Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (1927. sayfa)

5 sn
288.938
Cevap
4.622
Favori
47.017.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1052 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19251926192719281929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni clio 1.0 xtronic touch lansman esnasında bayilere 1er 2şer dağıtılıp 119-120 civarında satılmış ama araç kalmamış..Yeni gelecek araçların zamanı ve fiyatları ile ilgili bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uclgs1905 -- 14 Şubat 2020; 9:10:39 >
  • 1.0 comfortline polo veya golf midlineplus fiyatı alan oldu mu yakın zamanda?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güneycik G kullanıcısına yanıt
    210a A3 bulabiliyorsanız kesinlikle A3. Ben her yeri aradım kalmamış nisan- mayıs diyorlar. Golf opsiyonlamıştım onu bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 golf q2 3 içinde gelince arayacaklar ama şimdi nisan falan dediler genellikle 3 içinde aslında q2ye karar vermiştim grubu okuyunca kararsız kaldım donanım açısından ve sürüş konforu açısından a3den kötü mü q2

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06anil06

    1.0 comfortline polo veya golf midlineplus fiyatı alan oldu mu yakın zamanda?
    140-145 arası polo comfort dsg fiyatları var bayisine göre değişiyor. Mart sonu teslim

    Golf Midline manuel için 147.5 görmüştüm önceki mesajlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EUS

    İlla yerden normale gore biraz yuksek arac araniyorsa 2008 parasina Q2 satiliyorsa hic tartismasiz tercih edilir.
    2013 te piyasaya giren 8v kodlu A3’un,yeni kasa cikarmis premium rakipleri icinde bile malzeme kalitesi ve yalitim olarak ustun oldugunu inceleyenler hemen farkediyor.
    Audi tasarim olarak kompakt ve d segmentinde rakiplerine gore geri kalsada malzeme kalitesi acisindan ustun.

    Alıntıları Göster
    Q2 icin bayii 284 bin tl fiyat cekti. Saka yapiyor sandim. Arabanin ici kotu plastik ve dandik kumas kapli arka tarafa klima cikisi yok.

    Q2 almayi ciddi dusunuyordum. Ama gorunce buyuk hayal kirikligi yasadim. Passat business bile almak daha mantikli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 14 Şubat 2020; 9:36:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    Hurda ÖTV indirimi falan gelmezse bu konu zengin konusu olarak kalacak.
    Aynen :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • classlord kullanıcısına yanıt
    1-2 hafta önce sport paket aldık 215 bine 1.5 tfsi cam tavan full led

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeliCingene

    1-2 hafta önce sport paket aldık 215 bine 1.5 tfsi cam tavan full led
    Q2 o fiyata alinir. Benim baktigim full paket tdi . Idi ama ici ayniymis baktigim aracla . Ici cok kotu geldi 300 binlik arabaya gore onun icin sok gecirdim. Hemen uzaklastim oradan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Aslinda haklisiniz ama, 3 gun once sattim malesef:(
    1.0 la ilgili tek sikintim gaza hafif olarak basildiginda motorun sagindan gelen titresim tarzi bir sesti. Onun haricinde memnundum motordan genel olarak.

    Hayirlisi bakalim sattim girdim bir yola, alamazsam da sikinti degil parayi altinda bekletir ileri donemde alirim. Arac konusundan ailemde cok arac var, onemli durumlarda aracsiz olmam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güneycik G kullanıcısına yanıt
    Her türlü a3. Q2’nin malzeme kalitesi berbat. Amblemi sökün asla audi olduğuna ikna olamazsınız. İkinci el değeride a3ün çok iyi. Golfünde üstünde bir araç. A3 alın geçin hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güneycik G kullanıcısına yanıt
    Hocam a3 c segmentinde, rakiplerinin henuz yeni gelen modellerine ragmen bir cok alanda hala sinif lideri ( yeni gelecek kasada cizgilerini korurlarsa, belki d segment premium seviyesine bile gelirler o derece iyiler, su anda d segmenti premiumun bir tik altinda kalite-rafinelik olarak (bence passatla denk geliyor oyle soyleyim de daha anlasilir olsun))

    Q2 ve a3 arasinda buyuk fark var, malzeme kalitesi, sessizlik, rigidlik vs. Acisindan. Golfle a3 arasi kalite farki, a3 ile q2 arasindaki farktan daha az. (Su q2 nin markasi farkli diye t-roc dan farkli bir arac olmuyor. Bildigin t-roc q2 dediginiz arac. Milletin su suv hastaligini bir turlu anlayamadim. Binek yere yakin klasik tarz otomobil alsa herkes daha az sorun yasayacak ama cok seviyorlar insanlari sehir icinde tepeden seyretmeyi) hocam sahsi fikrim suv kaliteden odun vermesin deniyorsa en az q5 boyutunda ve kalitesinde olmali, gerisi otomobillerde c segmenti a3 d segmenti passat parasina gidip b segmenti clio alip, benim clio hepsinden daha iyi, daha kaliteli diye kendini avutmaktan farksiz bana kalirsa. (Lutfen kimse gucenmesin, kimseyi gucendirmek icin soylemiyorum)

    Golf ile daha yakin kaliteleri dedigim gibi. Ama a3 golfden daha sessiz ve daha kaliteli bir arac. Fakat golfte ise ek ozellikler-opsiyonlar var a3 e gore ve highline golf ile a3 design veya sport ayni fiyatlara veriliyor. Yine burada ihtiyaclar ve algilar onemli etmen olur secim yaparken. Bence hayalet ekran onemsizse a3 tercih edilmeli. Ya da, alcantara koltuk, usb baglantisi onemliyse golf secilmeli gibi..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • cngblmr C kullanıcısına yanıt
    Bence yanılıyorsun. Golf 2nci el de cok daha kıymetli. A3 güzel arac ama , Turkiye'de özelllikle 2nci elde Golf de biraz daha zayıf. (Kötü demiyorum, biraz daha zayif diyorum , polimik olmasın :)
  • Yıllardır bu fiyatlar balon almayın patlayacak dediler noldu 45k olan araba 145k geldi daha patlayan bir 🎈 yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güneycik

    Merhaba 210bin tl civarında araba almayı düşünüyorum. A3 q2 golf arasındayım sizce hangisini almak daha mantıklı hepsiyle ilgili olumsuz yorumlar yapılıyor insanın kafası karışıyor
    210 na budunuz mu a3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    2017 highline Golf um var. 2018 ocak ayında almıstım. O dönemde , Bmw 1 ve mercedes A serisi baktım ama almadım, kasa değişeceği için. Geriye a3 ve golf kalmıstı. Q2 ye de bakmıstım. O dönem cok ilgili değildim piyasya, Q2 baya hosuma gitmişti , ama iyiki almamısım , çünkü B segment oldugunu bilmiyordum acıkcası. Neden bilmiyorum , A3 e için isinmadı. Zaten aradıgmız özellikteki aracı St ye sorduk ve aldık. Bugun baktıgımda dogru karar verdiğimi düşünüyorum. Su an kullanıdıgım arac , 0 km satılan highline lar ile bire bir aynı. Dolayısıyla hala güncelligini koruyor ve 8 nici aya kadar boyle devam edecek. Gecen hafta takasda 190 bin verdiler , daha görmeden , malum sitede 200 üstüne satabilirsiniz bilgisinide verdiler. Siteden baktıgımda A3 lerin de biraz daha yüksek fiyattan satısta oldugunu görüyorum. Degerini korudugunu görüyorum , ama satılma süresini bilemem. Aldıgım donemde 15-20 daha pahalıydı A3 ler.




  • Carpetguys kullanıcısına yanıt
    3-4 hafta önce 1.5 tsi highline golf 215K ya vardı . Aynı fiyata 1.5 TSİ comfort Tiguan da vardı. Sipariş iptali sebebiyle acıga cıkmıs araclardı. İzmir de.Tabiki su anda yollarda dadır.

    Golf le ilgili sorularınız olursa , DM den yada buradan sorabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambetiko

    hocam prestige modellerde kodiaq ve superb arasında donanımsal olarak fark var mıdır? gönlüm suv tarzı araç almaktan yana(engelli raporu ile). ancak çok kararsızım. superb nin tasarımını çok beğeniyorum. kodiaq da güzel tabiki. 2020 kodiaq ın fiyatlarına hiç denk geldiniz mi? internette 300 civarı ama piyasa nasıldır bilmiyorum. bu fiyat aralığında başka bir araç mantıklı olur mu?

    aklımda ssangyong korando, superb, kodiaq, tuscon, 3008, 5008, citröen c5 model araçlar var.

    Alıntıları Göster
    Dün Kodiaq için İstanbul Avrupa yakasında bir bayi ile telefonda görüştüm. Şimdi alırsan Nisan ya da Mayıs ayına kadar ancak gelirmiş. 2020 model1.5 tsi elite için 214 bin premium için ise 255bin istedi... Sahibindene bakıyorum da millet kafayı yemiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Superb 16 dti dsg , Elite paket Mayıs ayı 2-3 hafta gelecekmiş. Prestij paket dti ve tsi modellerler ise MArt ayı için vardı 1-2 tane . İzmir bayisinde. Daha önceki mesajlarımda belirtmiştim. 270k 1.5 tsi prestige için fiyat verdiler. Extraları varmıs .
  • A3 için design ve sport paketler bitmiş. Dynamic tercih etmek mantıklı olur mu sizce?
  • 
Sayfa: önceki 19251926192719281929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.