Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ KOKUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni araç sipariş verdim, 5-6 gün sonra bayiden teslim alacağım. Ancak bayide aynı model araca kontrol amacıyla bindiğimde çok keskin bir koku (pvc kokusu gibi) ile karşılaştım. Sıfır araç kokusu zamanla geçer diyorlar ama ben uzun süre bu kokuya katlanamam. Sıfır araç kokusunu en kısa zamanda araca zarar vermeden nasıl gideririm?

• Benim bildiğim normalde sıfır araç kokusu güzel olur çıksın istemezsin
  • Taze plastik kokusu aracı bol bol havalandirman lazim. Ekstra olarak araç kokusu alirsan plastik kokusunu bastiror.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç kokusu için tavsiye var mı?
  • nazım55 N kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ne marka aracınız ? genelde sevilen bir koku olduğundan merak ettim 0 kokusu hoş olmayan hangisi çok denk gelmedim de 0 marka araca
  • Ucuz araçların plastik kokusu kötü oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç ne marka acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç
    geçen yıl açıldı
    Sıfır araç tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç kalitesiz plastikten mamülse çok kötü kokular olabiliyor hatta bende baş ağrısı yapanları bile vardı.

Yok eğer kaliteli bir araçsa keşke hep o koku kalsa diyorsunuz.Birkaç örneği var bildiğim.

Daha güncel kasa superb yoktu.İlk kasa Superbler vardı ve fuarda binmiştim.En full paketti ve eski Skoda ve Volkswagenlerin kalitesi şimdikinden iyiydi o zamanlar.Araç gerçekten kalite kokuyordu ve çok hoş bir kokusu vardı.

İkincisi ise yeni S serisi.Bayide bindim ve araba kokusundan çok sanki güzel kokan ferah bir salonun içinde gibi hissettiriyordu.

Yani arabasından arabasına değişiyor.

Eğer sizinki kötüyse ve tahammül edemiyorsanız en iyi çözüm aracı bolca havalandırmak ve yoğun bir şekilde kullanmak,eşya yüklemek vs derken koku kayboluyor.
  • Allah herkese sifir arac kokulu arac nasip etsin. Icindede bizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Allah herkese sifir arac kokulu arac nasip etsin. Icindede bizlere.

Amin.

Bu arada keskin kokuyu keskin koku bastırır. Hacıyağı olabilir bence.
  • Siz bana 0 ini verin ben size kokmayanini alayim.

• Bazıları elinden gelse sıfır araç kokusunu depolayıp ömür boyu kullanacak. Sizinki ekstrem bir durum dostum.

• Sıfır araçtaki koku güzeldir. Beğenilmemesi mümkün değil. Herkes beğenir bu kokuyu.

Hatta ikinci el satış ilanlarında bunun için "sıfır kokusu üzerinde" yazar.
  • ford'un kokusunu sevmiyorum ben
  • eski aracımda o kokuyu 2 sene muhafaza etmeyi başardıkdan sonra satmıştım

Benim düşüncem arabaya binen kişiler o kokuyu alınca araca karşı bakışları değişiyor..

He şöyle de birşey var ki; Mevcut aracımı almadan önce yeni passatlara bakmak için bayiye gittim, içerde öyle berbat bi sıfır araç kokusu vardı ki anlatamam.. yaklaşık 5 dk içerde durdum akşama kadar baş ağrısından kendimi kaybettim.. Niye o kadar ağır kokuyodu bilmiyorum..

Sorunuuzun cevabına gelirsek.. bu kokunun geçmesini istiyosanız araç kokusu alın bi süre sonra ister istemez o sıfır kokusu geçiyo..
  • ''WÜRTH ARAÇ İÇİ TAZELEME SPREYİ '' Deneyin belki bi yararı olur.
  • Civic alirken aracin icindeki koku cok hostu.hatta o koku neyse sorup alacam

• Nasıl bir şey acaba hayatımda hiç bu kokuyu duymadım bir yakınımda bile duymadım.Allah rızası için biri beni sıfır araba kokusu kokan bir araba ile gezdirsin
  • sıfır araç kokuları eskiden güzeldi
  • İlginç bir kokudur sıfır araba kokusu, koku geçtiğinde hevesiniz de geçer, aklınıza başka arabalar düşmeye başlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.