Şimdi Ara

Sıfır araç önerileriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuna elimdeki aracı 35 bine satıp üstüne 20-25 bin kredi çekmeyi düşünüyorum. Engelli raporu ile aileden biri üzerine sıfır araç alıcaz. ÖTV indirimi ile 20-25 bin kadar bir indirim oluyor sanırım. 90 bine sıfır ve donanımlı bir araç tavsiyeniz nelerdir?
    Kullanışlı az yakan ve sıkıntı çıkarmayacak konforlu bir araç istiyoruz herkes gibi :))
    Şuna Toyota corolla var memnunuz bu araçtan
    Sizin önerileriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye kimse cevap yazmamış ya 😆

• Yeni Toyota Corolla alın o zaman.

Ben Civic çok beğeniyorum diye almasam son anda, yeni Corolla için anlaşmak üzereydim. Güzel araba o da. O fiyatlara orta donanım falan bir tane bulunur.

• Evet bende aslında corolla istiyorum 15-16 model ama sıfırını nereden bulucaz. Dediğim olay için geçerlimi birde?

Yok illa 2018 model olacak ise corollaya yakın ve o fiyatlara göre hangi araç?

• Merhaba, 86 bin TL'ye Toyota Corolla 1.6 Touch donanım aldım geçen hafta.

Fiesta gibi ufak bir araçtan geçtim.

Donanım olarak ve performans olarak ben çok memnunum kullandığım süre zarfında.

Siz de Toyoto'dan devam edebilirsiniz. Yakıt sorun ise +4 bin TL'lik o farkın bir kısmını LPG için kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitali1

Evet bende aslında corolla istiyorum 15-16 model ama sıfırını nereden bulucaz. Dediğim olay için geçerlimi birde?

Yok illa 2018 model olacak ise corollaya yakın ve o fiyatlara göre hangi araç?
    Donanım ve performans olarak benim yazdığım fiyata muadil hiçbir araç yok. Sakın gaza gelip megane falan almayın, şirket araçları bizim megane. Takır takır plastik. İyi donanım isteyince de 150 bini buluyor mübarek!

2. el Civic bakabilirsiniz, ben çok düşündüm ama şu göçük konusu içimi bulandırdı ayrıca bütçemizi aşıyordu.
  • Teşekkürler cevap için yalnız engelli raporu ile alacağımız için 0 km almamız icabediyormuş. Ona istinaden satacağım araç ve çekeceğim kredi toplamı 60 bini felan buluyor.

ÖTV indirimi ile birlikte toplamda 90 binliralık sıfır bir araç alıcaz inşallah.

90 bine hangi araçları önerirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.