Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.569
Cevap
649
Favori
3.310.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djkubi

Golf-Octavia-leon makyajlanıyor 2017 ile birlikte beklemekte yarar var bence. hepsinin resimleri mevcut.

Leon makyajdan sonra 70bin tl den baslar, sonra uyarmadi demeyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün golf tanitildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MALACANT

baz paket yeterince dolu haklısınız fakat; bana göre koltuk döşemeleri ve jantlar biraz basit o yüzden, design yada sport paket araştırıyorum
    ayrıca yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun :)

bu sene bu motor için design veya sport paket beklemeyin. belki özel sipariş ile gelir. o araç da çok pahalı olur. dizel parasına gelir.

Orijinalden alıntı: Partir

quote:

Orijinalden alıntı: atc

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: atc

quote:

Orijinalden alıntı: supercharge

quote:

Orijinalden alıntı: Opel Arden Otomotiv

şahıs üzerine mi bu fiyat yoksa filo üzerinden mi aldınız

Arkadaşlar forumda Süleyman beyin verdiği fiyatı gördüm.Aklımda hep astra vardı ancak fazlada param yoktu.fiyat çok uygun geldi.Ankarada olduğum için aynı fiyat ile Ankara dan aracı satın alabileceğimi düşünerek bayileri gezdim.Bırakın fiyat indirmeyi daha liste fiyatının üstünde fiyat söyleyip sonra indirim yapıyormuş ayağına liste fiyatına düştüler,dalga geçer gibi.Yeni Astra hb dizel 1.6 136 beygir manuel enjoy plus pakete 81 bin tl ye düştüklerini söylediler.Opel Ardenin buraya yazdığı fiyat 74500 tl idi.Dile kolay arada 6500 tl fark var.Bu kadar fark olması beni kıllandırdı etrafımdaki herkes bunlar dolandırıcı olabilir felan dedi.İyice araştırdım ve Uşağa gittim.Aracı almadan önce iyice inceledim.servisten Kaporta ustasını çağırdık ve ustadan boya kalınlığını ölçen aletle aracın boyasına baktık.Forumda yazan,klimadan gelen ıslık sesinden,lastiklerin basınç ölçen sensörünün çalışıp çalışmadığına,radyodan cızırtı gelip gelmediğine kadar tüm kronik sorunları kontrol ettim.Araçta hiç bir sıkıntı olmadığını görünce ödeme işlemine geçtik.Paranın bir kısmını cepten eft ile diğer kısmınıda opelin faizsiz kredi kampanyası ile bankadan ödedim.sıfır faziden de enaz 3 bin tl kar ettim.Yani neredeyse araç 71500 e geldi.Süleyman Torlak bey çok ilgilendi.Seher hanım ve diğer arkadaşlarda sağolsunlar,benim tüm güvensizliğime rağmen her istediğimi yaptılar.çok memnun kaldığım bir alış veriş oldu.hepsine Teşekkür ederim.Opel Ardeni sizede tavsiye ederim. Son olarak araç mükemmel.Müthiş bir hızlanması var.ortalama 4.8 lt yaktı.

Uşak arden opel bayiyi bende buradaki fiyatları görerek aradım ve 500 tl kapora gönderdim. Başka bayi ile olan telefon görüşmemi aynen öğrenip bana geri döndüler Nasıl bir şebekeyse, o şokla zaten şaşırdım ve siparişi iptal ettim sonra arayarak. Velhasıl benim 500 tl mi zapt ettiler siz siz olun alacaksanız gidin parasını verin alın kimsenin ekmeğine mani olmam lafla da olsa böyle onlar gibi milletin parasına göz dikmem ben, böyle para toplayıp ucuza veriyorlar aracı demek, ha fake hesap muhabbetleri var sa 10 senedir üyeyim bu anı mı bekledim 5. mesajım bu, zaten cevap verirlerse kapora iadesi makbuzu koyarım mesele tatlıya bağlanır doğruluğu ortaya çıkar yoksa boşuna konuşmasınlar yaptıkları ticari ahlaka sığan bir şey değildi ve resmen banka kanalı ile göndersidiğim 500 tl mi zapt ettiler. Başka bayiyi arayamıyacak mıyız yani ? Opel türkiye kaç gündür cevap bile vermedi. 500 tl ile bir kez daha opele bulaşmama ve bu insasnlara daha fazla para kazandırmama satın aldım. Ben yandım siz yanmayın dikkat edin.

Başka bir bayii ile olan görüşmenizi öğrenip ne yaptılar? Mesajınızdan hiçbirşey anlaşılmıyor. Ayrıntı düşmezseniz iftira olarak kalır.

Başka bir bayiyi aradım fiyat almak için size geri döneceğiz muhabbeti oldu ama o da ne geriye dönen kapora verdiğim uşak arden bayi, ne diye başka bir bayiyi aradığımın hesabını sordu üstüne resmen maytap geçildim.
    Arıyoruz ya bayileri şu aşamada işte, sen mini çakal oluyorsun ya uygun fiyatı bulmak için o çabanla dalga geçildiğini düşün. Gerçekten iki dakikada iki farklı sahibi olan bayi arası nasıl geri dönüş oldu müşteri kaçıyor hesabı anlamış değilim açıkcası bu saatten sonra umurumda da değil.
    İstersem keyfimden vazgeçeyim kaporanın iadesi gerekli zaten burada ben o bayi için bir uyarı ve farkındalık yaratmak için yazdım, iade yaparlarsa editler olayı düzeltirim, 1 ayı geçti üstünden zaten adamların umurunda değil, opel Türkiye sallamadı zaten, burada da övgüleri okuyunca o kişilere karşı başkalarını uyarma amaçlı yazdım.
    Banka dekontu ya da whatsaap kaydı mı koyayım ne diyorum adamlar zapt etti paramı iadeyi yapsınlar düzelteyim bende sıkıntı bitti diyeyim amacım burada benim gibi şu veya bu nedenle kaporasını kimse bunlara kaptırmasın, onun için yazdım.
    Gidişata göre resmiyete başvuracağım zaten şu saatten sonra para verip üstüne iftiracı da olucak halim yok.

Kapora için banka dekontuna açıklama yazdıysanız ki yazmışsınızdır iyi avukta bile ihtiyacınız yok kötü bir avukat hatta stajını tamamlamış olan bir avukata bile verseniz icra yoluyla çatır çatır alırsınız paranızı, avukatlık ücreti yasal faiz icra takibi vs hepsini bahsettiğiniz bayi seve seve öder, bu tür işletmeler bakkal değil girdisi olan her paraya fatura kesmeleri gerekir maliyeye bile şikayet etseniz hesapları incelenir. uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum 1 aydır keşke başınıza gelen olayı yazsaydınız daha önce...

Öncelikle teşekkürler, 1 hatta 1,5 ay bekledim sağlık sorunlarım nedeniyle, burada o bayinin teklifleri uçuşmaya övgüler devam ettiğini görünce herkese sıfır araç alımında bu tip sorunlarında olup tat kaçırabileceğini anlatmak istedim. Zaten inkarımız yok cuma alıcam dedim pazartesi vazgeçtim, yaptıkları da yukarıda yazılı, elinde patlayacak bir araçta değil özel sipariş olsun, insignia cosmo çgp2 idi araç. Buraya gelip bir cevap verdikleri yok henüz.

Başlayacağım kaporana diyene mesaj boş gitmesin:) passat comfortline manual beyaz sunroof 113500 afyon

• Sportage GT Line Prestige

• yeni makyajlı golf.

Tuscon 1.6 elit otomatik 92.500
    Turbo elit otomatik 4×4 116.500
    Elentra elit plus dizel oto.90.500

85 bin tl ye 1.0 a3 baz paket (üstüne 5 bin spor paket farkı olsa 90 bin diyelim ) avantajlı olduğundan düşünmekteydim ama şuan konuşulan bu fiyatlar hiç cazip gelmemekte ve bu durumda aracımı değiştirmeyi düşünmüyorum

ayrıca 2 ay içinde vergi sisteminin değişip fiyatların artacağını kesinlikle düşünmüyorum...benim tahminim olacaksa bir değişiklik ya 2017 ortaları yada 2018 yılında otomotivde ötv sistemi ancak değişir.
    fakat otomotiv satıcıları kesinlikle spekülasyon yapılmakta
    temmuz ayındaki darbe girişiminden sonra insanların para harcamada ürkek davranmaları otomotiv sektörünü büyük ölçüde etkiledi ve bu yıl için ellerinde kalan büyük stokları eritmek için bu vergi sistemi değişicek olayını kullanmaktalar

kaldıki ben haksız çıktım 1 ay sonra vergiler arttı diyelim

almayı düşündüğüm araçlar 25-30 bin tl arttı diyelim;insanların alma gücü düşeceğinden o bayiler gene kota doldurup o araçları satamayacaklar ve bayi kazancından taviz verip temmuza doğru indirimli satmak zorunda kalıcaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

Bugün alınan hyundai fiyatları

Üstadım tucson icin iyi fiyat ama sanırım GDI değilimi T- GDI olsa fiyat farklı olurdu sanırım ;(

Orijinalden alıntı: ultimasalida

quote:

Orijinalden alıntı: guven35

quote:

Orijinalden alıntı: lapry

Ibiza için bir fiyat kıyaslaması yaptım. Bilginize Arkadaşlar.

Bu hesapta bir yanlışlık mı var?
    Style Plus paketi 59.650 TL yapmıyor mu? Sanırım perde hava yastıkları (1.000 TL) resimde görünmemiş. Şimdi anladım.

ilk oluşturucuda arkadaş 1000 tl lık perde hava yastığı eklemiş ikincide eklemeyi unutmuş ondan 1000 tl fark varmış gibi duruyor

1000TL ekli resimde gözükmemiş sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

Bugün alınan hyundai fiyatları

İkinci araç elit plus sanırım. Elit olanı 106ya veriyorlar çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: brkçlk

Golf 1.2 tsi comfortline dsg+pasifik mavisi+ışık görüş paketi+panoramik açılır cam tavan+sürüş konfor paketi
    84,750 tl.
    Fiyat olarak nasıl?

Bugün yeni golf tanıtıldı aralıkta geliyormuş 1 ay daha beklemek gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

Golf 1.2 tsi comfortline dsg+pasifik mavisi+ışık görüş paketi+panoramik açılır cam tavan+sürüş konfor paketi
    84,750 tl.
    Fiyat olarak nasıl?

Çok fazla. Geçen hafta sunroof olmadan 79400tü. Üstelik yeni golf tanıtıldı ve artık 1.2 motor olmayacak

Sahsen ben 85 bin TL yi kesinlikle 1.2 tsi motora baglamazdim. Bence fiyat rakiplerini dusununce berbat. Millet 90-100 arasina cosmo 1.6 dizel 136 hp insignia aldi\aliyor. Biri d biri c sinifi ustelik. 80 bandini gectikten sonra dizel alin bence. Astra k olabilir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.