koltuk ısıtma var önlerde. direksiyon ısıtma da var standart pakette. ama arka ısıtma ve ön soğutma ile geliyor opsiyonlu alırsanız ayrıca harman olması lazım ses sistemi mevcut. dış pakette ise en önemlisi cam tavan ile geliyor. yoksa ben 2024 passat kullanıyorum elegance paket bende hepsi standart şuan. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16980. sayfa)
-
-
Bayon daha iyidir tek çocukla yeterli olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 ay önce atto 3 sormuştum bayinin birine. Şimdi dönüş yaptılar nakit alımda yardımcı olmak isteriz diye. Öyle her arabayı da satamıyor byd bilginize
bende uğradığımda plugin olan ve tam elektirik ay sonu gelir demişlerdi (geçen hafta) şehir dışı kullanımlara emin olamadım 8-10 lt yazan var batarya tam biterse 100 km geçmiyor deniyor kısacası evde şarj olmazsa sürekli şehir dışıysa pek mantıklı değil bende kararsız kaldım 1870 c5 air cross full bulamazsam sanırım tesla yeni kasa bekliyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp -- 16 Ocak 2025; 15:7:24 > -
Beyler konu dışı olacak ama fikrinize ihtiyacım var, İstanbul- Antalya arası son zamanlarda giden oldu mu ? Yazlık lastikle gidip gelmem gerekiyor da, dikkat etmem gereken mevki-şehir var mı ?
yıllarca iğrenç tasarımlardan sonra kgm çatısına geçtikten sonra efsane tasarımlar geliyor Ssangyong'dan
-
Merhaba hocam.
Ben o yola yaz lastiği ile çıkmam. Bilecik-Bozüyük-Kütahya-Afyon bu kesimlerde buzlanma riski olabilir. Daha sonrası için bir şey diyemem.
+Ek olarak. Gece yada sabah saatleri sürdüğünüzü farz ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon Star Turkey -- 16 Ocak 2025; 15:23:8 > -
Kredisi çıkmayana nasip degilmiş. Sıraya yazılan 1789 kişi nerde peki ?
Yemesinler milleti
2800 e imitasyon elektrikli passatı sedan dahi olsa çatır catır satamazlar.
1950 ye %10 ötv li olanı olsa kabul.
Herkes biliyorki uzun yolda bu kütleli elektrikliler 110 hızlarda bile 25 kw ortalama yakıyor
İd7 : 2250 kg.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çinli araç firmaları almanlar gibi kartel değiller eğer talep varsa gırtlağa kadar doyururlar normalde almanlar arz kısıp kar marjlarını arttırıyorlardı. Bizim insanımız araçları donanımlı diye ilk iki ay hücüm etmiş olabilir fakat talep gittikce azalacaktır. Fiyat politikasıyla zaten coğu kişiyi küstürdü aklını kullanan kendini enayi yerine konmak istemeyen almak istemedi ve fırsat bekliyor ki önümüzdeki aylarda sıfır faiz fırsatı ve indirim fırsatı kesinlikle çıkacaktır. Byd çin de pahalı araç satamıyor hocam tesla gibi bir firma değil alım gücü düşük insanlara düşük sınıf araç satıyor bu yuzden cok yüksek satış rakamlarına ulaşıyor. Örnek vermek gerekirse Han 2025 model fiyatları 2024 den daha ucuz default tek motor mevcut 7.9 saniye hızlanması ile 180 kw gücü var. Bu araç vw id karşısında türkiyede tutması imkansız satmasıda aynı şekilde ama 1.9 milyona getirirlerseki çindeki fiyatı 950 bin tl civarında motordaki gücü kısıp getireceklerdir. Seal da aynı sekilde tek motor 1.7 milyona gelecektir diye düşünüyorum zaten 2025 den 2027 ye kadar araç firmaları arasında büyük savaslar olacak konusuluyor. Bekleyen kesinlikle kazanacaktır.
-
kredi çıkmadığına göre ticari bir satış.
2mio üstüne bireysel kredi verilmiyor zira.
-
2.30e 2.1'e verdiler diye biliyorum. Bu aracı aynı fiyata verseler alırım. Belki bir kaç kişi birleşirsek, getirirler ve aynı fiyata alırız ? Bu yola girerim diyen özele gelsin. Bir araştıralım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KukL@ -- 16 Ocak 2025; 15:28:55 > -
Çok iyi de 1.5 6 ileri gitmiyor. Torres kullandım motor vites çok hantaldı. Biraz basınca da içiyor resmen. Böyle bi araca hybrid bi ünite şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam benim tanıdığım olduğundan dolayı bende ilgileniyorum diye bana söyledi fakat 2800 verecek olsam boş paketi değill 3100 e dolusunu alırım. %8 iskonto uygulayıp aracı 2400 e alabilirim dedim fakat iskonda uygulanmıyor dedi :) yapabileceğim bişi yok. Bu arada araç cidden cok iyi çinliler kolay kolay yanına yaklaşamaz :) ek olarak 1789 kişi sırada olduğunu nerden biliyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crastag -- 16 Ocak 2025; 15:32:12 > -
Merhaba.Bakın bu durum sadece verimsiz ısı pompası vb. den olmaz.Denesin kullanan kişi zaten kaban ile biniyorlar ,açmasın koltuk ısıtıcısını,kaloriferi baksın oradanmı değilmi.Benim görüşüm direkt termal yönetim,pil ile ilgili.Orada büyük zaafiyet gözükmekte ki bu gibi şikayetler ayyuka çıkmış biraz baktığınızda ilgili model için.
-
Lap diye gidip şarj slotu bulursanız evet öyle. İzmir otobanında şarj sırası beklemek bile 1 saat sürer. Aracını bağlayıp gidiyor millet. Dolması da önemli değil. Güneşin altında insanın gözü döner. Gölge bile yok. Hanım öfleyip püfleyecek, çocuklar ağlayıp zırlayacak, sağa sola dağılacaklar. Birbirini bıçaklayanlar olur. Uzun yol yapmak çok geniş biri değilseniz çin işkencesi. %100 bataryayla bile yola çıksan 150’ye sabitlediğinde en geç 1,5 saat sonra moladasın. Onbinlerce kişi bu duruma gelince işin rengi belli olacak.
Şu an pompalarda bile yarım saat sıra olan dönemler oluyor. Sok çıkar 3 dk, pos da getiriyorlar kalabalık istasyonlarda ama adam illa o arabayı bırakıp tuvalete gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 16 Ocak 2025; 15:40:42 >
Araç doğuştan elektrikli değil.
Uzun yolda hava biraz soğuk ya da sıcak ise 130 km ortalama süratle 26 27 kw'nin altına asla düşmüyor. 90 kw üzerinde hızla sarj olmuyor.
Sürtünme katsayısı 0.32 tesla 0,23 ioniq 6 0.21.n
Şehir içinde konforlu, yumuşak süspansiyonlu, rahat geniş bagaj dışında.
Direksiyon hissiz ama daha önemlisi direkt değil.
Normalde yurtdışında fiyatı tesla'dan 12.000 dolar falan daha düşük,
Kısaca doğuştan elektrikli başka araçları değerlendirmek daha makul. Mini countyman halen 1.92 ornegin yeni altyapısi hem elektrikli hem içten yanmaĺi icin, ya da bekleme riski alınacaksa tesla, bulunursa ev 6 hep daha iyi seçimler,
Olabilir. Tüm problemler combo yapmış gibi duruyor 73kwh bataryayla 250 km menzilin açıklaması yok. Standart range tesla 50 kwh ile daha uzun menzil sunuyor
Bu Murat Tosun yine birşeyler geveliyor.
-
Verimsiz ısı pompası vardir elbette ama o kadar farketmez, sıkıntı termal yönetim, iletim sorunları ve yazılımdadır büyük ihtimalle,
E 3008 için aynı şikayetleri bende duydum, henüz alınmaz. Grandland'de aynıki aslında bence güzel olmuş.
Bence firmalar böyle durumlarda satış kesip sorunlu olanlarıı duzeltene kadar üretim durdurmalı, zira araç yeni çıkmış.
Açıkçası zaten 800v ioniq 5 6 tesla ve countryman varken e 3008 falan almak gereksiz bir fantezi, hele gt'yi yüzde 10'a sokmadılar komedi,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Ocak 2025; 15:55:28 >
Termal yönetimde sorun olduğu aşikar. Yazılım ile çözülür mu göreceğiz.
Dediğiniz gibi konu işi pompası değil.
Yolda gördüğünüz Gt ler %10 dan satılanlar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X