Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.264.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13631364136513661367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşyerinden bir çalışanın kardeşi jetta çıkarmış sıfır 1,2 fakat trend mi comfort mu kendi bilmiyor sorucam akşama. comfortsa bedava Bursa'dan almış.
  • yeni satışa başlayacak 6 ileri vites 2018 model ford TOURNEO COURIER Titainium plus paket için 86,5 fiyat aldı bir arkadaşım. Ford için uygun teklif veren bayi var mı?
  • Otomotiv Distribütörleri Derneği'nden (ODD) yapılan açıklamaya göre, 2018'in ocak-nisan döneminde Türkiye'de 229 bin 556 otomobil ve hafif ticari araç satıldı. Toplam pazar, 232 bin 78 olarak gerçekleşen geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,09 daraldı.
  • FIRSAT FIRSAT FIRSAT...................
    BU DEVİRDE BU FİYAT DİZEL ARAÇ......
    ANKARA GÖRAL SADECE 10 ADET KAMPANYALI ARAÇ VAR.ACELE EDENİN ELİNDE KALIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: stormlee

Otomotiv Distribütörleri Derneği'nden (ODD) yapılan açıklamaya göre, 2018'in ocak-nisan döneminde Türkiye'de 229 bin 556 otomobil ve hafif ticari araç satıldı. Toplam pazar, 232 bin 78 olarak gerçekleşen geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,09 daraldı.
    Satılan araçların çoğu 2017 model veya eski kurla giriş yapmış olanlar. Mayıs - Ağustos dönemini görelim birde.
  • Aganta374 kullanıcısına yanıt
    Bu noter işi pek aklıma yatmadı. Alıcı aynı yada ertesi gün iade etmiş olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 4 Mayıs 2018; 17:30:30 >
  • Ezikliğin lüzumu yok, şuan ki dünya düzenini biz kurmadık düne kadar figürandık içinde, imf kendisi itiraf ediyor ülkeleri manipüle ediyoruz finansal araçlarla diye!

Dünyanın en iyi ekonomisi değiliz ama eskiye ağıtı da yemeyiz geçiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum teşekkürler.
  • 3+1 dairelerimizi satıp araba alacaz daha; hani o 4 sene önce 150 ye aldım şimdi 300 dediğimiz daireler 😘😘😘 Sanal zenginlik bi te cek! Herkes ev aldı kem küm küm! Para var mı para? Bankaya borç var de mi? 😁 İşte piyasada para (likit) yokmuş! Bağırıyor iş yapanlar 😁 Senin ev kaç yapıyor demiştim sen kuzum😁😁😁

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

yeni satışa başlayacak 6 ileri vites 2018 model ford TOURNEO COURIER Titainium plus paket için 86,5 fiyat aldı bir arkadaşım. Ford için uygun teklif veren bayi var mı?
    2015te 49 a veriyorlardı titanium plusu 20 bin 20 ay sıfır faiz

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

3+1 dairelerimizi satıp araba alacaz daha; hani o 4 sene önce 150 ye aldım şimdi 300 dediğimiz daireler 😘😘😘 Sanal zenginlik bi te cek! Herkes ev aldı kem küm küm! Para var mı para? Bankaya borç var de mi? 😁 İşte piyasada para (likit) yokmuş! Bağırıyor iş yapanlar 😁 Senin ev kaç yapıyor demiştim sen kuzum😁😁😁
    İnşaat sektöründeyim 150k lik dairelerin maliyeti 250k oldu arsa payı ile satış fiyatları 400k oldu. O ucuz 3+1 ler 2 sene öncesinin 2+1 i metrekaresinde. Yani iyi mal hala iyi para.

Piyasada sıkışanların çoğu eski maliyetlerle ve kredi ile iş yapmış müteahitler 1 seneye çoğu batar. Bu dönem elinde nakit paran varsa veya evin değerinin 1/3 ü nü geçmeyecek kredi ile ev alma dönemi.

İnşaat ölü yatırımdır. Amorti süresi en az 20 yıldır. İhtiyaç için ev alınır. Ev ve araba kesinlikle yatırım aracı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technogen -- 4 Mayıs 2018; 20:3:2 >

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Bayiler bazı araçları kendilerine alıyorlar hocam araç satış kotalarını doldurmak için, yoksa plakası çıkmış aracı bayi müşteriden geri almaz, bu araçlar kağıt üstünde 2.el gerçekte ise sıfır. O yüzden sıkıntılı bir durum değil hatta bazen bu araçlar yeni zamlardan etkilenmeyip daha uyguna alınabiliyor.

• Teşekkür ederim. Bilgilenmiş olduk
  • Bu dolar artışları iyice korkutmaya başladı beni. Temmuzda elime toplu para geçecek. En erken Temmuz/Ağustos gibi araba alabilirim. O zamana kadar sıfır fiyatları ne olur? Bayilerde 2017 modeller kalır mı? Bi de bu araçlar ülkeye dolar üzerinden mi avro üzerinden mi giriyor?

• alperen717181 kullanıcısına yanıt
    Euro üzerinden giriyor , 2017 o zamanlara kalmaz diye düşünüyorum şu an bile çoğu bayide araç kalmadı .
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Hocam 95 öncesi ekonomiden bahseder misiniz? Malum o yillar 6 yaş civarindaydim 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: mfeker89

Hocam 95 öncesi ekonomiden bahseder misiniz? Malum o yillar 6 yaş civarindaydim 😀
    Arabayı alıp 3 5 ay binip “kar” edip satıyordun. Maaşı alan mark dolar alıyordu

• 105 bin impresion ÖTV muafiyeti DSG dizel sizce alınır mi Veya daha uygun alabilen varmı ? Cazip gelen 50 bin 24 ay 0 kredi impresion paket

• quote:

Orijinalden alıntı: mfeker89

Ne alırsan yanına kar kalıyordu.Ev,araba,beyaz eşya fark etmez, bugün alırdın bir sonraki ay zamlı olurdu. Ama devlette ona göre maaşlara zam yapar,bir şekilde kendini ayarlardın.

Batanlar ve ciddi borca girenler hep Mark ile borçlananlar olurdu. Günümüzde de aynı şekilde dolar ile borçlananlar gibi. Değişik bir dönemdi,gençler hatırlamaz.Tekrarı değil daha kötüsü ha yaşandı ha yaşanacak gibi duruyor böyle giderse.
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Araçlar henüz plakalandırılmadı,
    ilk plaka araç müşterisine satıldığı gün çıkarılacak sadece faturası kesilmiş fakat plakları beklemededir,
    plakalandırılmayan araç trafiğe çıkmadığı için iade vs. söz konusu değildir.
    Gönül rahatlığı ile alınabilir. @yusuf24
  • 
Sayfa: önceki 13631364136513661367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.