Şimdi Ara

Sıfır Araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci elden ziyade artık sıfır bir araç almayı planlıyorum. Araç benzinli otomatik vites olması tercihim. Şehir içi ve bazen hafta sonları şehir dışı yapacağımdan dizel pek düşünmedim. Şöyle ki mevcut aracımla yıllık 12 bin km ancak yapan biriyim.
    Bu konuda bütçem ortalama 50 bin tl.
    Geçenlerde dacia sandero stepway aracı ile tanıştım 2016 model 45.500 dediler plazada. Bu aracı yada bunun gibi bir aracı tavsiye, öneride bulunabilir misiniz?

• Dacia sandero alıp paranıza yazık edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazeteciya

Dacia sandero alıp paranıza yazık edersiniz
    Evet dacia konusunda kendi çapımda bir ön araştırma yaptım, kimse pek tavsiye etmiyor.
  • ismailua kullanıcısına yanıt
    dacia ile tanıştınız peki kullandınızmı ? bi test sürüşü yapın sonra 45.500tl verip konforlu kütüğe binmeyi bi görün :)
    taksi de binmiştim torostan farkı içi geniş olmasıydı sanki.
    amacım aracı kötülemek değil. o paraya biraz daha konforlu 2. el araç bakmanızı tavsiye ederim.
    Sıfırın tadı başka gerçekten hocam. Ama bütçenize uygun sıfır otomatik seçenek kısıtlı. İ20 ile Kia Rio da alinasi duruyor bütçenize göre.sandero düşünecek olursanız dizel otomatik seçeneğide bütçenize yakın.
    Bu modellerden sanderoya bindim sadece diğerleri hakkında bişi diyemem. Sandero yüksek hızda güven vermez tek zayıf yönü bu. İ20 bence daha güzel duruyor düşünebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

dacia ile tanıştınız peki kullandınızmı ? bi test sürüşü yapın sonra 45.500tl verip konforlu kütüğe binmeyi bi görün :)
    taksi de binmiştim torostan farkı içi geniş olmasıydı sanki.
    amacım aracı kötülemek değil. o paraya biraz daha konforlu 2. el araç bakmanızı tavsiye ederim.
    Seat ibiza 1.0 tsı dsg style donanım, tabii ki garanti uzatarak alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailua

Evet dacia konusunda kendi çapımda bir ön araştırma yaptım, kimse pek tavsiye etmiyor.

Şunuda söylim hocam kendi çapımda araştırma dediğiniz forumları kastederseniz çok doğru bi araştırma olmaz. Forumlara kalsa piyasa c sınıfı dolu olması lazım. Çok arkadaşım var para denklestirip sıfır stepway almayı planlayan. Nitekim satışlarıda fena değil. Siz araçtan ne beklediğinizi iyi belirleyin. İsteklerinizi stepway karşılarsa alın tabikide. Önemli olan sizin ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamaması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000TL Sıfır Araba Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Sıfır araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    SIFIR ARAÇ BULAMIYORUM:(
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Evet test sürüşü yaptım otomatik viteste. Vites geçişleri baya hissettiriyordu birden öne doğru hafif bi yığılma yapıyor kullanan kişi.
    Şuan Opel Corsa aracım var. Aracımın malzeme kalitesi bu araçtan daha iyi duruyor.
    dacia ları genelde ticari için alıyolar. konfordan ziyade ucuzluk olarak 0 alıp yontulmuş kütüğe binmek cidden hiç iyi bi fikir değil.
    0 araç adı size cazip gelsede 2. el focus bile daha iyi olur benim düşüncem yada focus.
  • Peugeot 208 1.2 vti access etg5 alinabilir

• arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Peki bira daha limiti zorlayacak olursak honda jazz mı hyundai İ30 mu ?
    i30 ları çok begendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailua

Peki bira daha limiti zorlayacak olursak honda jazz mı hyundai İ30 mu ?
    i30 ları çok begendim
    dacia = plastik enjeksiyon yığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnght -- 20 Ağustos 2016; 13:34:53 >
  • Ford alın yol tutuşu iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

Ford alın yol tutuşu iyi
    52.500 liraya 2016 corsa oto. color edition aldı arkdaşım bi bakın derim
  • 1.0 fiesta powershift 56.500 fiyat almıştım bir ay kadar önce.Motorun ve şanzımanın uyumu çok güzel.Araç çok canlı.Test sürüşüne çıkarsanız daha iyi tecrübe edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan24x -- 20 Ağustos 2016; 15:28:53 >
    i30 kullanımı da rahat alıp satılmasıda .
    jazz ise otomatik vites konusunda kendini kanmıtlamış olan honda markası cvt şanzımanlı .
    2014 yada 2015 i30 kullandım içi çok güzel benim fd6 dan güzel diyebilirim kullanımıda çok rahat direksiyonu serçe parmağımın ucu ile çevirebiliyorum civicte parmak bükülüyor:D
    beğendiğiniz aracı alın param buna yetiyo diye düşünmeyin.
  • Skoda Rapid spaceback tavsiye ederim

• Opel corsa baz paket o civarda alınabilir. Ama ben kesinlikle 2.el Kia ceed öneririm.

• i30 tavsiye ederim

• 2.el 1.6 crdi i30 yada amcaoğlu ceed. Paşa gönlünüz ne isterse

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.