Şimdi Ara

Sıfır araba alan net zengindir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mayonnaisse

yav şuna laf anlatmakla uğraşmayın. her m*ka muhalefet oluyor ne zaman bir mesajını görsem bir şeyleri eleştirmiş oluyor. kendini bu kadar üstün gören kibirli bir forum kullanıcısını daha önce görmemiştim.

"onu yapan maldır"
    "bunu yapan maldır"
    "bunun peşinde mi koşuyon gerçekten"
    "napsaydı altın tepsiyle mi sunsaydı"

bir tane mantıklı mesajı ya da cevabı yok hep bir ezikleme hep bir üste çıkma çabası.

uğraşmayın şununla cebinde don alacak parası bile yoktur bunun sağı solu eleştiriyor çokomelli çok biliyor bu işleri.
    Ahhhahahah kuyruğunamı bastık maydonoz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYKA

2016 baz donanım passat 0 km 80.000 TL, aynı yıl 80.000TL'lik ihtiyaç kredisinin 4 yıllık (o dönem maksimum 4 sene idi) toplam geri ödemesi 112.000TL. şu anda 2016 model baz donanımlı passat satış fiyatı ortalama 140.000TL.
    2016 gram altın 107 tl
    80 bin ile 747 gram altın alınır
    Şu andaki değeri 226 bin tl
    Kredi ile araba alınır benim lafım cebinde 10 25 lirası olup üstüne 150 çeken cıbrlara Allah akıl versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 31 Ocak 2020; 11:24:51 >
  • sıfır araç almak hiçbir zaman aklımın ucundan geçmezdi fakat şu aralar mantıklı gelmeye başladı. 0 c5 aircross bayide 248 bin tl iken ikinci elleri 250 binden başlıyor 280 bine kadar gidiyor. Bayide sıra varmış felan yalan... Özetle ikinci el araba alacak kadar zengin değilim.
  • Hayatında bir kere bile sıfır araba alamayan eziktir, fakirdir...
  • sıfır araba alan bence fakirdir.

1- ya nakitinin hepsini oraya yatırmıştır.
    2- kredi çekerek aldığından, gelen maaşın yarısı krediye gidiyordur ve fakir gibi yaşar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Borçsuz araba alan zenginmidir bilmem ama kredi ile alan net maldır..

Alıntıları Göster
    Kredi ile araba alana "mal" diyen, bence asıl kendisi süzme MAL dır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Kredi ile araba alana "mal" diyen, bence asıl kendisi süzme MAL dır

Alıntıları Göster
    Şimdi evin yok cebinde var 20bin 120 de kredi çektin ataba aldın mal olmuyormusun bu durumda?

• benim hiç birikmişim yok ben nasıl araba alcam valla bazen düşününce midem bulanıyor milletin artığı 20 yaşındaki çöp tenekelerini almak için SENELERCE PARA BİRİKTİRİP KREDİ ÖDEYECEK olmam.. kahretsin
  • bir gerçek var ki kredi çekip veya çekmeyip ikinci el veya sıfır araç alanlar almayanlardan daha akıllı

100.000tl ile 1 yıl önce kredi çekilse 112.000tl geri ödemesi olurdu. altın alsa ve her ay bozdurup faizini de ödese 1 yılda 10.000tl+ cebine kalırdı.
    araba alan da benzer şekilde daha az değer kaybından etkileniyor.
  • inanmayanlar olabilir fakat ikinci el piyasası bazen sıfır fiyatlarını geçiyor. piyasayı iyi takip edenler ve kampanya kovalayanlar 1 yaşındaki ikinci el araç fiyatına sıfır alabiliyor.
    veya ikinci el dizel yerine sıfır benzinli seçeneğe geçip almak da mümkün.

ikinci eldeki güven sorunu olmasa çoğu kişi ikinci el tercih ederdi.

aslında insanların derdi ambalajı sökmek değil. sadece sorunsuz bir satın alma tecrübesi yaşamak istiyorlar.
    fakat ikinci elde dedektif gibi davranmak gerektiği için büyük bir tedirginlik söz konusu.

yoksa sıfır baz paket corolla yerine dolu bir 2011 mercedes c180'e binmeyi kim istemez.
  • Arkadaş neden 2. el araç alayım ?
    Karşımdaki kişi belki araç içinde sevişti ?
    Belki mastürbasyon yaptı elini yıkamadan direksiyona geçti veya kakasını yaptı ellerini yıkamadan direksiyona geçti ?

Araçda her türlü sıkıntı olabilir basit bir şey değil ki bütün sıkıntıları görebilelim

Ben ikinci el ARAÇ ALMAM.

Eldamdirillah paramı biriktirip giderim sıfır araç alırım
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Mecburiyetten dolayı 2.el aldığım oldu ama artık sıfır denemek istedim, sizin dediğiniz sebepler de sıfıra geçme konusunda etkin oldu tabi, sonuç; hiç pişman değilim.
    Bundan sonra da imkanlar el verdiği sürece sıfır alırım, herkese de sıfır tavsiye ederim 👍🏻👍🏻👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Arkadaş neden 2. el araç alayım ?
    Belki mastürbasyon yaptı elini yıkamadan direksiyona geçti veya kakasını yaptı ellerini yıkamadan direksiyona geçti ?

Araçda her türlü sıkıntı olabilir basit bir şey değil ki bütün sıkıntıları görebilelim

haklısın ama aynı kişilerle

sokakta veya iş icabı tokalaşıp yine bu virüslere bulaşma ihtimalin yüksek

bir yere kadar bazı şeyler hijyen temizlik olsun bitsin.

imkan varsa yeni almak herkes ister orası ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Arkadaş neden 2. el araç alayım ?

Derdiniz bu ise, detaylı iç temizlik diye birşey var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el aldığım arabayı satsam gidip 2 tane egea veya clio alırım o zaman miltimilyoner mi sayılırım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.