerdik ona benzer. Dolayısıyla ilginç ama elektrikli bagaj dahil tüm ayarlar deaktif oluyor, tekrar hepsini elle tek tek açmak zorunda kalıyoruz. Sorunun kaynağını şimdilik bu şekilde kendim saatlerce internette araştırarak bulabildim, opel servisi telefonla hiç bir şekilde yardımcı olmadı, onların ilgisi aracı satana kadar malesef.

Opel yerine tesla ya da togg neden alınmadı diye sorulmuş. Bu vesileyle grandland'i kıyaslayabilirim çünkü evde bir de Tesla SR aracımız var. Togg zaten hiç düşündüğümüz bir araç değildi, ancak grandland da planda yoktu. Test sürüşü yaptık, araç model y'den sonra oldukça konforlu, sessiz ve oturaklı geldi. Sr'ı şehir içinde kullandığımız için şehir dışı menzili grandland'in de tatmin edici gelince Opel'den yana aslında biraz da aceleci davranarak karar verdik.

Araçtan genel olarak çok memnunduk ta ki işte bu yazılımsal sorunları yaşayana kadar. Bugun yazılım güncellemesi yapmayı denedim ama güncelleme gelmemiş henüz. Araştırdığımda yeni grandland'de benzer şikayetlerle karşılaşan kişi hiç de az değil. Umarım çok uğraştırmaz çünkü gerçekten araçtan soğutuyor bu tarz işler.

• bps B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam konfiguratorde seçenekler otomatik geliyor. Tech pro, 19 jant, deri koltuk, iç dis aydinlatma paketlerini falan cikarinca fiyat 45200 euro oluyor. Ben 110kw (150bg) lik opsiyonu görünce herhalde 1.5 tsi dir diye düşündüm ama o da 2.0 tsi haklısınız. Neticede 45.200 euroya bomboş 2.0 150bg A5 aliyorsunuz sadece. Paketleri ekledikce fiyat artıyor. Buraya gelen hangi pakettir bilmiyorum ama güzel özellikler eklenince araba 70bin euro oluyor, burada 4.5m e satılması için arabanın vergisiz fiyatının 38bin euro olması lazım. Artık 38bine hangi araba gelebiliyorsa ancak o satılır bu fiyatlara. Muhtemelen arabanin sadece tipi A5, içi bomboştur diye düşünüyorum. Sahibi olanlar yazarsa hangi donanimlar var daha iyi olur.

• plateau kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim Alman premium üçlüden en zorda olanı Audi.

5.5 milyonu nerde gördünüz hocam, 4.899.213 ₺ şu anda quattro A5. 4,5 milyona da alınır muhtemelen.

C200 ve 3.20 1.6 olup ötv avantajına rağmen A5 e yakın fiyattalar. A5 i tasarım, malzeme kalitesi vs. kriterlerinden bağımsız fiyat odaklı değerlendiriyorum ben, siz kullanmışsınız kalite düşüşü varsa daha iyi bilebilirsiniz tabiki.

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Hype gecsin gorecegim ne olacagini. Fazla degil max 1-2 ay.

Kendi adima binlerce tesekkur etmek borcumdur onlara. Cinde facelift yemisi 16.000usd ye satilan burada eskisi 1.61 mio olan araba yerine bana 1.91 mio'ya Tesla Juniper aldirdiklari icin ne kadar tesekkur etsem azdir kendilerine.

Allah bin kez razi olsun. O aradaki astronomik fiyat artisindan dolayi su araci almis olsaydim ve tesla da 1 ay sonra yalnizca 300bin tl farkla gelmis olsaydi basimi daglara taslara vurmak zorunda kalirdim muhtemelen.

Tesekkurler BYD.

Allah senden bin kez razi olsun.

SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 18 Mayıs 2025; 0:6:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• orry01 kullanıcısına yanıt
    Tarih olarak bilmiyorum ama iki gun once gordum arabayi onun uzerine konustuk ilk gelen araclardan demisti. Sadece bu satin aldigi arac icin gecerli bi fiyatmis baska bi arac isterse o fiyattan olmayacagini soylemisler

• Hasan 06 kullanıcısına yanıt
    Temmuz

• Oldboy86 O kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam Teslanin bu adımını beklemiyorlardi hiç, şu an hala burunlarindan kil aldirmadan devam ediyorlar çünkü teslalar geldiği gibi bitiyor ve teslimatlar başlamadı. Tesla bulamayanlar acelesi olanlar bize gelecekler gözüyle bakiyorlar, tencerenin dibini sıyırmaya calisiyorlar sadece. Byd kötü araba demiyorum ama fiyatları çok yüksek gerçekten. Diğer çin malları da byd ye göre fiyat belirliyorlar onlar da çok yüksek. Tesla uzun süre yüzde 10da kalmaya devam ederse, ya da vergi limitleri degismezse çok fena indirimler yapmak zorundalar yoksa baybay olurlar.

• azreften A kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz, kaynak sağlam mıdır üstadım?

• cnyttt kullanıcısına yanıt

Ben banladım hocam ugrasilacak gibi değil

• Mesajimi dogruladigin icin tesekkurler

• Bugün birkaç bayiye uğradım;

1.260.000₺’den verilen Corsa E’ler bitti sanırım. Bugün hem Büyükçekmece Çetaş hem de Haramidere Erdemir bayilerine uğrayıp sordum. Büyükçekmece Çetaş peşinde 1.300.000₺ Kredili olursa 1.350.000₺ fiyat veriyor. Erdemir ise olan araçları sattığını hiç gelen araç dahi gözükmediğini istenirse liste fiyatı olan 1.370.000’den yardımcı olacağını söyledi.

Ayrıca 14 tane gelen Frontera’dan 10 adedini satmışlardı bir günde. Frontera’da 1.045.000 peşin 300k 12 ay 0 Faiz kampanyası var. Aracın iç genişliği yeterli fakat iç trim malzeme kalitesi epey düşük. Bataryasının da 44 kW olması kışın uzun yolda 200 km altında gerçek menzil sunuyor olması gibi handikapları var… Fakat yine de bu fiyata ve kredi kampanyası ile satıyor.

Bayide C3 Air Cross Elektrikli modelide vardı fakat fiyatı belli değildi. İç kalite olarak Frontera’dan daha kaliteli buldum bu aracı.

Kia’da ise EV3 için liste fiyatından 1 ₺ dahi indirim yapmıyorlar. Kia Özaydın 1.645.000₺ fiyattan veriyor giriş seviyesi standart range EV3’ü.

Skoda Özaydın’da ise showroomda 3 adet Elroq vardı. Hiç Enyaq yoktu. Elroq bana iç genişliği ve malzeme kalitesi olarak gayet güzel geldi. Sunroof eksikti araçlarda. Showroomdaki 3 aracın 2’si gelir gelmez satılmış. Fiyat sormadım. Liste fiyatları geçerlidir muhtemelen.

Ford Çetaş’ta ise yeni elektrikli ailesinden sadece Puma-E vardı. Explorer ve Capri sorduğumda bu bayiye hiç gelmeyeceğini sadece Puma olduğunu söylediler bu durum bana enteresan geldi. Araçlarda kota problemi mi var ya da nasıl bir dağıtım ağı var bilemiyorum. Zaten küçük bataryalarla da çok mantıklı araçlar olduklarını söyleyemeyiz ne yazıkki. Ticari araç satmaya devam etsinler… Ford’un binekte işi bence zor.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Senin bildiğini Tesla da biliyor merak etme

Senin bilmediğin şey 45 gün içinde teslim edilmeyecek araca kapora almanın yasa dışı olması

Bir siz akıllısınız geri kalan herkes aptal

yat kalk teslaya dua et, piyasaya rekabet getirdi

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.