Şimdi Ara

sıfır araç alacam,yeni kasa golf-auris-corolla beklemeli miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 50.000 civarında bütçem var. yeni auris i çok beğendim. golf ü de çok merak ediyorum. sizce honda civic alayım mı yoksa bu seçeneklerin çıkmasını da bekleyeyim mi.

• yeni auris de güzel golf de...bence bekle...çıksınlar piyasaya ona göre sonra gider ne istiyorsan alırsın..hem yeni çıkan arabaları-donanım/fiyat/performans oranlarını görürsün hemde yeni modellerin çıkması eski modellerin fiyatını az da olsa aşşağı çeker..her açıdan daha verimli olur senin için..ha desen ki aurisi de golf 7 yi de begenmedim.o zaman atmosferik honda tadından yenmez:)ama aynı kategoride corolla ya da bakılabilir..
  • Auris eylulde tanitiliyo pek biseyi kalmadi guzel motorla gelirse direk al bende cok begendim bizde 2012yi verip alicaz heralde

Sahsi fikrim golf bu sinifin lideri falan degil tip olarakda cok kotu.sahsi fikrim dedigim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Auris eylulde tanitiliyo pek biseyi kalmadi guzel motorla gelirse direk al bende cok begendim bizde 2012yi verip alicaz heralde

Sahsi fikrim golf bu sinifin lideri falan degil tip olarakda cok kotu.sahsi fikrim dedigim gibi

eylülde tanıtılırsa ne zaman gelir peki
  • Auris'i mi bekliyorsun?

• Yeni modelleri bekle.
  • bekle belki gelir ondan iyisi.. zaten şurda 1-2 ay birşey var.. sonra da 2013 modelleri beklersin 1-2 ay daha.. sonra 1-2 ay 2013 modellerin ucuzlamasını beklersin bakmışsın olmuş Mart 2013 :) bu böyle sürer gider..

varsa paran , beğendiysen gönlüne göre, kesene göre al kullan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • auris eylülde gelecek ise,
    golf7
    leon3
    a3

gibi bir çok modelle aynı anda gelecek demektir. bence bekleyin benzinli düşünüyorsanız yeni kasa alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.