Şimdi Ara

Sıfır alınan laptopun teşhir ürün olduğunu nasıl anlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10gün önce yeni bir laptop aldım. Marka ismini vermek istemiyorum belki sorun bendedir şimdi boş yere markayı zan altında bırakmak istemem. Laptopu sıfır aldığımda çok incelemedim açıkcası sıfır ürün nasıl olsa diye güvendim. Laptopu aldıktan sonra bir gün kullandım sonra bir iş için şehir dışına çıktım. Dün eve döndüğümde bir hevesle oturup güzelce bir inceledim laptopu sonra mousepadin sağ tarafındaki yüzeye dikkatlice bakıldığında önceden oluşmuş bir sürü çizik fark ettim daha detaylı bakınca lapotopun kapağında ve kapağında bulunan logoda çizikler fark ettim. Öyle çok ufak çizikler de değil, biraz dikkatli bakınca hemen fark ediliyor. İçime bir kurt düştü acaba bana iade edilmiş bir laptop mu sattılar? Bunu kontrol edebileceğim bir yol var mı? Yarın markayı arayıp iade etmek istediğimi söylicem ama siz çizdiniz derler diye düşünüyorum. Acaba içindeki parçalarda bir sorun var mıdır? İnsanın aklına bin türlü şey geliyor, bir hevesle aldık kursağımızda kaldı. Sizce ne yapmalıyım?

• Hangi site üzerinden aldınız acaba hocam? O denli çizikler varsa teşhir veya iade ürünü olması dışında aklıma başka bir fikir gelmiyor açıkçası. Umarım giderilir mağduriyetiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site üzerinden almadım mağazadan teslim aldım ürünü. Aldığımda bir göz gezdirdim ama detaylı kontrol etmedim hata bende Yarın arayıp bilgi alıcam, en kötü iade edemezsem performansında sorun olup olmadığını nasıl test ederim?
  • gecesefasi_52fb kullanıcısına yanıt
    Siz yurtdışındayken çoluk çocuk vs çizmiş olabilir bence. Batarya ve HDD kontrol edin belli olur iade mi değil mi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hard Disk Sentinel programı hdd çalışma saatini gösteriyor burdan anlarsınız sanırım
  • Sıfır alınan laptopun teşhir ürün olduğunu nasıl anlarız?

10 senelik notebook
  • Arkadaşım, kutuyu açınca üretim bandından yeni çıkmış elektronik kokusu almıyorsan bil ki teşhir ürünüdür o. Ayrıca kutuda özel etiketler oluyor buradan kutunun daha önce açılıp açılmadığını anlayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.