Bildirim
Sıfır araç renk seçimi YARDIM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Zevkler ve renkler tartışılmaz şeklinde klişe ama doğru bi sözle başlıyorum yorumuma.İmkan varsa gece mavisi veya füme rengi alırdım yoksa da kırmızı alırdım..Hayırlı olsun.. -
İlla ikisi arasında bir seçim yapacak olsaydım kırmızıyı seçerdim. -
Siyah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GrandeTerim
Siyah
Ahahaha :D Hocam çok tatlısın ya :D hani net bir şekilde SİYAH yazmışsın :D
Arkadaşlar teşekkür ederim diğer görüşleride bekliyorum :) -
Araca iyi bakarım dersen kırmızı ama bakamam dersen beyaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
Araca iyi bakarım dersen kırmızı ama bakamam dersen beyaz.
Her daim aracıma iyi bakmışımdır. ama farklı bir yaklaşım oldu nedeni nedir hocam ? iyi baksam ne olur kötü baksam ne olur ?
GÜNCEL yorumları bekliyorum .. -
kırmızı siyah mavi gibi renkler alındığında araca iyi bakmak lazım çizilmemesine özen göstermek lazım öyle heryerde yıkatmamak lazım. Sürekli boya koruma filan lazım yoksa o renkler cileye döner kırmızı matlasız, siyahta öyle harelenme filan olur aracı gördükçe sıkıntı basar ondan diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
kırmızı siyah mavi gibi renkler alındığında araca iyi bakmak lazım çizilmemesine özen göstermek lazım öyle heryerde yıkatmamak lazım. Sürekli boya koruma filan lazım yoksa o renkler cileye döner kırmızı matlasız, siyahta öyle harelenme filan olur aracı gördükçe sıkıntı basar ondan diyorum.
Alır almaz bi boya korumaya mı koşayım hocam ben ozaman ? -
renkli bişey alırsan yaptır hatta nano seramik koruma filan yaptır uzun ömürlü olsun ama fiyatı biraz tuzlu gelebilir. -
Hocam size çok teşekkür ediyorum saolun aydınlattınız vallahi
GÜNCEL YORUMLARI BEKLİYORUM -
Kırmızı olsun 3 kuruş gazla olsun. Arabam kırmızı telefonum kırmızı laptopum kırmızı acayip severim kırmızıyı -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozn.Onl
Kırmızı olsun 3 kuruş gazla olsun. Arabam kırmızı telefonum kırmızı laptopum kırmızı acayip severim kırmızıyı
Sizede ayriyetten teşekkür ediyorum fikriniz için :)
GÜNCEL YORUM BEKLEMEYE DEVAM :) -
5 lira fazla olsun kirmizi olsun
ibizaya kırmızı gidiyor beyazda güzel ancak araç ufak oldugundan kırmızı daha guzel duruyor bence -
Kırmızı renk yakışıyor -
Kırmızı renk sipariş geçildi ilginizden dolayı çok teşekkür ederim :)
Kirmizi -
Kırmızı istedik hocam bizde :) -
Ön kaputa,cok Kücük olmak kaydiyla,ay-yildiz ,süper olur
Benzer içerikler
- silecek suyu motoru sesi gelmiyor
- hararet yükseliyor kalorifer ısıtmıyor
- motor yağ yakmayı önleyen katkı
- sogutma sıvısı uyarısı wolksvagen
- şanzıman yağ kaçağı
- a101 elektrikli araba
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X