Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ KOKUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim alalı 4 ay olcak neredeyse. hala duruyor o koku ve çıkmasın diye dua ediyorum :)

sizin soruna gelecek olursak, en azından ilk bi kaç hafta baya keskin oluyor, sonrasında araç kokusu kullanarak sorunu çözebilirsiniz.
  • Hacım koltuk koruma yaptır hemen gidiyor koku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır araç kokusu parfümü arıyorum ya nerden bulabilirim devrik arabayı sıfır diye satarım (şaka)
  • nazım55 N kullanıcısına yanıt
    Sıfır araba kokusunu sevmeyen varmış demek ki.
    Biraz sabrederseniz yakında koku kalmaz merak etmeyin( Ne yazık ki her güzel şey gibi "sıfır kokusu" nunda ömrü kısa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

benim alalı 4 ay olcak neredeyse. hala duruyor o koku ve çıkmasın diye dua ediyorum :)

sizin soruna gelecek olursak, en azından ilk bi kaç hafta baya keskin oluyor, sonrasında araç kokusu kullanarak sorunu çözebilirsiniz.

HB'de satılıyor o koku 25tl olmasi lazim

• Lion kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama orjinali gibi olamaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

benim alalı 4 ay olcak neredeyse. hala duruyor o koku ve çıkmasın diye dua ediyorum :)

Hocam iyimisiniz ,adamı astım eder iğrenç bir kokudur o, plastik ve deri kokusu zaten.

• Tata bayisinde araç bakan birisi leş gibi plastik kokuyor demişti.

• Hatta malum sitede araç satarken sıfır kokusu üstünde daha diye yazarlar bazen

• 98 model 323 de hala kendine has o koku var, araca ilk defa binenler söylüyor. Aracı 4 ay önce sattım, alan kişide demişti. Bu koku aracı sürekli detaylı bir şekilde temizlediğim içinde olabilir. Koltukları tavanı halı yıkama makinasıyla temizlerdim.:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

İlginç bir kokudur sıfır araba kokusu, koku geçtiğinde hevesiniz de geçer, aklınıza başka arabalar düşmeye başlar

Bakireliğe benzettin iyice

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araç kokusu psikolojik olarak insana güzel gelse de aslında araç içinde kullanılan plastik maddelerin kanserojen bir kokusu olduğu söyleniyor.
    Bu sebeple konuyu açan arkadaşı destekliyorum
  • Closer kullanıcısına yanıt
    Beyefendi. Yorumlamanız bu kadar mı?

• nazım55 N kullanıcısına yanıt
    Hocam bence bi profesyonel araç bakımı yapan yere danışın bildiğim kadarı ile bazı markaların kendine has kokusu oluyo.

• bende sıfır araç alacağım. keşke o koku hiç gitmese. parfümünü bulsam hemen alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Sıfır araçtaki koku güzeldir. Beğenilmemesi mümkün değil. Herkes beğenir bu kokuyu.

Hatta ikinci el satış ilanlarında bunun için "sıfır kokusu üzerinde" yazar.

Bugün biraz araştırdım, bir ay içinde geçer diyorlar, araba almak için araştırma yaparken birçok markaya baktım fiyat arttıkça koku azalıyor gibi. Ama genelde çoğu araçta plastik vb. kötü koku var.
  • tek derdin omu yani. yapma hocam lütfen.

• Bazı sıfır arabalar güzel kokuyor ben çıksın istemem :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.